*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am fost cu ele la cantar, cu toate 3, de fapt toate 4 ne cantariram in final.
Si daca tot am parat-o pe aici a mers si Elisa pe jos destul de multisor dus-intors pana la policlinica din cartieri, cred ca aproape 2 kilometri. Pana sa ajungem acasa a inceput sa planga ca vrea in brate.

Asa. Raportam 10.76 kilograme si 85 cm. E pe curba ei adica, a pus binisor in ultima luna, 300 de grame
Ei mai concureaza cineva cu noi ?

Oliv, imi aduci aminte de mine gravida cu Elisa. In saptamana 39-40 a venit Ana cu un virus si dupa ce a trecut la ea l-am luat si eu. Am crezut ca m-au luat contractiile de nastere si cand colo ma prinsese virusul asa ca am vomitat si eu o noapte intreaga.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Laura, ma bucur c-ati gasit tratament homeopat adecvat, chiar daca e pe perioada indelungata. Welcome back!

Fluturasha, da, ma reintorc in decembrie, sau o mai lungesc cu un medical pana in ian dar la inceput de ianuarie nu mai am scapare.

Amalia, s-au inteles cu z care s-a trezit la....4.30. Suntem zombi amandoi, dar bem vin. Daca intrerup brusc inseamna c-am cazut cu capul pe tastatura. Ca ma uit noaptea ca nebuna la Desperate Housewives, azi-noapte am stat pana la 1.
Cum o fi sa fii singura la 8 jumate?

Ca vorbiti de greutati, pe z am pus-o pe-un cantar electronic, dar n-a mai avut stare, oricum a sarit de 11 in sus.

Ramo, cutremur? Eu habar n-am.

Malinas, deci nu-l mai duceti... De ce aveam impresia ca e la privat? Cred ca ma incurcasem cu Ama. Daca ne-am permite n-as sta pe ganduri cu o gradi privata. Dar efectiv nu putem.
Z e mai bine, am fost azi la control.

Oti, ce relaxata esti, 20 de ori de voma, ouch. Eu eram la urgente direct. Dar eu sunt mama doar de z.

brb

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Otilia, poate ai dreptate si ne-am grabit, dar am luat decizia si nu ma mai intorc din drum.La cresa erau 20 de copii si 3 adulti: 2 ingrijitoare si o asistenta, dar nu toate in acelasi timp.Am intles ca sunt in tur si sunt doar 2.Eu pot sa inteleg ca este greu la atatia copii, dar sa-mi spuna ce a mancat copilul meu nu ar trebui sa le ridice o problema.David clar a luat un virus, fiindca azi dupa ce am fost la medic si ne-a zis ca e sanatos, a trantit 3 scaune apoase de au iesit prin pampers, in conditiile in care el a avut azi regim de paine, orez expandat si supa de morcov, plus nelipsitul ceai.

Ramo, nu toate gradinitele functioneaza la fel.Asta la care l-am inscris azi pe David nu lucreaza cu acest sistem, dar macar au afisat meniul pe toata saptamana si pana in momentul asta par receptivi.Oricum David nu o sa mearga nici saptamana urmatoare, ca pana ii fac analizele, pana vin rezultatele, mai dureaza.

bertha, sper sa nu fie David un copil bolnavicios, desi daca in 2 zile de cresa a venit acasa cu varsaturi si diaree, premisele nu sunt dintre cele mai favorabile.Cautam in momentul de fata si o persoana care sa-l ia de la cresa cand noi nu vom putea si care sa stea cu el cand va fi bolnav.

Darling, poate am avut eu asteptari prea mari legate de ce ar trebui sa se intample la cresa, de cum ar trebui sa se comunice cu parintii, etc. Iar Liviu a zis ca nu se poate gandi decat ca David a zis "cearta, tanti". "na, na, na!".Hotararea am luat-o si nu ma mai intorc din drum.Maine ma duc sa le anunt ca il retrag si sa ii iau lucrurile.

Olivia, sanatate multa lui David.Asa a fost si la noi cu varsaturile, doar ca noi am sarit peste febra, dar avem scaune moi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

no ciao...

ca la noi, la nimeni...,probleme cu mancatul ,nici nu mai dau importanta,probleme cu somnul...e posibil ca un copil sa alerge neintrerupt azi 10 ore !si sa nu-i fie somn???ieri?alataieri?de la 8 la 12 nopatea (l-am lasat fara nani la pranz) non stop alergat ,fugit,catarat...cu speranta ca va cadea lat...ciuciu...inca mai am rabdare ,a trecut o luna de cand hormonii lui au luat-o razna...inca nu ma cert cu soatza ...insa ma napandesc ganduri killaresti

Mergi la inceput

rectific,sunt 16 ore....mici pauze de schimbat ,7 crize tantrum..oooo pai daca is tantrum chiar ma bucur, ma umfla rasul (stiu ca nu e grav)...crize de alea urate cu lacrimi ,alea nu-mi plac deloc...e semn ca ceva nu e ok..numar:5...si hai na...si 2 pupicuri care m-au facut sa uit cele 12 crize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bine v-am regasit,dragi mamici...noi suntem pe aici,va citesc,multumesc celor care au intrebat noi (Anca,otiliav ) insa nu am mai scris...
Sanatate multa,multa cozonaceilor bolnavi in special lui Dav si Z!
Nastere usooara Olivia si Darling..mai e putin si va tineti puiutii in brate!
Noi suntem bine in mare, insa e tare greu cand e ploua si Alexia striga "la copiiiiiiiiiiii".
Va pup pe toate!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ne cantarim? ne cantarim?

12 kile de bambola si vo 18 de laura. la centimetri nu stiu, insa cred ca e piticloantza. sor-sa e insa lungana pt varsta ei, pare mai mare cu un an. la minte insa nu

malinas - si care incepeti gradinita, sincer iti zic ca habar nu am ce si cat mananca madamele, uneori mai intreb insa e greu pentru ei sa zica ce a mancat fiecare copil. si nu e musai ca informatia primita sa fie si adevarata, adica iti pot zice ceva si ca sa scape de gura ta, e atat de simplu .
eu ma uit la ele, sunt dolofane, sunt ambitioase, sigur nu mor de foame pe undeva.
iar cu bolile, he heee, primii 2-3 ani colecteaza fix tot ce prind fara nici o exceptie

pupam gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, noi concuram cu voi, ca are 11kg de vreo 3 luni. Si mananca de rupe. Da' locului nu sta decat in vizite(cand rar se dezlipeste de piciorul meu), dar in parc e neobosita. Merge pe jos fara pb, ca un calut de curse. Nu o iau in brate decat uneori cand traversam. Iar in fiecare seara trage cu frate-su un dans (mai degraba un fel de zbucium prelungit) de vreo 2 ore, timp in care fug dintr-o camera in alta, tipa si topaie, de ne termina nervos...probabil ca si pe vecini.

Malinas, 3 adulti la 20 de copii e parfum, la Darius la gradi sunt 42 de copii si o singura educatoare. E drept ca nu vin toti zilnic, dar aprox 30 sunt, ca e grupa pregatitoare si toti parintii incearca sa-i aduca zilnic.
Mie imi plac f mult gradinitele particulare care au webcam, e super. Avem niste prieteni care au fetita la o astfel de gradinita si am avut ocazia sa arunc si eu un ochi in clasa lor (virtual vorbind), am fost impresionata de metoda, are si sonor, vezi/auzi cum se desfasoara lectiile. Si cadrele didactice sigur nu-si permit gesturi nepotrivite, cand il au pe Big Brother in spate.

Anca, nu cred ca era chiar relaxata Otilia la faza cu voma, dar daca la urgenta nu te primesc, stai acasa si oblojesti copilul, ce sa faci?! Si eu m-am dus cu Ioana in miez de noapte la Budimex, ca vomita de 2 zile si m-au trimis acasa, ca nu era deshidratata (eu ducadu-ma pregatita de internare, invatata fiind de la Craiova, unde te interneaza si dupa 3 vome).

Olivia, schimbam palaca, il rugam pe Eric sa mai stea pana se face David bine. Sanatate multa!

Nu mai retin daca v-am spus ca, fara tz, Ioana si-a mutat ora de culcare dupa 23. Dimineata cu greu o trezesc la 9 si la pranz doarme 2 ore. Am incercat s-o trezesc pe la 8, dar tot la 11 noaptea se culca si mai e si nervoasa toata ziua.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

cum mai stati cu bolile?si noi am apucat sa mergem 2 zile la gradi si am intrerupt ca ne-am gripat..ziua e ok insa noaptea e mai greu,tuseste la greu ,fost-am la pedi si e ok, nu-i grav...aci am inceput un fel de vaccin care se face acasa timp de 3 luni,pt imunitate,cica da roade(waw ce termeni academici pe mine,parca as vorbi despre pomi fructiferi)...

bertha...cam nasol cu programul asta...si io caut solutii..insa stiu care e probl la noi...la noi,totul se concentreaza (mancatul, joaca)la ore destul de tarzii...mancat la 7.30...spalat,jucat pana pe la 9.00...nu se satura, are o super energie si chit ca incerc sa domolesc situatia si sa-l fac sa se relaxeze ,vorbesc mai incet,sting treptat cate un bec,sting tv-ul,il ademenesc in camera lui si ne uitam pe o carte...top poc,la 9.30 -10.00 apare mister daddy si..incepe distractia(chiar daca daddy e educat de mami sa stea cuminte si sa nu-l invioreze)...normal ca are chef de joaca cu amandoi si ii dispare somnul,asa ca nani pe la 12.00 si fffff greeu...de mancat ,mancam la 12.00 sau nici atat,cand suntem destul de disperati si cu nervii lati...

malinas...mie cand nu imi convine ceva,daca e posibil,incerc sa schimb ...io te sustin...e clar ca la o varsta asa mica vrei sa stii detalii ...daca nu esti multumita,schimba gradi,sigur la particular e diferit..

darling...ce frumos,ce dimieata faina,cafeluta,stat linistit...plimbarica...sa te prinda relaxata nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bertha, aici nu au webcam.E o gradinita simpla, fara fitze.Stiu insa un copil care merge acolo din luna mai, de cand avea si el un an si 10 luni, iar parintii lui sunt multumiti.Am fost de 2 ori si am discutat, e cam departe de casa, dar e vorba de o familie care si-a facut gradinita cand si-au dat propriul copil la gradinita si au fost nemultumiti.Asa ca incearca sa acopere toate nemultumirile parintilor.Ramane de vazut.Eu sunt convinsa ca nue xista cresa / gradinita perfecta dupa ce ai stat 2 ani cu copilul acasa.Si eu am fost asea cu David la urgenta, fiindca dupa episoadele de voma a avut 3 scaune ...apa, la interval f mic in conditiile in care ieri a fost pe mancare de regim.Dar medicul s-a uitat la el superficial pt ca, asa cumk a fost si in cazul Ioanei, DAvid nu era dezhidratat si voia sa mearga pe jos, nu sa stea pe pat.Iar medicul a repetat de cel putin 3 ori..."Vai, dar ce bolnav este!". Sincer m-am speriat, ca nu ma duc de regula asa usor la medic, dar avand in vedere ca toata ziua mancase jumatate de felie de paine, jumatate de rondea de orez expandat, 2 lingurite de supa de morcov si poate 5-6 de bucatele de morcov fiert, reactia lui mi s-a parut total nepotrivita.Azi vad ca e vesel.A avut 2 scaune moi de dimineata, dar sper ca isi revine si nu ne mai asteapta nici o surpriza maine.

cherieactiv, asta am decis sa fac si ma simt foarte bine cu hotararea pe care am luat-o.Azi am fost cu David sa-i iau lucrurile de la cresa si cand am intrat a inceput sa maraie si sa se ceara in brate.I-am explicat ca nu ramane acolo, si a inceput sa ceara sa mergem acasa.Dar banuiesc ca asta e reactie normal de copil care merge la cresa/ gradinita.Am vrut sa vorbesc cu directoarea sa ii spun ca il retrag, dar nu era azi.Am cerut sa vb cu asistenta sefa, care se ocupa de inscrieri, dar mi s-a spus ca serveste masa si nu poate fi deranjata.Asa ca mi-am luat bagajele si am plecat.Azi insa a aparut un panou mare la intrare unde au afisat meniul.Deci se poate.

Mergi la inceput