*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Olivia , multumim de aprecieri . Cat de putin mai ai si o sa-ti tii minunea in brate. Sa ai o nastere usoara.

Darling daca poti trimite-mi si mie reteta pt ciulama de pui, sau spanac cu cascaval si paste. Spanac i-am mai facut si eu dar intr-o perioada nu l-a mai vrut indiferent cum i l-am dat. Acum poate mai incercam cu reteta ta si vedem. Despre ciulama - nu am facut nicidata nici pt noi, nici pt ea dar as incerca.

Paste mananca dar dupa toane- cateodata cu cascaval sau cu sos sau goale.

Dar la mine alta e problema - ca nu mananca mai multe legume ( in afara de cele din ciorbe, supe) ci paste, cartofi (piure, natur), pilaf. numai mancaruri care ingrasa.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Lory, la noi e invers, mananca orice nu ingrasa. morcovi, ardei , rosii, telina, salata verde, ridichi, castraveti si fructe(de toate, mai putin banana mai nou). ii place carnea, cereale ii dau dimineata, , ceva cereale cu miere, gris, orez si altele, sa nu le vada. cartofii nu i-au placut niciodata, prajiti da, dar de astia nu vede el foarte des. ii dam dar nu exageram. lactatele nu prea ii plac, mananca smantana goala!, iaurt si lapte. branza topita uneori cand e bine-dispus si altceva ioc. ciorbele le mananca atunci cand are perioade de mancat.. ou ii bag in supa de salata si zama aita(ciorba usturoiata) si mai sunt cateva. mai manannca si paine in ou, ii place.tot ce e felul 2 si se mananca cu furculita nu suporta! uneori imi vine sa ma urc pe pereti, in ultimul timp a mancat bine deci sunt multumita. acum nu va zic ce inseamna la noi ca a mancat bine ca va radeti de noi
Am trimis mesajul aiurea.

lasagna am facut ieri, piept de pui, pulpe pe grill sau la cuptor, penne cu nuca macinata, pizza (mozarella, parmezan, rosii oparite si decojite taiate felii, eu mai pun si bucatele de piept de pui uneori), ciulama am incercat sa-i dau de mai multe ori fara succes. poate imi mai amintesc, a ce i-a mai placut anghinare umplute sau foietaj cu diferite umpluturi.
s-a trezit ma duc la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Carmendu, La multi ani! Multa sanatate, fericire si impliniri!

oceanborn, vreau si eu reteta de penne cu nuca macinata.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

multumesc, dragele mele de urari! sunteti dragute ca intotdeauna.
noroc cu ziua mea, ca asa mai ies si eu din barlog!
eu muncesc pe rupte. azi am sarbatorit-o muncind.
victor e bine. vorbeste mult si destul de corect. numara. (parca m-am mai laudat cu asta!). e un copil cuminte. ma inteleg cu el. nu -mi face crize urate. are si el momentele lui urate, da' ramanem prieteni!
noi suntem tot pe modelul slim & fit. 85 cm si 11,3kg.
ii caut cizme de cauciuc si o salopeta de fas, subtire, de ploaie. e ca www.mothercare.com/Mothercare-Puddlesuit/dp/B003V0HVG2/sr=1-68/qid=1285101549/ref=sr_1_68/275-8585173-3371635?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=65805031&mcb=core" target="_blank">asta .stiti cumva de unde as putea sa o cumpar? sau barem niste pantaloni de fas subtire, cu bretele, ceva. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

pentru darlind si olivia si pentru dopurile lor cate o agitata timida
cand o fi sa fie, scot mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Buna dimineata dregele mele. Acum amputn tmp liber siam intrat sa va salut, atat pe voi , cat si pe bebii poznasi.

Acum am sa va povestec pe scurt cate ceva despe Maruta.
Mda Maruta este o fatza si ii place sa ii se spuna asa. Este o domnisorica in adevaratul sens al cuvintului. Ii plac margelele, inelele, bratarile si pantofii mei. Nu se da in laturi nici cand vien vorba sa imi scotoceasca prin lucruri si sa imi fure fardurile sau parfumul.
A incepus sa se uite la desene animate si are cateva care ii plac ( Degetica, Cenusareasa si Pisicile Arisistocrate).
Se intelege bine cu fate-su, dar ea aste sefa. El fiind ami mare i face toate mofturile.
De mancat manca bine, are perioade cand manca de rupe siperioade cand manca foarte putin, dar per total este bine. Cu laptele avem noi o problema, bea foarte mult. Acum incerc sa ii scot surplusul. Oricum lactatele sunt pe primul loc la ea.

Are 13,5gk si undeva pela 87 cm (ata avea acum 2 luni cand am masurat-o).
In rest toate bune si cu peripetiile de zi cu zi.

Va doresc o zi minunata.

Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)

http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Carmendu, La multi ani, sanatate, implinirea dorintelor! (scuze pt intarziere)
Lory, eu la greutatea cozonacelei nu mi-as face probleme cat mananca, dar daca tu consideri ca a inceput brusc sa faca figuri incearca sa-i faci un coproparazitar sau macar sa-i dai niste seminte de dovleac, usturoi, preventiv, nu strica. Eu de mult nu-i mai gatesc separat, am incercat sa renuntam noi la alimente interzise si o las pe ea sa ceara ce vrea atunci cand ne vede pe noi mancand. Asta pentru ca ea e un amestec de pofte si sclifosenie, cere dar nu mananca prea mult.
Olivia, ti-am vizitat blog-ul, m-a impresionat David construind turnul din cuburi in ordine descrescatoare. Si m-a amuzat tare dansul in pantofii prea "mici".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna dimineata!

Carmen, La multi ani! pt ziua ta de ieri
Narcisa ma bucur ca ai mai trecut pe aici cu povesti despre fetita.
Narcis ce face, lupta cu scoala, nu? Ce clasa e?

Eu recunosc ca am o stare, asa, mai aiurea ca se termina concediul de crestere al copilului si trebuie sa ma reintorc la munca, in conditiile de acum (asta face starea si mai aiurea)...
Lucrez intr-un minister, deci in sistemul bugetar, si acum, cu noile masuri... dintr-un salariu cat de cat ok, nu stiu ce va ma ramane...
A fost reducerea aia de 25% din salarii, acum se mai vrea intrarea in concediu fara plata, ceea ce implica o alta reducere de salariu (un zvon auzit de nu mai stiu unde era ca si zilele alea de co fara plata le trec pe hartie pt reducerea salriului, dar in realitatea de fapt te cheama program normal).Am un sentiment nasol ca nu mai stau nici cu copiii, si lipsesc si 8-9 h de acasa sa muncesc chiar pe 2 lei...In fine, daca chiar va fi asa nasol, imi voi cauta altceva in timp... Asta e, greu pt toata lumea...
Cica iar vor sa "lucreze" la indemnizatia de crestere a copilului, ca suntem prea asistati social...
Pe mine nu ma mai afecteaza asta direct, eu oricum am prins toate tipurile de indemnizatie si cea fixa de 600 lei, si cea cu 85% din venituri, si asta redusa cu 15%...

la toata lumea!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Buna dimineata!

Carmen, La multi ani! pt ziua ta de ieri
Narcisa ma bucur ca ai mai trecut pe aici cu povesti despre fetita.
Narcis ce face, lupta cu scoala, nu? Ce clasa e?

Eu recunosc ca am o stare, asa, mai aiurea ca se termina concediul de crestere al copilului si trebuie sa ma reintorc la munca, in conditiile de acum (asta face starea si mai aiurea)...
Lucrez intr-un minister, deci in sistemul bugetar, si acum, cu noile masuri... dintr-un salariu cat de cat ok, nu stiu ce va ma ramane...
A fost reducerea aia de 25% din salarii, acum se mai vrea intrarea in concediu fara plata, ceea ce implica o alta reducere de salariu (un zvon auzit de nu mai stiu unde era ca si zilele alea de co fara plata le trec pe hartie pt reducerea salriului, dar in realitatea de fapt te cheama program normal).Am un sentiment nasol ca nu mai stau nici cu copiii, si lipsesc si 8-9 h de acasa sa muncesc chiar pe 2 lei...In fine, daca chiar va fi asa nasol, imi voi cauta altceva in timp... Asta e, greu pt toata lumea...
Cica iar vor sa "lucreze" la indemnizatia de crestere a copilului, ca suntem prea asistati social...
Pe mine nu ma mai afecteaza asta direct, eu oricum am prins toate tipurile de indemnizatie si cea fixa de 600 lei, si cea cu 85% din venituri, si asta redusa cu 15%...

la toata lumea!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Monica narci este foarte bine. este fericit ca i s schimbatinvatatoarea siasta nu le da foarte multe teme. este cl aIV-a.
Mai avem noi tot felul de sicutii, dar asta e varsta, nu prea ai ce face. In decembrie cel tarziu ne vom nuta si va schimba siscoala, sper sase acolodeze.
Referitor la intoarcerea la minca si eu am aceeasi problema, cu toate ca sunt la privat. Au redus salariile, de muncit se munceste la fel 9-10 ore. Nu stiu cu cine as putea sa las copii si eu sa emrg s amunces. am fact tot felul de calcule si pentru moment e " mai ieftin" sa raman eu acasa, chiar daca nu priomesc nici un ban de nicaieri.
Mai am 2 luni si voi vedea ce si cum.
Acum sincer ma scarbesc pe zi ce trece.

Multa bafta.

Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)

http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata tuturor!
Va invit la cafea daca nu ati baut-o deja! Eu am fost harnicuta de dimineata - facut ordine in casa si ciorba de pasare pentru pranz.

Aleinad, si ma gandesc sa-i fac niste analize. Mai ales ca nu i-am facut niciunele pana acum. Chiar azi sun doctorita ei sa-mi fac programare. Vom vedea daca e ceva. Seminte de dovleac crude zici, nu?
Nivci eu nu gatesc neaparat separat pentru ea, dar cand avem noi mancare cu carne de porc sau oaie (ii place sotului ) atunci trebuie sa fac pentru ea altceva sau cand e vb de mancare ce necesita prajeala.

E soare azi la noi asa ca fugim afara pana la pranz.

O zi minunata sa aveti.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput