*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

malinas, mirtha multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Carmendu La multi ani si tot ce-ti doresti tu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bertha am facut ciulamaua cu ulei in loc e unt a fost buna. Folosesc uleiul mai ales cand fac ciulama cu ciuperci in loc de pui, nu ma intreba de ce...asa am invatat reteta. Iese f buna si asa.

Legat de intoarcerea le serviciu si eu am avut o stare groaznica inainte dar a trecut repede odata intrata in branza. Am intrat asa intr-un ritm alert care chiar mi-a facut bine. Dar am avut noroc ca a stat soacra-mea cu Eduard vreo 4 luni si apoi l-am dat la gradinita, deci trecerea s-a facut treptat.

Criss cum mai este Sofi???

Olivia tu ce mai faci??

Ocean suna bine pastele alea cu nuca,mmmm cred ca le comit si eu.

Adriana w38+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata!

Poftiti la cafeluta, cappuccino, cioco calda, laptic, suc natural.

Adriana, eu sunt ok, niciun semn, tu?

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ia uitati ce tare e bebelusul asta

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

UN VOT VA ROG!
http://alimentara.libertatea.ro/Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bertha, imi place de tine ca esti optimista, cu cine o lasati pe Ioana dupa ce reiei serviciul?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Azi am ratat plimbarea, am stat acasa si am reusit sa termin cu conservele. Dupa-masa merge amandoua la sedinta cu parintii.

Olivia, m-am distrat pe cinste cu bebele nervos.

Monicabo, incerc sa fiu optimista si sa vad si partea buna a situatiei. Cu Ioana va sta mama, o relocam un an special sa stea cu ea, din pacate pt noi nu exista solutia cresei si nici a bonei. Eu ma zbat intre 2 stari contradictorii: pe de o parte, mi-e greu sa ma rup de viata asta de mamica non-stop, ma gandesc ca le va fi greu atat lui Darius, cat mai ales Ioanei. Mami nu va mai sta toata ziua acasa sa se joace cu ei si sa le preagteasca bunatati. Pe de alta parte, bunul simt imi spune ca 2 ani sunt absolut suficienti, ca separarea e buna si pt mama si pt copil. Si sa te duci la serviciu e ceva firesc pana la urma. Nu sunt genul de femeie de cariera in sensul strict al cuvantului, dar nici casnica nu pot fi, imi e f clar ca nu mi se potriveste. Simt ca trebuie sa fac diverse lucruri in viata si pt mine, si un job rezonabil e unul dintre ele. La asta se adauga un principiu al meu privind veniturile in familie. Nu mi-ar placea sa stau acasa si sa "pap" salariul sotului, indiferent cat de mare si de indestulator ar fi. Am convingerea ca veniturile trebuie sa vina din directia ambilor parteneri si ca, oricat de mic ar fi venitul meu, conteaza. Pt ca niciodata nu se stie ce-ti rezerva viata. Si cea mai frumoasa relatie se poate termina, fara sa mai adaug ca nu se stie niciodata care e destinul fiecaruia si ce se intampla in viata. De-aia e bine sa aiba fiecare banii lui si contributia lui la viata comuna.
Probabil sunt influentata de ce s-a intamplat in familia mea, unde tata aducea 3/4 din bani, suficient pt ca mama sa stea acasa si sa aiba grija de noi. Si, intr-o zi, tata a murit brusc, desi i s-a spus ca putea trai 80 de ani cu afectiunea cardiaca de care suferea. Si mama a ramas cu salariul ei minuscul, cu o pensie de mizerie si cu 2 copii in prag de examen la liceu si la facultate. Si s-a descurcat, ne-a ajutat cum a putut si are tot respectul nostru pt ca a ales sa munceasca pe un salariu mic, chiar si atunci cand putea alege o viata mai simpla. Si, pt ca a muncit toata viata, acum are si o pensie din care sa se intretina si sa nu fie nevoita sa se umileasca cerand bani copiilor.
In fine, m-am intins mult, scuze daca v-am plictisit.

Edit: Ioana la "mare" zice "ma" si la mic zice "mi" si mereu ma gadesc la tine atunci cand o aud: "mami de Ma si de Mi".

Darling, multumesc pt raspuns, o sa-i fac si eu Ioanei intr-o zi, desi mi-e cam greu sa gatesc numai pt ea (noua nu ne place deloc).

Oceanborn, ii merge f bine Ioanei cu laptele de soia. In fiecare dimineata papa cereale cu lapte, am ajuns la 2 pumni zdraveni de cereale si 2 mai micuti. Seara bea 200ml de lapte cu cana si, in plus, ii mai pregatesc din cand in cand si orez/gris/paste cu lapte. L-a acceptat f repede, probabil si pt ca nu cunoaste alt lapte.

Si eu fac paste cu nuca, e o reteta f simpla: se fierb pastele, se scurg, se adauga zahar, nuca macinata si esenta de rom si sunt un deliciu.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bertha, ti-am trimit un PM de 1 km...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Darling,Oceanborn multumesc de intrebare ,Sofi e mai bine , nu se mai vaita de ureche si a inceput si sa manance ,sa bea lapte .Am tot incercat s-o ducem la orl-ist dar nu ne-a iesit (ba nu aveau program , bsa erau la simpozioane ) asa ca a ramas pe luni .Pana atunci am decis sa-i dam totusi si antibioticul 3 zile (la 12 ore ospamox) .

Darling,Olivia cum mai sunteti ?..cred ca aveti emotii

ps.cine are rabdare am pus poze din vacanta http://family.webshots.com/photo/2218329640104281140DuJOxG am vazut si eu pozele faine de la mare a lui Ramo din Bulgaria

Mergi la inceput