Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

va salutam si noi...afara ploua si e rece...brrr..parca nu vreau sa vina frigul asa de repede..

raportam ca am fost sambata la control, suntem foarte bine cu detoatele, aprox 1350 gr, col luuuuung si inchis, nici o sansa pana la 40 de saptamani ....plus ca d-soara nu s-a intors inca...sper din tot sufletul sa o faca la timp

am de facut analizele normale plus un timp de coagulare si ne mai vedem la 34 de saptamani.

am citit tot din urma, dar.....nu va bazati pe asta

pot sa va spun ca Miruna a dormit singura in camera ei si in patul ei dintotdeauna, neleganata, (sa ne leganam era un joc pentru ea), a mancat la ore fixe si nu am stiut ce sunt alea nopti nedormite - nu va imaginati ca am fost eu sadica....asa a fost copilul...nu a plans, nici mancare nu cerea, ma duceam eu s-o trezesc ca era ora de masa...efectiv dependenta de somn ! ca ma-sa !

dupa nastere au fost pantofi care nu mi-au mai fost buni si am ramas cu o "crestere" de aprox 1/2 numar...adica de la 36-37, acum imi mai iau si 38, depinde de calapod...

sanii au revenit la masura initiala, dar s-au lasat de tot dupa alaptat

restul am uitat...

Felicitari pentru achizitiile de la targ si pentru schimbarile de saptamana...din ce in ce mai multe AMR-uri...incepem emotiile

va pupacesc

ps : o intrebare pentru fetele cu copii mai mari : la ce varsta a inceput schimbarea dintisorilor de lapte ? Mirunei ii cresc deja cei 2 de jos in spatele celor de lapte ...m-a luat total prin surprindere si tb sa mergem la dentist..offffff....imi creste copilul prea repede.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor!!! V-am citit, dar nu am avut deloc timp sa scriu. In weekend eu am avut supervizare la formarea mea de psihoterapie, as aca am avut un proram 8-18 tot weekendul, inclusiv duminica.
Ana_O - in legatura cu sotul, noi avem o femeie la curatenie si cred ca nu o platim mult, adik 500 Ron/luna, de 2 ori/saptamana.
Si...masina de spalat vase face minuni. Nu costa chiar asa mult si te scutest sa iti bai mainile in apa si in vase tot timpul. Eu am, si fiecare care se scoala de la masa, pune in masina si gata.
Picioarele nu mi s-au umflat inca, ci cel mai mult le-am avut umflate in timpul verii de la caldura. Dar kg....of,of, nu mai zic.
Va pup pe toate

25+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Ana, as vrea sa te pot ajuta cu un sfat bun, dar nu ma numar printre norocoasele care au pus mana pe un exemplar vrednic prin casa, iar de schimbat pe cineva, nu cred in asa ceva, nimeni nu se schimba decat din rau in mai rau sorry, e doar opinia mea... Is de acord cu fetele, insista pt ajutor platit in casa, desi daca nu vrea e greu de convins. Eu pe al meu am reusit sa-l conving acum cateva luni de utilitate cand a fost sora-mea pe la mine si s-a socat de cate fac prin casa, gravida fiind, dar intre timp s-a sucit si invartit si nu mai vrea... Asa ca, multa putere si rabdare iti doresc

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

sanii se impart in 3 categorii:pere, mere si bretele

Facem haz de necaz.
Ati observat ca la Baby Expo circulau pliante cu ce fel de operatii estetice ne putem face dupa nastere?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

N-ar trebui sa deschidem capitol nou? Se pricepe cineva?

26+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

...am aparut si eu..imi merge netul ingrozitooooooooooooooor..eu inca nu prea am timp d enet..tot cu ai mei sunt ..in rmania..cu sotul..cu plecari..cu iesiri..nu mai am timp de nimic..joi seara zburam spre casa ..va pe toate..nu pot s afca capitol nou din cauza netu;ui...de 5 minute ma chinui sa deschid 1 pagina

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Facem haz de necaz.
Ati observat ca la Baby Expo circulau pliante cu ce fel de operatii estetice ne putem face dupa nastere?

32+

Mie nu mi-au dat pliante de astea!! Macar sa am material de visat

Sau m-au vazut asa ravisanta cat o balena cum sunt, si au decis ca sigur nu am ce modifica la mine?

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor pt gat pot sa iau decasept,strepsils,tantum verde ,ceva din astea?

29 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

In weekend ne-am prostit, si ne-a facut o prietena poze in Cismigiu :)
Am pus cateva pe picasa. Sa vedeti balena in s33

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Facem haz de necaz.

32+

Mie nu mi-au dat pliante de astea!! Macar sa am material de visat

Sau m-au vazut asa ravisanta cat o balena cum sunt, si au decis ca sigur nu am ce modifica la mine?

s33 Lucas Petru

Nu crezi ca toate suntem cam ravisante? Nici eu nu i-am intalnit vineri, doar a doua oara cand am fost, duminica dimineata.

32+

Mergi la inceput