*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 19
anca_27 spune:
Malinas,
.
Sa fim cu gandul bun la Manumanu zilele astea, au un deces in familie, scrie ea cand simte si poate.
Bianca, suntem alaturi de voi!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
bertha spune:
Cherie, da, si la noi agitatia excesiva de seara poate fi o explicatie. Mai ales ca pb s-a accentuat de cand a inceput Draius gradinita si nu mai stau impreuna non-stop. Cand stateau ziua acasa amandoi, topaiau mereu si seara aveau un comportament normal. Acum, ea ziua e f cuminte, linistita si, cand vine el, recupreaza.
Le e dor unuia de celalalt si seara nu s-a mai desparti.
Malinas, gradinita de care vorbeam nu e de fite, costa 10 mil/luna, cat costa si gradinitele particulare de pe langa mine, fara sa ofere serv asta. Si astea de langa mine sigur nu-s de fite, decat poate ca pret.
Apropo de voma, sigur ca noua, ca mame, 3 vome ni se pare un dezastru, dar medicii vad atatea boli, copii care au pb cu adevarat, incat ii amuza disperarea noastra. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa faca misto de noi.
Pana la urma, tot cu regimul alimentar il rezolvi. Sanatate mult!
Fetelor, se apropie aniversarile cozonaceilor!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
cherieactiv spune:
manu....
bertha..normal..asta explica tot...agitatia serala...10 milioane o gradinita????????cat vine in euro ca nu prea stiu socotelile?noi platim aci 300 la luna,juma de zi inclus mancatul amiaza ,320 zi intreaga ,dar f...k ,in italia unde un salariu mediu e cam de 1200-1300..
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv manu.... ![]() bertha..normal..asta explica tot...agitatia serala...10 milioane o gradinita????????cat vine in euro ca nu prea stiu socotelile?noi platim aci 300 la luna,juma de zi inclus mancatul amiaza ,320 zi intreaga ,dar f...k ,in italia unde un salariu mediu e cam de 1200-1300.. ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
aprox. 240 euro
malinas sper sa fiti multumiti de noua gradinita.

Mami fericita si implinita de
Iulia si 29+
Printesa01 spune:
neata, gagici!
pun aici un mesaj, la comun, pt ca mi-e greu sa va raspund la fiecare in parte, pe privat.
ca un facut, de cateva zile au fost multe fete care m-au abordat pe mess.
Nu imi gasesc linistea sa va mai citesc, (si probabil nici in viitorul apropiat nu o sa reusesc)
Trec prin niste momente grele si triste,dureroase, sfasietoare chiar.
Are legatura cu mesajul de ajutor pe care unele dintre voi l-au citit la un moment dat, inainte sa il sterg.
M-am simtit bine sa vad ca nu m-ati uitat, si ca ma mai trageti de maneca, vreau doar sa ma iertati ca nu reusesc sa raspund. Mesajele voastre,desi venite intamplator, au insemnat enorm.
Nu pot sa spun cuvintelor pe nume si sa va explic in detaliu.
Amalia, Gynie
gata cu bocitul
dati de veste cand mai vine un bebe nou.
Darling_ spune:
ManuManu 
Steliana 
Malinas multa sanatate lui David
si sper sa fie mult mai bine la noua gradi. Eu imi mai dau seama si dupa pampers cat mananca la gradi.
Olivia cum mai este Dav?? Multa sanatate 
Cherie ce zvarluga ai tu acolo, mie mi se pare ca seamana cu tine ca nici tu nu esti o fire din aia unde o pui acolo sede. Totusi la 12 noaptea
. Eu nu pot intelege cum fac astia pe aici de-si culca copiii la 7 seara, ba daca sunt bebei mici merg la somn de pe la 6, si dorm cate 12 ore. Cand le zic ca al meu adoarme la 9 se uita cam patrat. Cum se mai simte Ale?
La noi cam la fel, am cam avut contractii azi, dar complet aiurea, neregulate si f putin dureroase. Il simt pe bb foarte jos, ma inteapa colul rau cateodata. Mi-ar fi placut sa nasc azi ca era o zi tare faina, 01/10/10.
Si e asa o atmosfera apasatoare de asteptare, a plouat masiv toata ziua
. Am facut mancare si o prajitura si am lalait-o la tv.
Adriana
w39+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)
Otiliav spune:
Manu si Steliana
si sper sa reveniti cu vesti bune
Adriana si Olivia sunt cu ochii pe voi. Vad ca Olivia nu a intrat azi si nici pe mess nu este. Oare se intampla ceva?
Poate e nevoie de nintica miscare.
Hai Adriana, Hai Olivia!
Alra, adica ne-ati facut de rusine, a intrecut-o Nicole binisor pe Elisa.
Ale mele se culca aproximativ la 10 seara. Inclusiv Iulia ![]()
Ana la 9 e in pat si cade lata. Se cunoaste ca nu doarme ziua, asta-i secretul somnului devreme. Iar Iulia nu prea e lasata sa doarma asa ca daca Elisa doarme atunci prinde si ea momentul si doarme cam de la 10 seara la maxim 3 dimineata
La 7 dimineata sunt in picioare dar e binisor zic eu ca am reusit sa le aducem la un numitor comun.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Eduard Stefan (12.10.2008)
,fericirea mea!