Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

http://medlive.hotnews.ro/dr-irina-cuzino-aveti-grija-ce-le-spuneti-nou-nascutilor-la-prima-intalnire-mamele-care-amana-primul-contact-cu-copilul-nu-trebuie-judecate.html

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

merci mult celesta

Lore 27 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna fetelor!
Am fost si eu la baby expo si am achizitionat din lucrurile mai mari ce trebuiesc cumparate pt bebe. Mie mi s-a parut super cald si mai mult de o ora n-am rezistat. Oricum am luat ce era mai important: carut(de la pierre cardin, ieftin si de caliatate zic eu)baby monitor, cadita+suport, cosmetice de la sanosan, salopeta de iarna, cateva caciulite si chestii marunte de la nuk(termometre, forfecuta etc). Patutul, salteau si masa de infasat o sa le comand pe net de la babyconfort.
Raportez si eu bebe inca foarte activ, rar doarme cat sunt eu treaza, a facut o pasiune pt vezica mea. Ma doar toate oasele pot dormi doar pe canapea ca e mai moale..dar mai e putin

Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

[quote]citat din mesajul lui beatrice75

Progesteronul asta da atatea reactii adeverse:
acnee, seboree, retentie hidrosalina, tumefactia sanilor, tulburari menstruale si sangerari, prurit vulvar, stare depresiva, cefalee, greata, voma, stomatita, icter colestatic.

32+

se scapa asa de usor de kilogrmele puse pe fond hormonal.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Tratamentul cu progesteron l-am inceput acum o saptamana.Pana acum in sarcina, n-am facut tratament deloc cu el. Acum cativa ani am mai luat progesteron si stiu ca ma ingrasasem de la el, nu mult, dar 2-3 kg. Acum ce sa fac, ca daca m-au tampit contractiile....cand ma apuca crizele, gem si ma vait ca atunci cand trebuia sa-mi vina CM. Si eu aveam dureri mari la CM, uneori trebuia sa plec de la serviciu.Eu am doua bube care dau contractii si placenta preavia si endometrioza.
Beatrice, tu mai iei si acum progesteron??? Eu una l-am urat. Am bifat toate reactiile scrise de tine mai putin aceneea. Oricum e bine ca nu ai luat in greutate. Am o cunostinta care a luat mult, foarte mult de la el si nici nu cred ca se scapa asa de usor de kilogrmele puse pe fond hormonal.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Buna ziua , ursoaicele mele
Am creat un fisier pe contul de gmail , care poate fi gasit in documents "Nr.telefoane_ptr vestile mari"...propun sa trecem acolo nr. de telefon ca sa ne putem anunta nasterea cand om fi in spital.
Eu am trecut numarul meu , care vreti sa imi dati sms sa postez marele eveniment , am sa o fac cu placere si rapiditate.

Fericita 33+ Raisa Maria

Foarte frumos!Multumim.

32+

Mergi la inceput

Miruna: Tratamentul cu progesteron l-am inceput acum o saptamana.Pana acum in sarcina, n-am facut tratament deloc cu el. Acum cativa ani am mai luat progesteron si stiu ca ma ingrasasem de la el, nu mult, dar 2-3 kg. Acum ce sa fac, ca daca m-au tampit contractiile....cand ma apuca crizele, gem si ma vait ca atunci cand trebuia sa-mi vina CM. Si eu aveam dureri mari la CM, uneori trebuia sa plec de la serviciu.Eu am doua bube care dau contractii si placenta preavia si endometrioza.

Azi iar am fost la Baby Expo si mi-am luat Buggster. Scoica/scaunul de masina le-a cumparat fara sa stau pe ganduri de la Be Safe. Mi s-au parut exceptionale de data trecuta, in mai cand am mai fost. Plus alte 100 de prostioare

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!
Intrasem pe la pranz, sa dam si noi de baut pentru intrarea in saptamana 34 si am facut o boacana... am dat drumul la apa in centrala, ca scazuse presiunea, si am uitat sa opresc robinetul cand a ajuns presiunea la 2... A inceput apa sa curga, nu stiu ce i-am facut, in 10 secunde aveam living-ul plin cu apa...
Pe langa toata nebunia asta, am aflat de ce scadea presiunea la apa... o teava "respira", si avem instalatia prin pereti, trebuie scos parchet, spart zid, imi vine sa mor!!!!
In fine, am avut timp sa ma calmez, asta e si bine ca am sesizat la timp, sa rezolvam problema pana vine mobila de bucatarie si restul.
Sunt trista, ce sa mai.
Cam tarziu, dar va servim cu limonada, apa plata si cola... si suntem happy ca am intrat in saptamana 34.
Acum ma pregatesc sa merg pana la babyexpo, sa cumpar ce am pe lista, prospopul si scutecele. Poate ma "lipesc" si de-o forfecuta, am vazut ca multe din voi ati cumparat.
Lore, stiu ca mi-ai trimis PM, ti-am si raspuns, dar mi-a trimis si Siema unul... Numai ca pe ea n-o gasesc si nu ma apuc sa caut in capitolele trecute, ca sa-i pot trimite PM. Eu nu pot da reply din mesaje, nu inteleg de ce.
Am vrut sa va mai scriu, dar de suparare mi-am uitat gandurile pe care le aveam la pranz.
Amelia, felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Fug sa ma imbrac si raportez cand ma intorc de la babyexpo.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Fugi repede ca au program scurt azi!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

eu tocmai ce am stat de vb pe mess , vreo 3 ore asa , cu o colaboratoare de la firma la care lucrez, care a nascut in mai la acelasi spital la care o sa nasc si eu. mi-a mai luat o piatra de pe inima ca nu stiam mai nimic de spital. doar o cunostiinta nascuse prin cezariana acolo si nu prea mi-a fost de ajutor pt ca pe mine ma interesa cum decurg lucruurile la o nastere "naturala". sper ca si la mine sa decurga totul asa lin si fara incidente.

deci dc vrea cineva detalii despre o nastere naturala la Sp. Jud Ilfov, sa intrebe direct sau pe pm. am bombardat-o pe saraca fata cu intrebari dar acum privesc mai optimista lucrurile

29+

Ral_Eli acolo a nascut si verisoara mea , in februarie , anul asta , natural , un baiat mareee de 4 kg si conditiile au fost minunate si la nastere si "cazarea" de dupa!!

Fericita 33+ Raisa Maria

stii cumva cu ce doctor?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:

Buna ziua , ursoaicele mele
Am creat un fisier pe contul de gmail , care poate fi gasit in documents "Nr.telefoane_ptr vestile mari"...propun sa trecem acolo nr. de telefon ca sa ne putem anunta nasterea cand om fi in spital.
Eu am trecut numarul meu , care vreti sa imi dati sms sa postez marele eveniment , am sa o fac cu placere si rapiditate.

Fericita 33+ Raisa Maria

trecut si eu numarul meu

29+

Mergi la inceput