*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Darling, multa sanatate lui Edi, iar tie nastere cat mai usoara usoara usoara si rapida!!!!!
Eu scot agitatele si pentru tine , asa pentru putinul dop pierdut

nu stiu cand mai apuc sa intru, ma persecuta fiu-meu , profitam de vremea frumoasa si suntem pe afara cat de mult se poate.

Eu dopul l-am pierdut o data cu ruperea apei, cred..pana atunci sunt sigura ca n-am pierdut nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Darling, pai de ce taci cu dopul? Spune aici, ca iute apar pampoanele! Sanatate multa lui Eduard! Si bb sa stea cuminte pana vine bunica.

Ocean, multumesc din suflet pt cuvintele frumoase. Mare dreptate ai, nu credeam ca o sa ajung sa scriu ca am o mancacioasa acasa.
Sigur ca-s aceeasi membrii clubului, tin si ei la prestigiul lor de slabuti.

Hera, si tu te apropii. Ce mai face Lorena?

Aleinad, v-am cam lasat in urma la greutate si voi pe noi la inaltime. Ia mai puneti si voi vreo 200g, sa se echilibreze balanta.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ooooo, Darling pai tu nasti inaintea mea, tin pumnii sa fie miercuri ca sa aiba timp sa ajunga intariri.

Hai Adrianaaaaa! Nastere usoara!

Sanatate multa lui Edi. Mucozitatile din kk cred ca sunt din cauza mucilor pe care ii inghite cand isi trage nasucul, zic si eu. Daca banuiesti altceva, mai bine ii face o analiza.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Darling
Olivia

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Gagici, m-ati dat gata, multumesc pt raspunsuri si bineinteles pt agitateeeee, aoleeeeeu vaaai imi tremura .
Ce ma bucur ca asa mai iesiti si voi din barlog, la daaaans

Din cate vad cam max o sapt a mai durat.

Monicus, Hera n-avem ajutoare ca oricum daca se intampla ziua e ok sta cu oricine, daca e noaptea nu reuseste nimeni sa-l adoarma la loc daca se trezeste si vede ca nu sunt, asa ca probabil o sa-l plimbe cu masina. Soacra o sa vina mai incolo prin noiembrie, dupa ce bonduim noi intre noi. Eu oricum sper ca-l pot tine langa mine chiar si noptile cat stau la clinica, sa doarma amandoi cu mine acolo, altfel nu prea vad solutie.
Hera, ce putin mai ai si tu.

Daniela, asa si la mine la David a fost ca la Thea am vazut dopul intreg cand s-a rupt apa. Acum mi-e frica ca nu stiu exact cand sa merg la spital, sa nu fie prea tarziu dar nici sa ma duc degeaba...aseara pareau ca se succed contractiile la 5 min si apoi s-au oprit, n-am priceput nici acum ce a fost.

Hai mai Steliana, cum sa te uitam
Oceanborn, Bertha si eu am un mancacios, haleste de toate, a ajuns sa mi-l admire lumea cat baga in el...am fost in we la un project event si se ducea la oameni si cerea din farfurie asta dupa ce se freca pe burta mniaaam mniaaam, cu greu il puteam opri tot momindu-l cu ceva bun
Eu nici nu stiu cat mai are dar nu prea mult, vreo 12 kg si ceva.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,

Olivia, gata vine bebe? cand ai dpn?
Darling vad ca ai ajuns si tu la 38...
Steliana ! ce fac baietii?
bertha, asa suntem si noi, categoria musca...pana in 12 kg si 85 cm. Mi-au placut pozele voastre! Ma bucur ca Ioana a inceput sa pape bine! Darius ce face, cu gradinita? ce grupa e?
Malins, da' vad ca faci sporturi extreme, iesi cu David de manuta si cu carutul in mana cealalta...eu de aia am si renuntat la carut, ajunsesem sa il car pe langa copii, il scoteam si pe el asa pe afara...Cand incepeti cresa? Azi cumva? cum a fost?
Bebecris, sarcina cat mai usoara! e bine daca poti sa faci "manevre" pe la serviciu
Flori, cum mai e Edi? sanatate multa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, eu am nascut a doua zi dupa ce am eliminat dopul.Sau mai bine zis travaliul a inceput a doua zi, de nascut am nascut a treia zi. Iti tin pumnii pt o nastere cat mai usoara si rapida.

Darling, si tu? Multa sanatate lui Edit. Daca are muci e ok daca si kk e cu mucozitati.Probabil mai inghite si din cauza asta. O imbratisare si un pupic pt voi si de la noi.Sa dea dd sa ai o nastere cat ma usoara si un bb cat mai mic.

Printesa,.

monicabo, la cresa peste o saptamana.Acum suntem in lucrari de zidarie.Era bine daca David era la cresa, sa ma descurc si eu pe aici cu muncitorii si mizeria, dar nu am sanse.Asa ca am cateva zile mai dificile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Hai Olivia !Nastere rapida si usoara , am vazut si mancaciosul de banane si nu numai ...asa face si Sofi merge la oameni si zice Papaaa buuuunn ... , la ea in general orice mancare e papa bun pana o gusta .

Hai Darling ! ..de miercuri incolo la tine ..si Sofi are ceva febra 38,1 de ieri si face kk moale ...hmm doar panadol i-am dat si ceva smecta in lapte (din care a baut de 2 degete)

Of dar toti picii se racesc la gradinita/cresa ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

multumesc mult de sustinere, dar eu nu prea cred ca nasc prea curand, am asa un feeling ca ma mai tine.

Olivia dulce tare Dave, ce clar pronunta banana.

Malinas spor la lucru, las ca o sa fii libera sa faci curat saptamana viitoare. Succes la cresa, sper sa se acomodeze repede David.

Criss sper sa treaca febra lui Sofi. Cam asa e, odata intrati in colectivitate incep sa se imbolnaveasca, dar asa se si imunizeaza. Pe aici nu prea se streseaza lumea cu asta, vezi mai mereu copiii cu talpile goale si mucii grosi la nas.

Pana la urma am sunat la dr azi si am dus kk pt analiza. A facut kk de 7 ori. Multumesc de raspuns, chiar nu ma gandisem ca mucozitatile ar putea fi de la muci. In rest mi-a zis sa-i dau mancare de regim, fara lapte, lichide cat se poate de mult. Sper ca maine sa fie mai bine altfel miercuri nu pot sa-l duc la gradi si-mi facusem planuri pt miercuri dimineata (curat si mancare).

Eu sunt la fel, vagi dureri de spate, contractii nedureroase, cam atat.

Noapte buna

Adriana w38+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia, Darling nasteri usoare, mamicute curajoase!
O sa fiu cu gandul la voi zilele astea!

Malinas e bine ca s-a putut pana la urma si ca a contat ca ai vorbit! Sa-i mearga bine puiului si sa se adapteze cat mai repede! Astept sa ne spui cum merge, de saptamana viitoare.

Mergi la inceput