Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 10
andreea.2009 spune:
Da, cazul Stefaniei a fost scos de la bazar, dar am trimis o propunere catre fetele cu organizarea pe mailul comun, cu privire la aceste hainute donate de Anca. Le-am lasat nebifate cu cazul umanitar pentru ca nu stiam daca mai am voie in continuare sa le trec Pentru Stefania.
Lamuriti-ma cum sa fac sa fie bine si corect!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea.2009 Da, cazul Stefaniei a fost scos de la bazar, dar am trimis o propunere catre fetele cu organizarea pe mailul comun, cu privire la aceste hainute donate de Anca. Le-am lasat nebifate cu cazul umanitar pentru ca nu stiam daca mai am voie in continuare sa le trec Pentru Stefania. Lamuriti-ma cum sa fac sa fie bine si corect! |
exista posibilitatea sa scrii donatorul alege sau alegi tu un caz impreuna cu cine a donat produesele..
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
vias spune:
'neata
Mihaela770 azi pun banutii la banca pt produsele castigate.
Astept si rochitasa vad daca e buna de mine.
Te pup!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
szivarvany spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana l
Daria, pai hai sa sapam amindoua, poate gasim si alte variante. Ia uite ce mi-a aratat Alexandrina: http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/12/30/mozaic-din-margele-de-polietilena/ copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) hainute de vanzare |
NU, asteas sunt cu totul si cu totul altceva, sunt de genul cuisoarelor dar alt format, in aceeasi idee.
Noua ne trebuiesc cele care se stropesc cu apa si se lipesc.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
grati.ela spune:
am pus si eu la bazar pt Siluan un patut din lemn de tei, 120/70cm, cu trei sertare si gratar detasabil foarte inalt (este foarte sigur...nicio sansa sa fie escaladat) la 80 ron. Bonus salteaua de burete, lenjerie patut Dormisette. Imagine aici http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/2413334274/ si http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/2902751032/
mari_paun spune:
salutare fetele,
am intrat sa "semnez" condica...pt ca nu mai nasc azi, astept sa se deschida Giulestiul, diseara vb cu dr...sa vedem cand merg la cezariana...uf, nu mai pot
sorry pt OFFTOPIC
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 2-3 zile
madyrizi spune:
mari, azi se deschide spitalul asa ca te astept in sector la mine. da-mi pe PM nr. tau de tel. poate vorbim si reusesc sa-mi las zmeii sa vin sa te vad .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
kid spune:
Buna dimineata
Mari Mai e foarte putin, nastere usoara si bebe sanatos
Am si eu o intrebare: cumpara cineva pe vremea asta hainute de vara?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mari, azi se deschide spitalul asa ca te astept in sector la mine. da-mi pe PM nr. tau de tel. poate vorbim si reusesc sa-mi las zmeii sa vin sa te vad . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
mady, mergem impreuna la spital
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ancadragoman spune:
eu pentru la anu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!