Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 16
anna-mama spune:
Nushulica[\b], nastere usoara si un bebel sanatos! Sa aveti vesnic un 24 septembrie fericit!
La multi ani si petreceri frumoase, Laura si Mady!!!
[b]Mari, tine pumnii joi, DD ajuta!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
RHYANNA spune:
SUNTEM MULTE FECIOARE PE AICI
SI EU SUNT PE 3 SEPT IAR SOTUL PE 31. AUGUST
VA PUP FETELOR
NASTERE USOARA,
LA MULTI ANI
mari_paun spune:
dodo, ai spirit de observati, eu de nerabdare am scris gresit...se pare ca o sa am o balanta in familie
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 3 zile - 23 septembrie
Flowers spune:
Mady, am bifat, maine pun coletul.La multi ani!
Laura, sa-ti traiasca finuta.
Mari, nastere usoara si bb sanatos. Refacere rapida. Un dulce pentru Ema.
Nushu, pregatesc majoretele si pentru tine.Sa fiti sanatosi! Mare bairam la voi pe 24 sept
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Tot pe 24? Mare petrecere mare o sa fie la voi ! Tin pumnii, nastere usoara si bebe sanatos ! copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) hainute de vanzare |
Nushule nasti de ziua mea,buna zi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
diana2242 spune:
Anca si tu esti pe 24? ce coincidenta si tu esti f oscilanta ca si mine? eu pana iau o decizie oscilez de o mie de ori de balanta
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
vias spune:
mihaela770 am facut plata pt hainutele castigate. te-as ruga daca poti tu sa confirmi plata, ca nu am baterii pt aparatul foto si am tel nou....deci inca nu e instalat sa pot scoate aici poze...
te rog mult sa confirmi plata 20 ron! de la Pustai Elena Camelia - Brasov!
Multumesc!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 oooooooooooooo ce de evenimente la voi Nushu pe 25 ce misto de voi noi suntem impartiti pe tot parcursul anului nu pot scapa si eu o singura data cu tot.noi suntem asa Rares in aprilie de florii sotul care e si florin apoi eu in septembrie apoi eu si sotul de Mihail si gavril ca suntem Mihai apoi Rares ca este andrei apoi ziua lui Mihai de nastere in decembrie si in octombrie pe 11 nunta ziceti si voi daca puteam sa fin mai imprastiatisi cand o veni si o fetita poate macar ea sa se portiveasca cu vre-un eveniment macar Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Si eu ca musca... Noi ne agitam rau de doua ori pe an, la inceput de an si toamna. In octombrie este ziua de nastere a lui Andrei, apoi in noiembrie il sarbatorim de doua ori pe junior ca-i odata Andrei , plus inca un bucata Gabriel, iar luna urmatoare pe fiica-mea Alexandra zisa si Nicoleta. Luam pauza pana in februarie cand pe 14 e ziua sora-mii,pe 16 a jumatatii mele si la sfrasit de luna a domnisoarei Alex. Ziua mea nu se pune, e undeva prin primavara, dar eu sunt asa mica in comparatie cu ceilalti ca nu o mai pun la socoteala.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
ana l spune:
Si eu tot fecioara sunt.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare