*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multa cozonacicai. Sa se faca bine mai repede. Si tinem pumnii pentru luni. Sa fie cu vesti bune.
Am vazut poze... extrem de frumoase... este fotogenica.. si cum sta ea la pozat. O familie frumoasa si fericita. Sa va traiasca printesica. Seamana cu tine mamica draga. Ce obrajiori, si ce ii place apa. Superbe toate.
Aveti grija de voi. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
ps.cine are rabdare am pus poze din vacanta http://family.webshots.com/photo/2218329640104281140DuJOxG am vazut si eu pozele faine de la mare a lui Ramo din Bulgaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Criss, superbe pozele, tot timpul va savurez cu nesat virtual vacantele. Tu arati de milioane! Cum mai e Sofi?

Darling, acu am rasfoit retele, super, simple si gustoase, nu le pui si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691 , sa ramana?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Anca am pus retetele acum

Criss superba Sofi, ce s-a lungit si are o frumusete de strungareata.

nu am emotii, de abia astept sa nasc, urmaresc fiecare semn, cum ma doare burta un pic cum incep sa-mi fac sperante, poate azi e ziua. Imi fac baie pe cap aproape in fiecare zi ca sa fiu pregatita (hehehe, imi aduc aminte de Alra care zicea ca nici azi nu naste ca s-a spalat pe cap)

Adriana w38+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Hai la !

Fi-miu de 2 dimineti face nazuri la hainele cu care-l imbrac. Am reusit sa-l pacalesc sa ramana cu ce l-am imbracat eu, dar nush cat mai tine figura.

Cris multa sanatate cozonocelei!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Darling, hai ca ai intaietate(eu stau cuminte azi ca tre sa termine Calin ceva la serviciu). Asa si eu ma leg de fiecare durere sperand ca prevesteste momentul Pe de o parte as vrea sa nasc mai repede, pe de alta parte ma bucur de fiecare zi care a mai trecut si bebe a mai stat la caldurica.

Criss, ce frumosi sunteti, imi plac la nebunie pozele cu voi, se vede ca sa simtiti bine pe unde mergeti Cum mai sunt urechiusele? E bine ca ii dai antibioticul ca sa nu riscati complicatii, daca iti faci griji pt stomacel ii poti da Biotics pt refacerea florei sau cat mai mult iaurt. Pupici multi si sanatate.

Bertha, ce harnicuta esti, ai facut si zacusca?...arunca si aici un borcan

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ginye, simpatic Edi, ai barbatel mare normal ca nu mai sta sa-l imbrace mami, pune-l dom'le pe el sa si le aleaga singurel, ia sa vezi ce mandru le poarta La noi a mers o vreme sa alearga una dintre doua chestii, acum nu mai merge ca se duce omu' si-si ia singur de pe raft si apoi vine sa-l imbrac.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Olivia, n-am facut zacusca anul asta, ca am facut anul trecut zacusca de fasole si am mancat numai eu. Am facut numai castraveciori acri, ardei capia copt si pus in congelator, am tocat ardei gras si leustean pt ciorba. Inca ma gandesc daca sa pun si gogonele...mai vad. Si niste vinete as vrea sa pun in congelator.

Cris, f frumoase pozele, e atat de frumoasa si bucalata Sofi, de-ti vine s-o mananci.

Am fost la sedinta, nimic nou, bani si iar bani.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
ps.cine are rabdare am pus poze din vacanta http://family.webshots.com/photo/2218329640104281140DuJOxG am vazut si eu pozele faine de la mare a lui Ramo din Bulgaria

Pai bine Criss ... sa treci tu pe la poarta noastra si sa nu zici nimic? In ce perioada ati fost in Halkidiki? Noi am fost la sfarsitul lui august dar am stat mai mult in nordul kassandrei.
Mi-a placut foarte mult de voi, Sofi a crescut mult, e o dulce. Cum mai e cu urechiusele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Olivia, Ginye si noi tot independente la imbracat suntem. Isi alege singura hainele si apoi fuge la oglinda sa se admire. De incaltaminte, nu mai vorbesc. Ba a inceput sa ni le aleaga si pe ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Sara deocamdata nu-si manifesta preferintele la haine...
Mai fetelor, mai e vreun puiut cu asa putini dinti ca Sara?Are 7 dinti si 4 masele...cel de-al 7 -lea a dat de 2 saptamani....
Azi si maine il sarbatorim pe sot...maine e ziua lui...dar incepem de azi cu 2 perechi de prieteni diseara...maine finii si nasii....
Maine sarbatorim si 1 an de cand folosim olita
Vorbeati de muraturi...zacusca...eu nu fac...doar vinete am pus 15 pachete, le-a copt al meu sot la parintii lui la curte, iar saptamana viitoare imi coace mama ardei...anul trecut am facut 120 de bucati, si mai am 1 punga...asa o sa facem si acum.O sa mai pun la borcane, rosii, ardei si verdeata pt. ciorba.

Luni pun poze de la munte trebuie sa le adun din toate partile....

Mergi la inceput