Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Celesta, nu stiu de ce anume tine, inclin sa cred ca tine de ph-ul pielii. Noi cand am fost sa le returnam si le-am aratat celor de la magazin cum arata degetele noastre dupa o saptamana de purtare si inca una de repaus ne-au zis ca s-a mai intamplat, dar nu la ambii parteneri. Deci inclin sa cred ca e vorba de piele. Oricum eu si la argint am oarecare probleme, plus ca absolut toate bijuurile de argint mi s-au innegrit/ingalbenit cu pete.
Verighetele noastre erau de genul 3 inele lipite intre ele, galben-alb-galben, adica exista o dunguta alba intre 2 galbene (pe dos vorbesc, unde luau contact cu degetul). Si exact cat latimea dungii respective ne-au facut probleme. Dupa ce le-am schimbat n-am mai avut probleme.
Mie imi pare rau ca patesc de-astea, ca imi place aurul alb, dar ce sa fac, daca nu-i place si pielii mele?

26+

si eu am pb cu bijuteriile de argint, desi imi plac tare mult, mi se inegresc pe piele...

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Celesta nu cred ca tine de carate ci mai degraba daca mai are sau nu rodiu pe el. Iti dai seama ca in momentul in care dispare rodiul are o tenta usor galbuie. La mine s-a dus doar la inele pe car ele port fara mila

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

nu ma pricep, Miruna, ma intrebam si eu care o fi cauza... de ingalbenit nu mi s-au ingalbenit desi le port de ani, zau ca nu inteleg misterul...

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Celesta, nu tine de karate. Aurul alb e obtinut prin aliaj cu nichel si argint, si unele persoane sunt alergice la nichel/ag. Eu desi sunt alergica la metale, chiar si ag, la aur nu sunt, spre nefericirea sotului ...si am o pasiune pt bijuterii. Mi se mai spune si "Diamantna" nu e bijuterie din mall in care sa nu fi intrat sa salivez la diamante. As merge rupta in fund, cum se spune, si mi-as cumpara numai bijuterii de toti banii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Costisitoare pasiune, Corina Iti doresc o colectie cat mai variata si pretioasa

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

syl eu vazusem la dr. oz ca de celulita numai scapi, adika se poate remedia aspectul dar pungile acelea de grasime abia astepata o portie de cartofi prajiti ca sa se umfle. dar poate ca am retinut eu prost...
si eu am celulita f f f urata, cu barne, ca niste gogosi si mi se intind pana la genunchi. ingrozitor de urat si tot de la ciocolata mi se trage,eu nu mancam deloc dulce pana in sarcina, nici nu puneam gura , mancam cam o inghetata la 2 luni ; dar acum cu sarcina am zis ca sa-mi fac toate poftele si uite in ce hal m-a adus si nici macar nu am mancat f multa ciocolata

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

N-am somn...
Siema, nu-ti pot da reply pe PM, te rog lasa un mesaj pe forum, ca nu stiu unde sa te gasesc...
Piersicuta se intinde si el... burtica mea e intr-o continua miscare. V-am mai zis, Flubber e mic copil.
Va pup, sper sa reusesc sa adorm.

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ral_eli, nici tu n-ai somn?

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

eu tocmai ce am stat de vb pe mess , vreo 3 ore asa , cu o colaboratoare de la firma la care lucrez, care a nascut in mai la acelasi spital la care o sa nasc si eu. mi-a mai luat o piatra de pe inima ca nu stiam mai nimic de spital. doar o cunostiinta nascuse prin cezariana acolo si nu prea mi-a fost de ajutor pt ca pe mine ma interesa cum decurg lucruurile la o nastere "naturala". sper ca si la mine sa decurga totul asa lin si fara incidente.

deci dc vrea cineva detalii despre o nastere naturala la Sp. Jud Ilfov, sa intrebe direct sau pe pm. am bombardat-o pe saraca fata cu intrebari dar acum privesc mai optimista lucrurile

29+

Mergi la inceput

ana nu am somn nici eu

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

N-am somn...
Siema, nu-ti pot da reply pe PM, te rog lasa un mesaj pe forum, ca nu stiu unde sa te gasesc...
Piersicuta se intinde si el... burtica mea e intr-o continua miscare. V-am mai zis, Flubber e mic copil.
Va pup, sper sa reusesc sa adorm.

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)
ana eu ti-am dat pm

Lore 27 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Bravegirl, tu parca iti comandasei carutz din America. Acum vrei altul?

http://www.hts.no/en/products/izisleep.php Acestea sunt produse in Norvegia.

Aici apare filmuletul: http://besafe.ro/siguranta-auto/

TFK /Buggster se numesc produsele de la carutz si landou.
http://buggster.ro/

31+

TFK Buggster am luat si eu landou si carutul sport, imi plac mult...

32+

Sigur sigur ai fost multumita de ele?Ca mie mi-au facut toti capul calendar sa-mi cumpar asa ceva si sa nu ratez oferta de la Baby Expo.Ca ei garanteaza ca nu-mi va parea rau.Stiu ca au si o oferta pt mamele energice care se plimba cu rolele in parc si in acelasi timp imping si carutul. Mie ala imi placea, avea niste roti, ca de masina!Dar nu-s la noi parcurile pt asa ceva, ati vazut primavara, n-ai loc sa arunci un ac.

32+

Mergi la inceput