Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Bine v-am gasit!

Am terminat curatenia, asa ca am intrat sa va salut si sa citesc ce s-a mai discutat.

Cu cerceii de aur alb si eu zic ca e mai bine poate mai tarziu. Noi am patit-o cu verighetele, a trebuit sa le dam inapoi si sa ne faca (pe coamnda, ca eu a degetele subtiri si toate modelele imi erau mari) dar din aur galben, pentru ca cele care aveau aur alb ne-au facut degetele prastie, in sensul ca pielea arata ca si cand ar fi fost tinut degetul (portiunea de sub verigheta) in acid. Era pielea mancata rau de tot.

26+

majoritatea bijuteriilor le am din aur alb, inclusiv verighetele... dar nu am patit si nici auzit de asa ceva pana acum... tine de karate? ale mele is de 18...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Celesta, nu stiu de ce anume tine, inclin sa cred ca tine de ph-ul pielii. Noi cand am fost sa le returnam si le-am aratat celor de la magazin cum arata degetele noastre dupa o saptamana de purtare si inca una de repaus ne-au zis ca s-a mai intamplat, dar nu la ambii parteneri. Deci inclin sa cred ca e vorba de piele. Oricum eu si la argint am oarecare probleme, plus ca absolut toate bijuurile de argint mi s-au innegrit/ingalbenit cu pete.
Verighetele noastre erau de genul 3 inele lipite intre ele, galben-alb-galben, adica exista o dunguta alba intre 2 galbene (pe dos vorbesc, unde luau contact cu degetul). Si exact cat latimea dungii respective ne-au facut probleme. Dupa ce le-am schimbat n-am mai avut probleme.
Mie imi pare rau ca patesc de-astea, ca imi place aurul alb, dar ce sa fac, daca nu-i place si pielii mele?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gata salatul de vinete!
Miroase in casa a ceapa, a oua si a vinete afumate. Merg la un dus si apoi astept barbatii la masa(iubi si fratele meu).
Maine merg la babyexpo dupa scutecele Huggies si prosopul ala pufos.
Va pup pe toate, felicitari celor care au schimbat azi semnatura si ne-auzim maine. Si noi schimbam semnatura maine, intram in 34!
Somn usor si linistit!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina, multumesc mult! O sa pun si zahar, dar foarte putin, ca sa isi lase zeama. Procesez totul luni si iti comunic ce a iesit. Am deveneit mare fan al magiunului...

Amalia, alergia arata ca si cum ti s-a jupuit pielea? Eu am patit asta acum o saptamana si am crezut ca e de la altceva intial. Apoi am vazut ca s-a dus rodiul de pe inel si m-am gandit ca o fi inca o alergie... Stai linistita eu innegresc argintul in cateva ore, sunt alergica la tinichea si aur galben. In curand o sa port plastic

Celesta nu cred ca tine de carate ci mai degraba daca mai are sau nu rodiu pe el. Iti dai seama ca in momentul in care dispare rodiul are o tenta usor galbuie. La mine s-a dus doar la inele pe car ele port fara mila

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, pai cred ca va fi vai de capul cardului daca astepti pana nasti. Eu o iau incetisor, pe rand cu fiecare ca daca ma abtin pe urma cand scap.....vai de viata noastra.

Mi-am luat plicul de la Musette. Bej...absolut superb. Sotul a zis ca-s nebuna sa ies din casa sa plec special sa iau plicul si atat, dar a mers cu mine nu m-a lasat singurica. Mai ales dupa 2 zile de focuri ba cu el ba cu mama....n-a comentat nimic.

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Celesta, nu tine de karate. Aurul alb e obtinut prin aliaj cu nichel si argint, si unele persoane sunt alergice la nichel/ag. Eu desi sunt alergica la metale, chiar si ag, la aur nu sunt, spre nefericirea sotului ...si am o pasiune pt bijuterii. Mi se mai spune si "Diamantna" nu e bijuterie din mall in care sa nu fi intrat sa salivez la diamante. As merge rupta in fund, cum se spune, si mi-as cumpara numai bijuterii de toti banii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Syl, sa stapanesti fericita plicul. Eu am fost la Il passo, am salivat si mi-am luat o pereche de pantofi cu toculet.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Ana, ma omori cu stokke. Dar am tot trusoul ramas de la Ati. Landou, scoica si vara de la Brevi. Si mai este si rosu si acum am baietel dar asta este...

Eu nu am cumparat nimic inainte de a o naste pe Ati ca deh...am cascat gura la babe ca nu-i bine. Am luat doar hainute pe care le-am spalat sa avem la spital. O prostie va spun. Asa ca fiind in spital mi le-a luat sotul pe toate si le-a luat dupa gustul lui bineinteles.Pat, carut 3 in 1 de la Brevi, cadita dulapior cu suport de infasat. Eu imi facusem planul ca merg sa cumpar dupa ce nasc si numai bine ca sotul a vrut sa ne cadoneze cu ce a stiut el mai bine.

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Brave, sa-i stapanesti si tu sanatoasa.
Asa-s si eu cu tocurile dar nu indraznesc deocamdata ca am piciorul marit acuma si e riscant. Dar vedem cat ma tine.
Poate trec pe bijuterii

Eu am noroc ca nu voi investii foarte mult in trusoul lui bbe2. Avem totul de la surioara, deci o sa luam hainute si atat.

Fetelor voi mancati ciocolata....multa? Eu am trecut pe ciocolata si face rau la celulita care s-a inmultit acuma, nush cum o mai dau eu jos dar n-am vointa. Tot timpul ma imbarbatez ca o sa dau jos dupa ce nasc chiar daca stiu ce greu este.
Si dupa ce am nascut prima data am mancat la ciocolata cum n-am mancat toata sarcina as de mult mi se cerea.

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Amalia, alergia arata ca si cum ti s-a jupuit pielea? Eu am patit asta acum o saptamana si am crezut ca e de la altceva intial. Apoi am vazut ca s-a dus rodiul de pe inel si m-am gandit ca o fi inca o alergie... Stai linistita eu innegresc argintul in cateva ore, sunt alergica la tinichea si aur galben. In curand o sa port plastic

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Se jupuise pielea si incepuse sa sape in continuare, dupa o saptramana de nepurtare inca se vedea unde fusese sapat, adica era pielea extrem de subtire si foarte rosie.

26+

Mergi la inceput