Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lore76 buna dimineata la toate burticile PLEASEEEE cine ma ajuta si pe mine cu niste situri cu carucioare , dar care livreaza si in Romania???? Lore 27 + & |
Intra si tu aici si alege..http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=carucioare+copii&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=carucioa&gs_rfai=&fp=410f5b89f2b663da
tre sa gasesti ceva
sugubina 28+ cu Puficele
Siuta spune:
Oau, ce de AMR-uri !Eu inca nu ma gandesc la asta, deabia suntem in 29 de sapt. Mai avem o gramada..si deja ma apuca panica !
Vorbeati de nasterea la Elias. In 2007 au cerut si vata, si medicamente , asa ca mai bine sa fiti pregatite.
Andreeac, de ce iti trebuie trusa cu epidurala? Cand am nascut eu,mi-a dat-o anestezistul acolo, nu am cumparat-o eu. Ma rog, a trecut ceva vreme si e foarte posibil sa se mai fi schimbat cate ceva. As indrazni sa te rog de pe acum sa-mi dai si mie detalii despre nasterea la Elias, dupa ce se intampla evenimentul .
In alta ordine de idei, am fost la flebolog cu piciorul meu cel negru si mi-a spus ca nu am ce sa fac pana nu nasc si nu termin cu alaptatul.Apoi vom vedea, dar cel mai probabil va fi o operatie.
Si vroiam sa va mai zic de garmastan pt sani- pe mine m-a ajutat f mult, facusem niste rani foarte urate la un san si mi l-a reparat repede.
Iar de patut, noi avem unul pliant din material, pentru ca suntem foarte plimbareti si e f bun. Nu exista riscul de a se lovi bebelul.Pe care bebel tot nu stim cum o sa il cheme: Stefan sau Toma...
Va pe toate si aveti grija de voi si de bebei.
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui ral_eli eu tocmai ce am stat de vb pe mess , vreo 3 ore asa , cu o colaboratoare de la firma la care lucrez, care a nascut in mai la acelasi spital la care o sa nasc si eu. mi-a mai luat o piatra de pe inima ca nu stiam mai nimic de spital. doar o cunostiinta nascuse prin cezariana acolo si nu prea mi-a fost de ajutor pt ca pe mine ma interesa cum decurg lucruurile la o nastere "naturala". sper ca si la mine sa decurga totul asa lin si fara incidente. deci dc vrea cineva detalii despre o nastere naturala la Sp. Jud Ilfov, sa intrebe direct sau pe pm. am bombardat-o pe saraca fata cu intrebari dar acum privesc mai optimista lucrurile 29+ |
Ral_Eli acolo a nascut si verisoara mea , in februarie , anul asta , natural , un baiat mareee de 4 kg si conditiile au fost minunate si la nastere si "cazarea" de dupa!!
Fericita 33+ Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
Buna ziua , ursoaicele mele
Am creat un fisier pe contul de gmail , care poate fi gasit in documents "Nr.telefoane_ptr vestile mari"...propun sa trecem acolo nr. de telefon ca sa ne putem anunta nasterea cand om fi in spital.
Eu am trecut numarul meu , care vreti sa imi dati sms sa postez marele eveniment , am sa o fac cu placere si rapiditate.
Fericita 33+ Raisa Maria
marizta spune:
buna burtici.....am nevoie de sfatul vostru; sunt racitaaaaaaaaaaaaa,dureride cap,de ochi,nas infundat si care curge,durere in gat si nu pot sa inghit.............si nustiu ce sa iau...ce avem voie sa luam pt raceala?
28 +
Doamne ai grija si de noi
celesta spune:
citat din mesajul lui marizta buna burtici.....am nevoie de sfatul vostru; sunt racitaaaaaaaaaaaaa,dureride cap,de ochi,nas infundat si care curge,durere in gat si nu pot sa inghit.............si nustiu ce sa iau...ce avem voie sa luam pt raceala? 28 + Doamne ai grija si de noi |
Ai voie de paracetamol, dar nu mai mult de 3 tablete pe zi si nu multe zile consecutiv. Cat mai multe lamai stoarse cu miere de albine, amesteci pana devine ca un sirop grosut. Si eu am fost racita zilele astea, acum ma mai lupt numai cu ceva pb de respirat.
Insanatosire grabnica!
33+
marizta spune:
ms celesta, paracetamol nu stiam k putem sa luam paracetamol.........dar intai o sa ma tratez cu lamaie si ceaiuri
28 +
Doamne ai grija si de noi
lore76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
Intra si tu aici si alege..http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=carucioare+copii&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=carucioa&gs_rfai=&fp=410f5b89f2b663da tre sa gasesti ceva sugubina 28+ cu Puficele |
eu intrebam de situri din afara care livreaza si in romania
Lore 27 + &
amelia_ilie spune:
Buna ziua burtici !
Azi dam de baut fiecareia ce doreste, ce pofteste, caci am schimbat semnatura! Si am mai tras o fuga la Baby expo, am dat comanda la un carucior (nu cine stie ce, dar am garantie 2 ani, macar daca e ceva il schimb). Vreo 710 lei, mi-a placut ca e stabil la curbe si mers asa, dezordonat, dupa cum se schimba planurile pe drum. Plus inca o tura de pampersi, biberoane, termometru si suzetele.
Acum caut pe net un suport pentru bebe de pus in cadita de baie. Si cat si cadita. Macar asa, cat de cat, sa le am cumparate, ca incet-incet le aranjez eu.
Marea provocare va fi de acum farmacia, pentru mine si bebe, sa vedem cand ajung sa iau tot ce ne trebuie, iarasi cu listuta...
Maritza, in raceala miere cu lamaie, si medicamente homeopate (oscillococcinum, paragripe, homeovox, homeogene - astea-s testate de mine). Sanatate multa, sa vii cu vesti bune si fara raceala!
27+
celesta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lore76
eu intrebam de situri din afara care livreaza si in romania Lore 27 + & |
Lore, uite aici un site cu lucruri de bb unde spun ei ca livreaza si in afara Germaniei pt comenzi mai mari de 75 euro
http://www.babyone.de/
Bun mai e si asta http://www.baby-walz.de/ dar din pacate nu specifica daca livreaza in afara tarii...
33+