Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici...va poftesc la un ceai,cafea,cola ce vreti voi k am aschimbat si noi semnatura avem 29 sapt.......eu vreau sa zic k tot racita sunt.aseara afost oribil..nu am putut sa dorm,nas infundat respiram pe gura,capul ma durea, oribil ce mai....acum ma doare in gat nu stiu ce sa iau..am luat d ela farmacie oscilococcinum dar cam degeaba.....sper sa ma fac bine pt k e super aiurea starea asta

28 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

practic recoltarea acestor celule te fac sa te simti mai in siguranta in ceea ce priveste eventualele probleme ale lui bebe pentru o scurta perioada de timp ele putand fi folosite pana cand bebe va avea o greutate de 10-15kg.daca bebe al tau este sanatos la nastere apoi il cam ai sanatos pana la o varsta...celulele acestea nu il vor putea ajuta pe viitor in vederea descoperirii unei boli mai tarziu...eu nu recoltez...

28+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna dimineata burtici frumusele!

Schimbare de semnatura 33 implinite, intram in saptamana 34 Dam de baut ce doreste fiecare.. Eu aseara m am porcit cu un pahar de cola.. N am reusit sa ma abtin

Bebe miscacios sughite cel putin o data pe zi si ma termin de ras Tresare burta ritmat si constant cate 3-4 minute

Maine morfo de trim III, poate ii vad mutricica din nou ca mi e asa de dor A, si duc proba pt urocultura sa vedem daca perfuziile si au facut treaba. Doamne ajuta..

Ana, cred ca piciorul isi va reveni la cateva luni dupa nastere. In cel mai rau caz am citit la alte burtici a ramas cel mult cu juma de numar mai mare decat inainte de sarcina. Nu te lasa deprimata de asta

LA MULTI ANI DIS!!

Felicitari fetelor care azi schimba semnatura, stiam ca azi sunt destul de multe

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

felicitari tuturor care isis schimba semnatura....tot asa sa o tinem

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari Marizta si Gensiusa pentru schimbarea semnaturii!
Mai avem putin...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

neata burtici...va poftesc la un ceai,cafea,cola ce vreti voi k am aschimbat si noi semnatura avem 29 sapt.......eu vreau sa zic k tot racita sunt.aseara afost oribil..nu am putut sa dorm,nas infundat respiram pe gura,capul ma durea, oribil ce mai....acum ma doare in gat nu stiu ce sa iau..am luat d ela farmacie oscilococcinum dar cam degeaba.....sper sa ma fac bine pt k e super aiurea starea asta

28 +

marizta - gargara cu sare de 2-3 ori pe zi - face minuni!

Mami fericita si implinita de Iulia si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Plus inca o obsesie care se transforma noaptea in cosmar!!! Pantofii care nu ma mai cuprind! Azi noapte am probat zeci de perechi de-ale mamei, ea poarta 38 si culmea, nicio pereche nu-mi era buna. Si eu de la 37, port 38, dar visul e vis, n-ai ce face. Intrebare: isi revine si partea cu numarul de la incaltari, dupa ce nastem? Nu de alta, dar as intra in depresie la cate incaltari aproape noi, de iarna, am...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

ana teoretic isi revine, acuma depinde si de persoana si daca slabesti inapoi normal. Eu mi-am revenit f repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Bebe miscacios sughite cel putin o data pe zi si ma termin de ras Tresare burta ritmat si constant cate 3-4 minute

Ana, 33+ mami de Matei

geniusamb stai sa vezi cand o sa se nasca cum o sa sughita la fel ca in burtica, 10-15 min, de ti se face mila de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

L-am trimis pe sot la locul meu de munca cu indemnizatia de care ati scris voi cf. Art 66, sa vedem ce rezolva.

Rali, imi pare rau de starile tale si crede-ma ca te inteleg perfect.

Ana, Joy, imi pare rau ca ati fost la Baby Expo cu cardul. S-a discutat aici pe forum ca acolo se poate plati doar cash. Ana, referitor la prosopelul Puf Bebe, intra pe site si comanda online, dezavantajul este ca-s putini cam mari, nsh dk pe site au si marimi mai mici, dar calitatea o garantez.

Amelia si eu am intrebat 2 dr in legatura cu celule stem si nu mi-au recomandat o firma anume, mi-au zis ca toate sunt bune.

Fluturasha, iti voi raspunde acum pe PM.

Siema, intra mai des!Alexa, pai ce faci?Calci pe urmele Siemei?

Eu am gasit la Baby Expo varianta noua 2010, ca sa zic asa, la cartea "Mama si copilul" si mi-am cumparat-o, desi cam piperat pretul 71ron. Mie imi imprumutase cineva o editie din 2005, de aceea poate mi se pareau unele lucruri cam "demodate"

Fetelor si acum nedumerirea mea. Am cumparat de pe Amazon un balansoar electric sau cel putin asa am crezut ca-i balansoar si nsh ce sa fac, daca sa-l returnez sau nu. Este vina mea ca nu am citit mai mult detalii referitoare la produs. Mi-a placut mult si vazand o diferenta de pret dublu fata de la noi in tzara, am dat repede "click". Acum cand l-am probat canta, este foarte frumos, numai ca nu-i balansoar, ci are vibratii in spatar. Vibratii usoare, ca un masaj la spate. Nu stiu daca sunt bune aceste vibratii pt bebe, desi am citit ca au aparut si leagane cu vibratii. Sotul zice ca-i foarte bine asa, ca destul are patul leganutz daca vrem sa-l leganam. Voi ce parere aveti?

Eu sunt buimaca, ati vazut, va scriam la 3 dimineata si se pare ca si sotul s-a "molipsit" de la mine de la o vreme ca sufera alaturi de mine de insomnii.

32+

Mergi la inceput

fluturasha cata sare si cata apa? o sa incerc si asa k nu mai pot

29 +

Mergi la inceput