*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si ca tot am avut azi timp mai mult, am pus poze din luna august la semnatura...ca n-am mai pus de muuult.
Va pup!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Noi am avut o sapt nebuna: Edi a fost pe dos rau de tot. Pur si simplu nu m-am inteles cu el. Mi-a facut si 3 crize de nervi pe zi. Azi a fost prima zi liinistita din sapt asta. Nici cu mancarea nu prea ne-am inteles. A mancat doar lactate: lapte, branza, smantana...cu mamaliga. O veste buna: nu mai face kk moale de la laptele de alimentara. Bea lapte fulga uht.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami ce cuminte sta Luca la masa la terasa/restaurant! Noi 3 zile cat am stat la mare a tb sa mancam cu randul pt ca Edi nu statea deloc la masa...alergam de colo-colo dupa el.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

buna seara

eu tot in formatie de 2 in 1, AMR 7. Nimic nou, tot aceleasi dureri vagi de mijloc, parca mai rare. Nici contractii BH atat de dese parca.

Eduard e cam cobza. Muci, tuse nasoala si limba plina de afte . Am inceput cu calpol, sirop de tuse, miere cu propolis, oscilo. Sper sa treaca asa. Nu mananca, tr sa alerg cu lingurita dupa el si nu-mi place deloc sa fac asta. In rest e bine dispus si nu pare prea afectat, doar aftele din gurita par sa-l deranjenze. Baleste cantitati industriale.

Eduard nu are preferinte la imbracaminte, el daca s-ar putea ar sta numai dezbracat, cateodata duc adevarate lupte sa-l imbrac, sosetele si le da jos imediat si mor cand il vad in talpile goale pe gresie.

Amalia am vazut poze cu baietii tai, sunteti o familie tare frumoasa.

Gynie sper sa-si revina Edi cu mancarea, clar ceva il supara daca a fost si marait.

Oliv ceva vesti de la tine???

Adriana w39+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata

Nimic, nimic.... Am tras de dimineata cu Dav o portie de zbenguiala prin casa, acu ma dau nitel pe net

Ami, ce bine ca ai pus poze, chiar mi-era dor de voi, ce cretulin e Luca si ce bine papa el singurel iar David e asa grijuliu, niste scumpi sunteti cu totii.

Adriana, sanatate multa lui Edu

S-aveti o saptamana super, nici nu se poate altfel...ca doar n-aveti de nascut...ca altii

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Haideti la o care sa va faca saptamana si mai luminoasa!

Gynie, poate au fost ceva schimbari in casa/familie/mediu/mancare... La z am observat stare excesiva in timp ce-i schimbam laptele, orice schimbare ea o reflecta fidel. Azi cum sunteti?

Criss, buzata noastra dulce cum e?

Ama, ce frumos v-ati distrat voi la mare, mie-mi plac cele in care apari si tu, ca raaaaar te vede omul la fata. Super cu gradi, deja a dormit acolo cretuleanul? Wow.

Oliv, ce tare esti , ei dar cine o sa aiba bb mic nou-nout? Eu deja intru numai sa vad daca ati mai pierdut din dop/apa. Si voi cu dimineata-n cap? Z s-a trezit azi la 6, acu s-a dus un pic la hinta, imediat revine, ma duc sa fac paine cu ou....

O saptamana magica!

Ah, si-am fost sambata la strans de gunoaie, tb sa ma laud. O sa scriu si pe blog despre asta, numa` sa am timp.

Puuuuuuuuuup!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Eduard e cam cobza. Muci, tuse nasoala si limba plina de afte . Am inceput cu calpol, sirop de tuse, miere cu propolis, oscilo. Sper sa treaca asa. Nu mananca, tr sa alerg cu lingurita dupa el si nu-mi place deloc sa fac asta. In rest e bine dispus si nu pare prea afectat, doar aftele din gurita par sa-l deranjenze. Baleste cantitati industriale.

Din ce spui tu pare a fi herpangina, Teodora a facut-o prin iulie, in plus febra 39,5 vreo 2 zile. E viral, tratamentul e simptomatic si multe lichide. Thea n-a mancat nimic vreo 2 zile, medicul ne-a zis ca e normal, nici sa nu incercam sa-i dam ceva. Apoi semilichide cat mai cremuite. Fara biscuiti, sticsuri sau alte uscaturi ca se zgaraie pe afte si se pot suprainfecta. Ii trece in maxim o saptamana cu totul. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Si ca tot am avut azi timp mai mult, am pus poze din luna august la semnatura...ca n-am mai pus de muuult.

Sunteti o familie frumoasa, mi-a placut mult discutia intre frati!

Mergi la inceput

Ramo, Thea are 8 dinti, 4 masele, cu caninii acum ne stresam. Randul 2 de masele il astept ... la anul.
Manu, ce bine a recuperat Anastasia!!!
Criss, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Beau si eu azi o cafea, prima dupa foarte multa vreme, dar avand in vedere ca azi e prima zi altfel de aproape doi ani incoace, m-am gandit sa fac lucrurile altfel.Azi e prima zi de cresa a lui David si sunt un pic stresata, nelinistita, ingrijorata.Din toate cate un pic. M-am trezit la ora 7 cu gandul sa plecanm pe la 7.30 de acasa, astfel incat sa ajungem la cresa pe la ora 7.45 si sa pot si eu sa vorbesc cu ingrijitoare / educatoare/ etc.DAr...asta a fost planul.M-am trezit la ora 7, dar am iesit din casa la 7.50 in conditiile in care i-am dat lui David geaca in lift.Nu m-am pieptanat, am uitat, si cumva am ratat si oglinda de la iesire si cea din lift asa ca am vazut cum aratam abia cand am ajuns in lift la intoarcere.DAvid s-a despartit de mine fara probleme.Aplecat de manuta cu asistenta sefa ca sa il arate pe Shrek copiilor.Nu l-am auzit plangand desi am mai stat prin zona.Partea proasta e ca dupa el au intrat vreo 3 copilasi plangand in hohote si ma gandesc ca probabil l-au agitat si pe el.Nu am reusit sa vorbesc cu nimeni de la grupa lui, fiindca erau foarte multi copii care intrau la ora aceea.La ora 11.30 trebuie sa ma duc sa-l iau.Asta este programul de integrare, cate putin in fiecare zi.

De cand am venit acasa am pus ciorbita pe aragaz, am pus rufele in masina si mi-am facut cafeaua.Acum ma duc sa dau cu aspiratorul si apoi fug sa-mi iau puiul.

Am vazut si eu poze cu cretulin ochios de Amalia.Pare inalt Luca si cuminte.

Darling, multi pupici pt Eduard.Cred si eu ca-l deranjeaza aftele.Am avut si eu acum 2 saptamani si n-am putut sa mananc nimic.Incearca piureuri.

Mergi la inceput