Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 15
diana2242 spune:
La mine vineri este cheful o sa ma gandesc si la bebitul tau Nushu ca vom fi in aceeasi zi. nasteri usoare si copii cuminti ca al meu macar va zic eu ca nu albiti sigur :)
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Joi, alexandrina. Vineri botezam pe bebelusa Adelina de LoraG76. Abia astept! |
Sa-ti traiasca finutza ,sa fie sanatoasa si norocoasa!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
he, he sunteti in urma. v-am zis ca io dau primul rand?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Eiii dati "cate una" sa ajunga la toata lumea....ehe ce de petreceri pe aici..
Sa fiti sanatoase dragelor! Acesta-i ce-l mai important lucru din viata omului...sa va bucurati cu si de ce dragi voi!DD sa va implineasca visele!
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
cand il dai mai Mady?
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
nushulica spune:
he he multumesc frumos pt urari...emotii zero deocamdata ma tin taresper doar sa dorm joi noapte sa fiu odihnita pt vineri
tot pe 24 ana,normal era pe 25 dar nu va fi dr mea in iasi ca e sambata asa ca a hotarat pe 24,cand i-am zis ca si david e pe 24 sept a ras si ea...daaaaaaar cand i-am mai zis ca si nunta noastra e tot pe 24 sept doar ca 2005 chiar ca a zis ca suntem niste norocosi acu...cum o vrea Dzeu
de David si 37+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
mari_paun spune:
VESTI PROASPETE!!!
m-a sunat medicul si joi dimineata pe 23.09 voi fi operata si voi avea bebelinul in brate. Se pare ca la Giulesti nu toate aprobarile...asa ca voi bnaste la Bolintin, n-o s amai am multi vizitatori cum s-au anuntat la Giulesti...insa noi sa fim sanataosi, si sa rezist pana joi dimineata
p..s Ema simte ca se va intampla ceva, plange dupa mine, ma striga, ma pupa, sta calare pe mine...o sa-mi duca dorul
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 3 zile - 23 octombie
diana2242 spune:
oooooooooooooo ce de evenimente la voi Nushu pe 25 ce misto de voi noi suntem impartiti pe tot parcursul anului nu pot scapa si eu o singura data cu tot.noi suntem asa Rares in aprilie de florii sotul care e si florin apoi eu in septembrie apoi eu si sotul de Mihail si gavril ca suntem Mihai apoi Rares ca este andrei apoi ziua lui Mihai de nastere in decembrie si in octombrie pe 11 nunta ziceti si voi daca puteam sa fin mai imprastiatisi cand o veni si o fetita poate macar ea sa se portiveasca cu vre-un eveniment macar
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun AMR 3 zile - 23 octombie |
Mariii -septembrie DAAA?
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune: