*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata! Haideti la o
Baietii mei au fost tare matinali astazi. Mie imi suna ceasul la 7, iar pe al lui David l-am pus la 7:05 pentru a urmari o vreme cum se trezeste. In loc de 7, amandoi s-au trezi la 6:30, unul mic ca avea de facut kk...altul ca se simtea odihnit si prefera sa se mai joace inainte de scoala.....meeeeei si eu as fi dormiiiit.
In fine, astea sa fie problemele noastre! Acum deja sunt singura...la 7:45 plecam toti 3, David la dreapta la scoala, ca se duce singur...noi la stanga la gradinita.

Lauramiron ti-am dus lipsa! Ma bucur mult ca ai reusit sa mai scrii! Poate cand mai ai vreme, mai pui si tu niste poze cu cretulinele tale. Imi pare rau ca ati inceput cu virozele luate de la gradi! Din pacate, e plin sezon...suntem abia la inceput. Multa sanatate si la cat mai putine!
Fluturasha esti o mamicuta foarte echilibrata! Sunt sigura ca nu vei avea nici o problema in a te descurca cu doi! Pup dulce pe micuta Iulia!
Malinas din ce am apucat sa vad/traiesc eu cam asa se intampla la cresa. Avand in vedere ca le dau sa pape la atatia copilasi in acelasi timp, nu reusesc sa retina care si cat a mancat. Cand era David, meniul nu era afisat (in schimb la gradinita il avea afisat zilnic). Eu am fost prin sondaj in zile diferite la ora de pranz sau la cea de masa...sa vad care este atmosfera, cum arata mancarea, etc (la sfatul uneia din ingrijitoare). Ce sa zic, la somn, stateau toti cumintei in patuturi, nu urlau, era in permanenta cineva cu ei care sa-i supravegheze. Va tin pumnii sa aveti numai experiente placute acolo si sa se acomodeze cat mai bine!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Fluturasha esti o mamicuta foarte echilibrata! Sunt sigura ca nu vei avea nici o problema in a te descurca cu doi! Pup dulce pe micuta Iulia!

poze august 2010
Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Amalia esti o draguta! De altfel echilibrul tau ne inspira pe toate.

Mami fericita si implinita de Iulia si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Raportam si noi 3 canini nou-nouti, de abia ce au spart. Deja se lauda Elisa cu ei, le spune "ninii"

Poate o duc azi la cantarit.
Laura ce greutate are Cati, sunt in soc, sunt copii la varsta Anei la 16 kg. Fimea parca mananca a paguba, de Elisa vorbesc. Nu stiu cum se duc caloriile la ea ca tare as vrea sa aflu secretul. Mananca de sparge, la magazin ne-am trezit ca statea cuminte in cos langa mancare si ea baga unt cu degetul in gura . Carne mananca dublu fata de Ana. Si la mers e tare lenesa. Dupa maxim 50 de metri cere in brate. In gradina alerga cu pauze, prin casa topaie tot in reprize iar Ana face mult mai multa miscare decat ea si tot pune pe burta.

De Miki mai stie cineva. Ca eu tot ii simt lipsa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Ne-am trezit la 8.10 tocmai bine sa simtim cutremurul de la 8.30...Sara era cu mine in pat, bea lapticul si tati in bucatarie in picioare si nu l-a simtit.
Eu am strigat la el ca e cutremur si el cica sunt io nebuna ca citesc prea mult in ziare , dar apoi au anuntat la stiri...4,7 grade.
Bine ca a fost...ca poate nu vine ala mare....
Dupa 15 octombrie punem centrala, abia astept...deja e frigut in casa...in baie nu mai spun
Trebuie sa schimbam si usa de la intrare si tot caut pe net...au poze fara preturi si trebuie sa tot cer oferte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, amalia .Am transat pisica in doua (asa zicea unul din sefii mei cand lua o hotarare).Nu-l mai ducem pe David la cresa, "mancam" mai putin si il vom duce la o gradinita particulara.DAvid a vomitat si aseara, cand sa-i dau lapticul de seara, tot ce mancase peste zi.Ziua e vesel, dar vad ca seara apar problemele.Azi la 4 ma duc cu el la medi, iar la 5.30 ma duc la o gradinita particulara sa il inscriu.Sper sa fie bine sau mai bine.Probabl ca David va reactiona la fel, dar macar o sa am pretentia sa fiu informata ce si cat a mancat copilul, daca s-a batut / certat cu alt copil, daca a fost certat sau pedepsit.Azi abia a mancat un pic de paine cu unt si fix 2 lingurite de supa de legume.A baut ceai Baby calm de la fares (m-am gandit ca-i face bine la burtica), iar acum deja doarme, in conditiile in care el se culca de regula pe la 3 - 3.30, uneori chiar 4.Sper sa fie bine.

Anca,Z cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina mie mi se pare ca ai luat prea repede hotararea. Nici nu s-a obisnuit bine acolo si il mutati.
De ce nu incerci sa spui la gradinita ce te nemultumeste si sa vezi cum merge dupa aceea.
Fa tu primul pas in ceea ce priveste comunicarea cu ei.
Cati copii sunt in grupa? Si cate ingrijitoare?
Cu virusi se aleg de peste tot, nu conteaza ca-i gradi privata sau nu. Ale mele au luat de la o prietena care a venit cu cel mic bolnav. Ma rog, ea credea ca daca n-a mai vomat de 2 zile nu mai transmite nimic. Mi-a vomat Elisa de 5 ori, a doua zi Ana de vreo 20 de ori si gata cu boala. Eu le-am dat ceai (galbenele, de colici ca tot am in casa, de menta). Mai beau o cana de ceai, mai curatau stomacul putin. La doctor nici n-am mai sunat ca stiam ca nu ne baga in seama decat dupa 3 zile de voma iar ele erau vioaie. Elisa a scapat chiar ieftin. Cand a inceput Ana la 3 dimineata Elisa o imita si radea de soarasa cum face.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas, din ce am auzit la particulara e f diferit fata de stat.
Fiecare copil are carnetel in care se noteaza ce si cum a mancat copilul, daca a baut, daca a facut kk...chestii d-astea, cum s-a jucat...daca s-a jucat...
Eu sigur la particulara o voi da pe Sara cand face 3 ani....mai cu salariul nostru, mai cu ajutorul parintilor...
La stat sunt f multi in grupa 30-33 si educatoarele nu fac fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, am ras cu lacrimi de faza cu untul. Cred ca tii fata nemancata.

Malinas, si eu am impresia ca v-ati grabit putin, dar inteleg ca e innebunitoare situatia sa nu stii nimic despre ce-a facut copilul peste zi. Ma gandesc la cat de greu ai ajuns sa il inscrii acolo. Ai incercat sa discuti cu directoarea, sa faci mai multe sapaturi? Voma vine si trece, virusii pot fi luati de oriunde si dati oriunde, poate si el l-a dat deja altor copii.
Indiferent de ce veti alege (stat sau particular) va trebuie o varianta de rezerva pt zilele cand va fi bolnavior (Doamne ajuta sa fie cat mai putine). Din experienta mea si a altor parinti, primul an e f greu, isi mai iei concediu sa stai cu copilul acasa, dar nu poti abuza la nesfarsit de intelegerea de la serv (daca exista). Sper sa fie David in categoria copiilor care nu "aduna" tot ce gasesc la gradi, in parc sau in magazine.

Darling, Olivia, cam liniste de la voi! Sa zicem "push, baby!"? Ia poftiti la raport, daca mai suntei acasa.

Ioana e putin racita, ii curge nasul putin si tuseste rar.
A descoperit dulceata de visine si ar manca o juma' de borcan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Raspund eu prima la apel, sunt bine mersi, nicio veste, burta moale, relaxata, fara dureri...nici nu zici ca sunt pe ultima suta de metri. Dorm excelent noaptea. Astept .

Azi dimineata m-am trezit si eu la 6am ca Edu a facut kk. L-am dus la gradi la 7 jumate, m-am plimbat cu mama prin oras, am baut o cafea, ne-am uitat prin magazine. Acum Eduard doarme, mai pe seara ies iar la o plimbare mai lunga, sper sa se intample ceva.

Malinas de ce vrei sa-l muti pe David la gradi? Si eu cred ca ar fi bine sa mai astepti putin sa vezi cum merge treaba mai ales ca din cate povestesti David nu pare a fi nemultumit. Eduard urla de mi se rupea sufletul cand plecam si-l lasam acolo. Lipsa de comunicare e intr-adevar foarte suparatoare dar cum a mai zis cineva, poate cu o atentie ceva se poate rezolva. Eduard a fost bolnav toata vara, i-am dat de 4 sau 5 ori ori antibiotic, a vomat, nu a mancat...doar m-am plans pe aici. Acum pare a fi mai bine. Asa se imunizeaza pana la urma.

Bertha pofticioasa mica.

Otilia felicitari pt canini.

Laura, wow ce dolofana ai tu acolo? Tot asa cretulina e??

Olivia tu ce mai zici?

Adriana w39+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumim ca va ganditi la noi Eu sunt cam varza...s-a imbolnavit David, de luni noaptea a inceput cu voma n-am inchis un ochi, atipea un pic dupa care iar se trezea cu un jet, marti am fost la pediatra si a zis ca a luat un virus, in plus are si rosu in gat, face si febra, stam toata ziua agatati unul de altul. Ieri si azi a stat si Calin acasa ca nu mai faceam fata singura.

De nascut, niciun semn deocamdata oricum daca e sa fie ceva, va anunt.

Va pup

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput