danaint- esti tare draguta cu burtica ta. Am pus si eu poze noi cu blanosul nostru si sotul meu
26+
Roberta
buna tuturor,
eu, desi reusesc sa va citesc aproape in fiecare zi, nu reusesc sa scriu. nu stiu altii cum sunt, dar pe mine serviciul, casa, copilul cel mare, gradinita etc ma termina. parca niciodata nu am fost mai extenuata si mai deprimata. nici nu mai am timp sa ma gandesc la sarcina asata, la nastere, la bb, la cat mai am pana nasc, la analize etc.
felicitari pt cumparaturi celor care au practicat acest sport la baby-expo si nu numai.
eu, dintre lucrurile inutile pe care le-am achizitonat pt Clara, mentionez si spatiul/salteluta de joaca. nu a fost prea entuziasmata de ea, in sensul ca puteam foarte bine sa o asez pe burtica pe o paturica normala sau pe pat cu cateva jucarii si era totuna. nu trebuia sa dau 200 ron pe ceva special...repet, in cazul nostru nu s-a dovedit utila, poate altora le-a fost de folos
in legatura cu femeia la curatenie, sunt total de acord. nici sotul meu nu a fost incantat la inceput, dar cu timpul s-a obisnuit si nu mai comenteaza mai ales ca ii calca camasile mai bine ca mine (care oricum nu stiu sa calc nimic). noi o avem de cativa ani, vine o data la 2 sapt si ii dau 80 ron pt 7 ore/zi. deci 160 ron/luna. mi se pare destul de mult avand in vedere ca nu iese totul chiar perfect, dar asta e. fara ea nu se poate si e de incredere.
mai vroiam sa spun multe, dar nu mai stiu ce :((((
va pup si va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune
27+
+ Clara Maria (01/02/2006)