*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anca, chiar e laudabila actiunea voastra.

Malinas, bafta multa la cresa, cred ca esti cu gandul numai la asta, acum la inceput e mai greu, dupa aceea se obisnuieste si David, te obisnuiesti si tu, va fi mai usor.

Anes, voi ce mai faceti cu gradi?

Daniela, stiu ca parca voiam sa-ti spun ceva dar nu mai tin minte ce Trimitem un pupic Teodorei, ochioasa cu gene lungi

L-am masurat si noi pe dav, are in jur de 90 cm si 12 kg.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Ah, si-am fost sambata la strans de gunoaie, tb sa ma laud. O sa scriu si pe blog despre asta, numa` sa am timp.

Felicitari! Te admir pentru asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
Daniela, stiu ca parca voiam sa-ti spun ceva dar nu mai tin minte ce Trimitem un pupic Teodorei, ochioasa cu gene lungi

Te iertam ... pentru bebe mic si pentru pupic! Ne gandim cu drag la voi si asteptam vestea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANIELA, si eu m-am mirat de greutatea ei, mananca tot mai bine, dar selectiv (cand o aud uneori ca vrea "numa ca'ne"... dar o mai conving sa pape si legume, ca ne jucam cu "pucuita" (furculita)), oricum o simt cand o iau in brate ca e tot mai grea, pe Radu abia il mai pot tine (si oricum nu mai sta...).

ANCA, bravo mamico. Pupam Sara mica!

DARLING, OLIVIA, hai ca vin puiutii...

AMI, am vazut cateva poze, sunteti minunati, aveti toti niste zambete... Si Luca asa cumintel...

Fetelor, eu sunt intr-o stare tare proasta, am o tragedie in familie, cand o sa pot o sa scriu despre asta...

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Ramo, Thea are 8 dinti, 4 masele, cu caninii acum ne stresam. Randul 2 de masele il astept ... la anul.
Manu, ce bine a recuperat Anastasia!!!
Criss, ai PM.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Aleinad ai PM
Anca , Manumanu ne bucuram ca v-au placut pozele ..Sofi e bine , am fost azi la ORL si nu mai are nimic , se vad doar ceva urme (cum ca ar fi fost ceva acolo) in urechea dreapta .
Manumanu
Anca daaa frumoasa si laudabila actiune

Mamicile cu burtici ceva semne ? Olivia Darling

ps. vai cum era sa uit ..Amalia ce baieti mari ai !! ce mult au crescut de cand nu am mai vazut poze cu ei , Luca e a lui tati iar David a lui mami ...asa vad eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multumesc fetelor, am apucat sa scriu cate ceva aici http://la-taclale.ro/2010/09/27/we-did-it/ despre sambata.

Malinas, parca am si eu emotii pt voi, cum a fost?

Z nu e ok, a plans toata dimineata, a dormit si-a plans, atat. Febra nu are. Merg cu ea la medic imediat sa vada ce eu nu vad. Sufera efectiv, sta agatata de mine, nu vrea lapte, nu vrea nimic. Acum a iesit iar Iustin cu ea la hinta putin ca s-a cerut...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, . Ce face Z, care-i baiul?

La noi a fost nesperat de bine.David cica a plans foarte putin dupa ce am plecat eu, apoi s-a jucat f probleme.L-am luat zgariat pe amandoua urechile, dar nu mi-a zis nimeni ce a patit iar eu am vazut abia acasa.AM intrebat daca a mancat la micul dejun si parea ca nu stie, dar apoi mi-a zis ca a mancat un biscuit.Maine mi-a zis sa il las pana la 12,30 ca sa incerce sa-i dea sa manance de pranz. Ma bucur ca a fost bine azi, dar cred ca ziua de maine va fi mai rgea decat cea de azi, pentru ca azi nu a stiut ce se intampla, pe cand maine va sti ca-l las acolo. Pe de alta parte sunt surprinsa de faptul ca nu am vazut nicaieri afisat meniul zilei si parca lipseste comunicarea, dar ...nu ma pronunt, mai astept sa mai adun informatii. Desi credeam ca o sa-l oboseasca cresa si faptul ca l-am trezit cu o ora mai devreme, David sta in patut de o ora si canta cat il tine gura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Manumanu

Criss, ma bucur ca ati scapat de otita.

Anca, pupam zibelina, sper ca nu e nimic grav.

Malinas, ma bucur ca a fost bine la cresa, Doamne ajuta s-o tina tot asa.

Darling hai ce faci ca te astept???

M-am luat cu altele si am uitat sa va spun ca ne-am hotarat la nume pt printisorul din burtica: ERIC

Pupam gashca.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Otita. Augmentin. Z pe mine. Pusici la Dav.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Oooo Anca chiar am vrut sa-ti scriu ca seamana cum a fost Sofi , dar am zis sa nu cobesc .Exact asa s-a manifestat si la ea plangea ,era maraita , noaptea a fost mai rau ..adormea si se trezea de durere , ii trecea cu Nurofen la 8 ore si Novocalmin supozitoare tot la 8 alternate .La ea durerea a fost cam 1 zi nu am apucat sa-i mai dam novocalmin .Ne scrisese si antibiotic med. de fam pe care l-am dat3 zile iar azi medicul orl ne-a zis ca mai bine nu il dadeam (nu prea se recomanda antibiotic la otita) .Ea a facut si febra 1 noapte peste 38 , dar per ansamblu i-a trecut destul de repede zic eu .Noaptea cu febra a fost mai nasoala ca tot crestea (pt. noi ca ea nu avea treaba) si la 3 zile dupa cand au inceput durerile si ii venea sa stea in cap si imi arata ca o dor ochii/capul ..off puiutii mici .Sper sa treaca repede si la voi

Mergi la inceput