Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

NEATA!!!

ne-am trezit si noi si am intrat sa va salutam...azi noapte m-am trezit tipand de durere pt ca mi se pusese un carcel..vai ce rau a fost,,aveam muschiul de la picior pietroi.

legat de produsele cosmetice pt bebe si mie mi s-a recomandat sanosan....eu am luat weleda si o sa iau si sanosan sa fie.

in rest...ma pregatesc sa merg la salon ca diseara mergem la nunta...

pupicei la toate

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

A pus cineva un link cu un stokke care costa 729E, si apoi landoul inca 169E. Asta inseamna pana in 1000 E deci mai putin de 4600 roni.
Ana, de ce la tine e 4600 ron, e colectie noua?
Ala alb e superb, daca n-as avea trusoul tot de la Ati zau ca m-as baga.

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca, petrecere frumoasa!

Azi am schimbat si noi semnatura!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, este frumos cel alb, dar este o culoare pretentioasa, mai ales la noxele noastre din Bucuresti

32+

Mergi la inceput

Hai ca am neuronul blocat. Pai 1000 Euro inseamna in jur de 4200 roni deci e pe aproape de suma data de Ana.

Am obosit. Am mai facut calcule din astea aiurea, imi amintesc cu verighetele, cerusem la Celini cele mai scumpe modele 1000 dolari bucata acum 15 ani si eu inmulteam cu voce tare si vb cu o prietena ca nu e asa scump, de se uita vanzatoare la mine ca la ozn.Eu in minte inmulteam cu 100 dolari bucata

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Fetelor cred ca ma duc pe la Mall Baneasa sa ma recreez la o sesiune de shoping pentru inimioara mea. Poate ies din starea asta de apatie totala. Am vazut la Musette un plic bej pe care nu l-am luat ca am zis ca am destule dar...se pare ca numai la el ma gandesc asa ca ma duc sa rezolv problema.
Apropo de shopinguri pt sufletele noastre. Cele mai bune investitii in perioada asta cand nu ne incape nimic si oricum daca cumperi ceva de imbracat arunci pe urma ...sunt gentile. Eu am o colectie impresionanta de la Musette si luate de pe vremea cand eram insarcinata cu Ati. Si pantofi tot de la ei am dar acum cand picioarele sunt umflate nu e recomandat sa cumpar ceva.

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

neata la toate burticile
si eu am fost ieri la baby expo si am ajuns aseara rupta in doua si cu picioarele triple...
dar macar mi-am luat ce mi-am propus

ana de unde iei tu caruciorul?.....si eu sunt moartaaaaaa dupa acel carucior dar la mine e mai dificil, pt ca ar tb sa iau 2 dar imi place de mooooorrrrr

Lore 27 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna ziua ,
Avem asa ...ness(foarte slab ) cu mult lapte , fresh portocale si toasturi cu cascaval si ardei gras!!!
Facem cinste la toate burticile caci DAAA, am intrat in saptamana 34!!!!

Fericita 33+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

felicitari ioana , mai ai putinnnnn si iti tii in brate puiutul

Lore 27 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore ia zi ce ai cumparat pt fetite?

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput