*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Adriana, nastere usoara! Multa sanatate cozonacelului!
Olivia, calm ca mai e putin, atata timp cat lichidul e la locul lui bebe e bine.

Ocean, ce pot sa spun, mananca in salturi. O data, o zi, o saptamana foarte bine, dupa care aceeasi perioada e in greva. E pofticioasa, cere cand vede, pune pe limba si apoi, bleah. Asa cum spune si Bertha ar trebui sa mai puna putin pe ea dar de cate ori atinge 10,6 se intampla cate ceva si da inapoi 200-300. Asa ca, per ansamblu stagnam de mai bine de 2 luni. Sper ca pana la 2 ani sa faca si ea 11 kg. Un mare grupului "fulg".
Criss, Sofiei sa scapati usor. Din pacate, in colectivitate e imposibil sa nu faca schimb de virusi/microbi. Dar, asa isi formeaza imunitatea pentru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Nastere usoara fetelor !!!
Eu de la dop pana la nastere am avut timp de respiro cam vreo 2-3 ore. A doua oara n-a mai fost dop ci s-a rup odata cu apa...si gata am si nascut.

Vad ca sunt multi fugusori pe aici, asa ca incep sa ma linistesc. Credeam ca doar a mea e transparenta

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Carmendu! Sanatate si numai bine alaturi de cei dragi!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

CARMENDU
Sa fii sanatoasa, fericita, implinita alaturi de cei dragi tie.

Apropo de masuratori - Lory are 91 cm si cam 14,5 daca nu 15 kg ca nu am mai cantarit-o din august (atunci avea 14,5 kg). De atunci s-a mai lungit si de aceea nu-mi dau seama exact daca a mai si pus.

Suntem si noi intr-o faza in care avem doar cateva variante la mancare:
- almette sau unt cu gem/miere dimineata sau 1 cremvust de pui sau 1 ou fiert tare cu cascaval si feliute de rosii.
- fructe la gustare (ieri n-a vrut prune)
- ciorba de pui sau supa crema de legume la pranz
- cam 1/2 iaurt mic cand se trezeste dupa-amiaza gol sau cu 1 biscuite
- si seara e jale - branza cu smantana cu mamaliga sau iar almette sau cascaval gol.

Alte mancaruri gatite nu mai vrea. Mai dati-mi va rog idei din ce gatiti voi poate nu agreeaza ce-i faceam pana acum.
Azi la pranz n-am avut ciorba de pui si i-am facut un sote de ficatei dar a luat 3 lingurite si gata.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani, Carmendu , cu multa sanatate si fericire!!!! mai scrie si tu cate ceva despre frumusetea de Victor

aleinad asa face si al meu, are perioade f bune si foarte rele. ori mananca tot ce prinde, cu pofta, ori nici nu vrea sa auda de mancare. face un gest, indinde mana, ceva de genul :talk to the hand , nu te apropia,cand nu are vreme de mancare.

Olivia si unul si pentru hotul de banane ba.na.na la care al meu iammmiiiii,iamiiiiii dar ni se strica bananele aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Carmendu! Multa sanatate si tot ce iti doresti!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Olivia, nastere usoara!
Sunt rupta dupa week end-ul la munte.
AM ajuns vineri pe la 19, ne-am plimbat, ne-am jucat...la 21.30 s-a culcat...noi pe la 1, dimineata la 8 trezirea....plimbareala, papa la restaurant pe rand...papa Sara cu tati, apoi tati o plimba si papa mami...si uite asa...sambata seara gratar la vila...copil culcat la 21...eu la 2, sotul la 4...trezirea la 8...plimbareala, copil culcat la 11, trezit la 14, plecat in Poiana Brasov...plimbat, papa din nou pe rand...plecat spre casa la 17.30...copil adormit in masina la 19 pana am ajuns acasa la 21...papat copil, culcat...trezit la 23 ca face kk...a facut apoi avea chef de joaca...am culcat-o fortat pe la 12...ieri dim trezit la 8...spalat...afara nu a vrut sa iasa ieri, ma duceam cu blugii si ea urla NU VEEAUUU...aseara ne-am culcat toti la 21.30, dar tot nu m-am refacut.
Urmatoarea iesire lamunte pe 15 octombrie...sper mai linistita ca vom fi mai putini.
S-a inteles bine cu copiii, le pocea numele, statea in brate la toata lumea...i s-a pus pata pe un coleg de-al sotului COCO...il striga intruna si-l lua de mana s-o plimbe.A mancat ceapa rosie la greu si usturoi cand facem mujdeiul...cerea cand il pisam si i-am dat...am crezut ca nu ustura dar cand am gustat....yahhh...dar ea n-avea niciun stres...tot cerea.
AM facut azi supa cu galuste si pulpe la cuptor cu legume.
Nu-i plac mancaruririle gatite...mazare, tocanita, pilaf....nu stiu ce sa-i fac...ciorbe, supe papa.
Cred ca are vreo 87 de cm si vreo 11 kg si un pic.Urmeaza sa mergem la dr sa facem Havrixul si atunic o cantarim si masuram ca lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Loryd incearca ciulama de pui cu mamaliguta, la noi nu da gres niciodata, sau spanac cu cascaval si paste, sau macaroane cu branza si ou la cuptor. Sau, o reteta foarte populara pe aici care e foarte apreciata de bebei, cauliflower cheese. Daca vrei reteta pt vreuna dintre ele zi-mi .

Carmendu LA MULTI ANI!!!!! sa fii sanatoasa si fericita si tot ce-ti doresti alaturi de cei pe care ii iubesti.

Adriana w38+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am vb la serv....o sa mi se deschida cartea de munca, iar eu o sa ma bag in concediu medical direct.....intrebare pentru fetele care sunt in aceeasi sit sau care lucreaza cu legislatia...eu o sa primesc baniide la firma, iar firma ii recupereaza de la stat, nu?

pe concediu medical,...ma refer..

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 17+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Carmen!

Criss, pupam iubita pofticioasa sa se insanatoseasca rapid Daca e tot moale kk, incearca un pic de ceai de menta pe langa cunoscutul regim (banana, morcov fiert, orez, mar copt etc).

Ducky, bine ai revenit, am tot uitat sa-ti spun.

Lory, mi-am amintit ca v-am admirat in poze, foarte frumoase iar voi asa veseli si radiosi toti 3

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput