Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 9
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Asta e cadoul pe care si-l doreste Giulia de Craciun Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, pai hai sa sapam amindoua, poate gasim si alte variante. Ia uite ce mi-a aratat Alexandrina:
http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/12/30/mozaic-din-margele-de-polietilena/
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
adablackcat spune:
Si Iulia tot de-alea vrea de Craciun, sau mai iute, de mos Nicolae... Si nu se compara margelutele alea, clar mi-ar spune ca nu-s alaea ce le stropesti cu apa doar..
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Si Iulia tot de-alea vrea de Craciun, sau mai iute, de mos Nicolae... Si nu se compara margelutele alea, clar mi-ar spune ca nu-s alaea ce le stropesti cu apa doar.. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Deci mai e un membru la cautare. Poate gasim si undeva no name, la pret mic, macar de exersat.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
madyrizi spune:
stie cineva ceva despre corap? am sa-i trimit un pandantiv si nu reusesc sa dau de ea. i-am trimis PM si mail, dar nu-mi raspunde.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andreea.2009 spune:
Produse noi de la macarie. Sunt pentru fetite 1-1.5 ani marea majoritate in stare excelenta, unele noi cu eticheta...am scris la fiecare descrierea.
de la bluzita gogosar incepand de
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=andreea.2009&searchtype=2&show=current&startcount=61&endcount=80&page=4aici
PIDANA spune:
citat din mesajul lui mihaela77O intrebare intrebatoare,pt fetele din bucuresti,care au castigat produse de la mine:eu miercuri vin in Bucuresti cu Mihaita la spitalul Obregia,Berceni....locuieste cineva in zona,ca sa le dau personal produsele,cam dupa ora 13??astept raspuns pana maine dupa amiaza,apoi marti pun coletele la posta!multumesc! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Eu n-as putea veni in Berceni , dar daca ai ceva pt Madyrizi si va intalniti, poti lasa si pt mine, bineinteles daca e si ea de acord sa se intalneasca apoi cu mine. Eu am serviciul la Pacii in Militari, asa ca mi-e in drum Lujerului.
Edit: Sau poti lasa la dicirstea daca s-a oferit.
madyrizi spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 Produse noi de la macarie. Sunt pentru fetite 1-1.5 ani marea majoritate in stare excelenta, unele noi cu eticheta...am scris la fiecare descrierea. de la bluzita gogosar incepand de http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=andreea.2009&searchtype=2&show=current&startcount=61&endcount=80&page=4aici O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
produsele puse de tine nu fac parte din campaniile umanitare. aici poti face reclama doar produselor destinate acestor campanii.
asta e regulamentul.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
pidana, eu n-am nimik impotriva daca reusim sa ne intalnim, eu si mihaela.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alinamoro spune:
citat din mesajul lui madyrizi
produsele puse de tine nu fac parte din campaniile umanitare. aici poti face reclama doar produselor destinate acestor campanii. asta e regulamentul. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Cred ca andreea.2009 a uitat sa bifeze "campanie umanitara". Sunt hainute donate de Macarie pentru Stefania, fetita andreei.2009, asa ma gandesc eu...
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui madyrizi
produsele puse de tine nu fac parte din campaniile umanitare. aici poti face reclama doar produselor destinate acestor campanii. asta e regulamentul. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
OUPS... pricepui, fara intentie.