Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o N-am somn... Siema, nu-ti pot da reply pe PM, te rog lasa un mesaj pe forum, ca nu stiu unde sa te gasesc... Piersicuta se intinde si el... burtica mea e intr-o continua miscare. V-am mai zis, Flubber e mic copil. Va pup, sper sa reusesc sa adorm. Ana 32+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 5 saptamani(sper eu) |
CarevasazicaSiema doar da PM. Si eu credeam ca a uitat complet de noi. Bataitza, ia intra si mai da si tu un semn de viata.
32+
beatrice75 spune:
Alexa, parca tu ziceai ca ai luat progesteron si detii mai multe informatii.
Pastilele astea pt contractii mai mult rau fac:gynipralul si uscosinul trebuie folosite precaut in cazul persoanelor care sufera de hipertiroidie si Progesteronul asta da atatea reactii adeverse:
acnee, seboree, retentie hidrosalina, tumefactia sanilor, tulburari menstruale si sangerari, prurit vulvar, stare depresiva, cefalee, greata, voma, stomatita, icter colestatic. Toate aceste stari le am oricum de la sarcina, luand progesteronul, ele se intensifica. Si mai este ceva:peste tot scrie ca se administreaza in primele 4 luni de sarcina si mie imi da acum. E adevarat, contractiile nu au mai fost asa puternice,facand acest tratament.Dar mi-e frica!
32+
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Progesteronul asta da atatea reactii adeverse: acnee, seboree, retentie hidrosalina, tumefactia sanilor, tulburari menstruale si sangerari, prurit vulvar, stare depresiva, cefalee, greata, voma, stomatita, icter colestatic. 32+ |
Beatrice, tu mai iei si acum progesteron??? Eu una l-am urat. Am bifat toate reactiile scrise de tine mai putin aceneea. Oricum e bine ca nu ai luat in greutate. Am o cunostinta care a luat mult, foarte mult de la el si nici nu cred ca se scapa asa de usor de kilogrmele puse pe fond hormonal.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
sugubina spune:
Neata,
Felicitari pentru achizitiile de la Baby Expo!
Ieri am bagat prima tura de hanute de bebe la spalat! Dinalea mai albe. Cu Persil Sensitive; si la clatit le-am mai lasat odata. Fara balsam evident.Sunt atatea de multe..am la bodyuri si cu picioare si fara picioare; si nadragei si bluze..Si caciuli smechere gen fes nu dinalea de se leaga la gat ca la handicapati. Deabia astept sa le pun la loc dupa ce le calca mama sau io, mor de drag!
Syl eu eram mare amatoare de dulciuri..Da acuma stau cu ciucalinizarea in casa si nu manc..Decat maxim un patratel doo pe zi. Ca si cum mi-a disparut pofta. De m-ar tine si dupa nastere!
Beatrice si mie imi da Progesteron si acum; impreuna cu magne B6, nospa si scobutil..Sa mentinem uterul relaxat preventiv asa. So nu esti singura. Probabil ca nu am avut reactii de la progesteron pt ca il iau numai vaginal.
sugubina 28+ cu Puficele
sugubina spune:
A sa va mai spun. Aseara eu cu Pufi am facut seara de muzica. Le-am pus tare asa la Pufice. Eu cre ca le fac balerine: se miscau in ritmul muzicii! Se unfla burta, ba un piciorus, ba simteam un fund, ba migrau..Era asa de frumos. Asta tre sa fie fericirea mi-am zis atunci.
sugubina 28+ cu Puficele
allexxia_m spune:
Buna burtici!
Felicitari fetelor pentru achizitii!
Eu inca nu m-am apucat de spalat hainute, sper ca la final de saptam viitoare sa le spal si eu, tot astept dulapul
Si mie mi-a dat doctora progesteron, pana la 34 saptamani, adica pana miercuri, mai am putin, am luat oral dar inafara de somnolenta altceva nu am avut.
33+
MSymo spune:
citat din mesajul lui sugubina A sa va mai spun. Aseara eu cu Pufi am facut seara de muzica. Le-am pus tare asa la Pufice. Eu cre ca le fac balerine: se miscau in ritmul muzicii! Se unfla burta, ba un piciorus, ba simteam un fund, ba migrau..Era asa de frumos. Asta tre sa fie fericirea mi-am zis atunci. sugubina 28+ cu Puficele |
Vai ce dragut!
Dienuca noastra este zgatia number one si tati a zis sa-i pun copilului muzica clasica. Zis si facut numai ca fetita dragalasa facea tumbe si sarituri, n-a fost chip s-o potolesc.
Doamne, nu mai pot de nerabdare sa o vad!
Am citit ce s-a scris aseara de cercei, ca nu se pun la nastere si eu ma bazam pe chestia asta, la Medlife se pun. Oricum n-am gasit pana acum nimic sa-mi placa, mai mergem azi la mall vitan la Cellini, ca la Afi chiar ieri au vandut ultima pereche din aur alb.
Ai ajuns la Uscateasca? Si eu ar trebui sa merg, dar asa ce m-am saturat!!!
Symo 34+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI
lore76 spune:
buna dimineata la toate burticile
PLEASEEEE cine ma ajuta si pe mine cu niste situri cu carucioare , dar care livreaza si in Romania????
Lore 27 + &
sugubina spune:
La Fundeni marti cred..Mergem dimi la recoltat las dosaroiu si dupamasa sau a doua zi cand il cheama il trimit doar pe Pufi. Ma gandesc cu gruaza la cele doo randuri de scari de urcat
sugubina 28+ cu Puficele
celesta spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Sigur sigur ai fost multumita de ele?Ca mie mi-au facut toti capul calendar sa-mi cumpar asa ceva si sa nu ratez oferta de la Baby Expo.Ca ei garanteaza ca nu-mi va parea rau.Stiu ca au si o oferta pt mamele energice care se plimba cu rolele in parc si in acelasi timp imping si carutul. Mie ala imi placea, avea niste roti, ca de masina!Dar nu-s la noi parcurile pt asa ceva, ati vazut primavara, n-ai loc sa arunci un ac. 32+ |
Pai nu pot vorbi la trecut intrucat acum sunt pt prima oara gravida carutul sta frumusel nou-nout in ambalaj, o sa-ti spun dupa ce se naste cea mica cum e
33+