Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
Prea tarziu, mi-am luat tzeapa...
Au inchis la 4! Ce aiurea... si ce planuri imi facusem si eu!
Toate, mie!
Trebuie sa merg sa cumpar ceva, ca sa-mi treaca supararea.
Bine ca stau la 5 minute, ca daca veneam de la zeci de km, atunci chiar ma suparam grav...
Ana33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Joy21 spune:
Am fost si noi la baby expo astazi sa-mi ridic cadoul, am ramas placut impresionata de cei de la beSafe, Nuk si Himalaya M-am intos cu tot felul de lucruri utile de la ei. Si mai sunt mandra de Sofia ca a terminat prima intrecerea la Piticii Sportivi
In rest n-am stat mult ca am uitat ca o zuza sa scot bani de pe card... (poate e mai bine asa ) si eram si singura cu Sofia care tragea de mine in toate diectiile.
Ana, ce ghinion Lasa, ca ce gaseai la baby expo poti lua de pe net cu usurinta, livrare la tine acasa. Mai greu cu reparatul de tevi, eu am oroare de santier in casa.
Intru si eu pe contul gmail sa las nr. meu de tel. Ma puteti suna sau trimite sms pt vesti sau intrebari unde as putea raspunde.
Victoria, mami de Anna Sofia,
31+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
Sa vedeti ce ganduri imi umbla prin cap, apropo de nastere
Sofia s-a nascut la 36 de sapt., in data de 28.08.2008, daca Leon vrea sa vina tot la 36 de sapt., ar fi in data de 20.10.2010. Cine stie ce planui are... Oricum, eu il tin in burtica si pana la 41 de sapt, daca vrea el
Victoria, mami de Anna Sofia,
31+ cu inimioara
David Lloyd George
lore76 spune:
am trecut si eu nr de tel
ana tu dai din una in alta
poate totusi nu e nevoie sa spargi... bafta!!!
Lore 27 +
&
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Ana, felicitari pentru semnatura ! Mai e asa de putin...
Imi pare tare rau pentru problemele cu centrala si cu teava, noroc ca n-aveti toata mobila, ca ti-ar fi trebuit nervi de otel sa suporti si chestia cu demontat/montat mobila. Sper sa rezolvati repede cu reparatiile.
Felicitari si celorlalte fete pentru achizitiile facute ! Mie imi soseste caruciorul maine, abia astept!
27+
ana_o spune:
Hormonal, sunt suparata pe toata lumea.
A reusit si domnul iubi sa ma supere, abia acum realizez ca la cumparaturi nu e bine sa mergem impreuna. Trebuie sa-mi descarc lacrimile gravide, ca asa stare aiurea am...
Si partea cu centrala, nu avem cum fara sa spargem, tevile sunt IN zid, mi-e groaza de ce va fi saptamana asta in casa.
Au, ce jale....
Va pup.
Ana33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
ana_o spune:
Joy, si eu am fost vineri la babyexpo si tot asa, banii erau pe card.
Si azi am ajuns dupa ce s-a inchis.
Amelia, Lore,!
Ana33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Mi-am trecut si eu numarul in listuta. Sa avem toate numai vesti bune la telefon si pe site !
Eu vineri la Baby expo am platit si cu cardul, la pufies si inca undeva, nu mai tin minte, dar este adevarat ca majoritatea lucrusoarelor le-am platit cu cash. 27+
ral_eli spune:
beatrice am dat in patima ta : m-a luat un lesin, asa din senin, se invartea camera cu mine, mi se inegrise imaginea. ingrozitor. si eram odihnita, mancata. cred ca de la suparare mi se trage. m-am suparat grozav wk asta si azi am si bocit.
dupa ce mi-am mai revenit mi-am luat tensiunea si era 10 cu 7
si tot nu mi-a trecut starea asta de matza lesinata 29+