Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

http://leagane.ro/leagan-graco-swing-nbounce-p-38.html

Uite asta e super, al meu nu se poate detasa fotoliu, in rest e apropae la fel.

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

buna!
noi azi la 16 mergem la control si o sa vb mai mult despre nastere. nu-mi vine sa cred ca mai am 4-5 sapt.
Beatrice, tu ai luat de pe amazon bouncerul? daca da, cat a fost transportul?
Eu nici nu mai zic cat imi ia femeia la curetenie ...dar clar nu m-as descurca fara, chiar dc e si mama la mine.
In alta ordine de idei..eu nu ma umflu, am ramas cu piciorul putin mai lat de la sarcina trecuta, am inca gleza super subtire...adica o pot cuprinde intre degetul mare si mijlociu. Arat caraghios, ca nu m-am ingrasat deloc de la genunchi in jos.
ups...a venit terminatorul....

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Felicitari burticilor care au schimbat semnatura!!!
Astazi am inceput ziua in forta: dus copilul la gradi, intors, strans prin casa in urma baietilor, facut cafea, mancat, apoi am aspirat, am sters praful si acum ma doare spatele. Nici nu mai pot sta in fund . V-am citit toate post-urile si o sa ma intind in pat, ca nu mai pot de durere.
Legat de femeia la curatenie, pt cine isi permite eu zic ca e de mare ajutor...eu inca am vraiste in casa dupa renovare si nu pot termina odata curatenia pt ca mai avem de vopsit usile, de rearanjat camara, de facut niste rafturi in debara si sotul vine de la munca dupa 18:30-19:00. Cand sa mai faca si el singur atatea, dupa o zi de munca? Offf, asa ca stau cu casa cu fundul in sus pana nasc cred! Si probabil ca in cele cateva zile cat voi sta in spital, mama,matusa si bunicile vor smotrui si vor pune casa la punct...asa prevad eu Asta este, nu am ce face, nu vreau sa muncesc ca nebuna si sa ma expun la riscul unei nasteri premature. Pt bebe stau cuminte.
Ahh...si nu am nimic de mancare, o sa fac dupa-amiaza ceva, cu ce am, ca nu mai ies la piata, market..nicaieri.

Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Transportul? Ceva infim:din UK, 2.75 lire

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana, femeile de Bucuresti is mai fitzoase

Noi ii dam lui a noastra 7 milioane, vine de 3 ori pe saptamana. Dar e si doica pentru caine si pisica in banii astia Se joaca cu ei, uneori ii spala daca trebuie, le da mancare etc. Nu gateste insa prea des (nu ca nu ar vrea, dar decat rar ii cerem noi).

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

buna!
noi azi la 16 mergem la control si o sa vb mai mult despre nastere. nu-mi vine sa cred ca mai am 4-5 sapt.
Beatrice, tu ai luat de pe amazon bouncerul? daca da, cat a fost transportul?

cu mare interes astept si eu detalii pls!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Apropos de incaltat, deci io, in Olanda ( tara vantoasa si nu prea calda, stiti), sunt inca in flip flops de se uita lumea ca la extraterestru la mine. Nu stiu ce faceam daca mai lucram inca....Probabil ca asta vara cand mergeam cu balerini comozi si in birou ii dadeam jos si stateam asa, cat nu venea nimeni, de cum intra cineva, hop saream si eu in papuci:)

La Amalia imi aduc aminte ca la mijloc de noiembrie pana si la maternitate m-am dus in slapi....dar deh, era mai cald in regiune.

De sutien nici nu mai pomenesc, pur si simplu nu am gasit unul pe masura ( desi nu sunt exagerat de mare, ma jeneaza la spate). Asa ca nu port, mi-am adaptat tinutele cu maieuri si tricouri ce merg pe sub rochii sau tunici. Pt nastere si dupa mi-am luat niste maieuri speciale pt alaptat, care se deschid la bretele pt sani, si tare bine ma simt asa.

Alina (33 sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ah, sutienul, da, poveste trista si aia

Eu de la 80B am ajuns la 85C, si sincer NU IMI PLACE Si nu mai suport sarmele din primele saptamani de sarcina, port niste bustiere. Si mai am niste sutiene model de baba, dar ma deprima asa tare, incat evit sa le port...

Ne revenim la sani apoi?

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna fetelor!

Am reusit si eu sa citesc din urma.

Ana_o, imi pare rau ca trebuie sa spargi peretii, dar bine ca s-a intamplat acum si nu cand vine bb; cat despre sot, solutia e femeia la curatenie; nu mai face tu nimic vreo saptamana-doua ca sa vada ca nu mai poti si o sa se convinga de necesitatea ei.

Beatrice
, eu am bouncer cu vibratii si patut cu vibratii si primul copil a supravietuit, asa ca le voi folosi si la al doilea.

Am intrat si eu in saptamana 34, AMR 5.

Au reinceput si la mine cosmarurile, aseara visam ca eram la metrou si se inunda statia...de unde si pana unde? ca eu nu am mai circulat de vreun an cu metroul...

Andreea, mami de baiat si 33+ cu

AMR 5 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint
[br
Eu de la 80B am ajuns la 85C, si sincer NU IMI PLACE

fii fericita. se poate si mai rau. de la cupa B am trecut la D++. si nu au scazut dupa ce nu am mai alaptat.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput