Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

sper sa va amintiti de noi!
eu intru mai rar,dar imi sunteti dragi si de mare ajutor...
FELICITARI!pt toate fetele pt vesti bune,si cumparaturi pt bebei,
noi suntem bine cu burtica imensa,mai avem doar 8 saptamani,am programare cezariana pe 15 noiembrie,si imi este cam frica,dar astept cu mare drag sa-mi strang baietelul in brate
am inceput si noi pregatirile,am facut mare parte din geanta de spital,pt bebe avem tot necesarul,fetita mea este tare incantata de bebe care o sa vina,si asa sa ramana...
nu-mi vine sa cred ca mai avem asa putin...parca ieri ma inscriam la odisee,si acum incep nasterile
toate fetele!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Buna fete

Mai rar intru eu pe aici dar de citit va citesc mereu si sunt la curent cu ce scrieti pe aici
Avansam toate cu sarcina , si noi am intrat in saptamana 34..se apropie deadline-ul
Raportam si noi vizita la baby expo..dar fara cumparaturi caci le putem gasi online mai comod; nu mi s-au parut oferte de nerefuzat. Am adunat pliante si cercetam piata online..Iar cu hainute mai bine amanam cumparaturi de iarna pentru urmatorul targ din noiembrie cand clar bebe va fi in brate si voi stii exact dimensiunile

Am facut si vizita de 32 sapt ma ecografie; beba este bine, in pozitie craniana, fara cordon in juru gatului pana acum..miscacioasa si sanatoasa

Beatrice- - ce mai faci..tot citesc de starile tale cauzate de tiroida; imi pare tare rau,,,mai ai un pic si gata; merita efortul

Ana - astept raspunsul tau pe PM; tu parca ziceai ca stai in blocul acela nou de pe Vacaresti ( cam vreo 7 etaje), de langa SUn plaza? ce probleme...aveti centrala de apartament sau de bloc?

Voi v-ati hotarat cu celelulele stem ce unde cat

A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vroiam sa va intreb si eu legat de celulele stem daca v-ati hotarat, si daca da cam ce preturi sunt pe la fiecare, ca eu sunt cam nehotarata, in primul rand pentru ca bebe va fi singurica, deci chestia e ca recoltarea s-ar face numai pentru ea.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

eu nu sunt hotarata cu celulele
sunt 50-50, si mi-e greu sa iau o hotarare
pe 30 am eco si o sa-l intreb si pe dr-ul meu ce parere are despre recoltarea de celule si probabil dupa asta voi decide
oricum daca e sa recoltez, o s-o fac cu Stem Sure

Lore 27 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu am intrebat-o pe doctora mea, mi-a zis ca ea vrea sa recolteze din dintisorii fetitelor, ca atunci cand a nascut ea nu exista recoltare la nastere. Si mi-a mai zis ca daca vreau, ea este absolut de acord cu oricare dintre firme, si ca nu este o problema recoltarea, doar s-o anunt.
Deci tot in ceata ma aflu...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

beatrice ai PM.

Mami fericita si implinita de Iulia si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

eu iar n-am somn si va citesc de pe telefon

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

'neatza burtici!
va invit la un ceai fiebinte!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Buna dimineata tuturor,

Facem cinste - sambata am schimbat prefixul, am incheiat cele 30 de saptamani si am intrat in saptamana 31.

Am fost si la un control - totul este ok, colul perfect inchis. BB are aprox. 1,5 kg. Singura problema este placenta, care se pare ca e cam "imbatranita", cu mici calcifieri. Eu din saptamana 22 aveam placenta de gradul II. Sper sa ma tina pana la capat, ca un Ferrari . Voi face controale mai dese. Se mai confrunta cineva cu problema asta?

Va urez o saptamana buna si sa auzim de bine!

Va pup pe toate, fete curajoase!
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Fulgi cu lapte, branzica, salam de sibiu si pepene rosu! Plus o cafea fierbinte, cu muuult lapte! Va astept!
Onniex, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Cat priveste partea cu placenta, mie Iosup la 29s mi-a zis c-o am 2, iar dr. meu ginecolog, la 32s, mi-a zis sa stau linistita, ca e grad 1. Eu zic ca n-ai motive de ingrijorare, bebele o sa vina normal si placenta isi va indeplini rolul fara probleme.
Legat de celule stem... eu 90% m-am decis ca nu recoltez. Domnul iubi nu stiu ce vrea, ca la babyexpo a discutat cu toti reprezentantii de la recoltari... Vom vedea, dar decizia mea cam asta e.
Raportez nopti din ce in ce mai agitate, visez urat(nu legat de bebe, ci de parintii mei si fratele meu-si asta ma termina, ca-i iubesc enorm), ma trezesc devreme si jumatate din zi trebuie sa stau ca sa realizez ca nu e decat un vis.
Plus inca o obsesie care se transforma noaptea in cosmar!!! Pantofii care nu ma mai cuprind! Azi noapte am probat zeci de perechi de-ale mamei, ea poarta 38 si culmea, nicio pereche nu-mi era buna. Si eu de la 37, port 38, dar visul e vis, n-ai ce face. Intrebare: isi revine si partea cu numarul de la incaltari, dupa ce nastem? Nu de alta, dar as intra in depresie la cate incaltari aproape noi, de iarna, am...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput