*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (118)*
Raspunsuri - Pagina 11
BraveGirl spune:
Ramo, Arianna are 8 dinti si 4 masele. I-a sprt gingia si un canin, dar are doar o gaurica, nu se vede nici urma de dintisor.
Am fost la dr si are 88cm si 12kg. I-a facut vaccin si s-a vaitat toata ziua. Azi am fost si i-a recoltat sange, deci iar s-a vaitat de mama mama. Imi tot arata ca are buba si vrea numai in brate. Ieri incerca sa intre la mine in burta
...printre picioare, evident. Isi baga capul si corpul si-l lipea de burta. Am intrebat-o dc vrea in locul lui buub in burtica si a zis ca da ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
33+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ramo2007 spune:
Corina
deci si voi stati slabut la capitolul dentitie...imi faceam griji..Arianna, draga de ea, auzi sa vrea in burtica
Ce vaccin a facut?
Noi trebuie sa facem Havrixul, dar cred ca ramane pt. decembrie...sa terminam cu Bronhovaxonul in noiembrie...si analizele de sange le facem in ianuarie.
malinas spune:
ginye, he he he! David are cel putin o luna de cand arunca cat colo hainele alese de mine si cere ce ii place lui: Shek (adica tricou cu Shrek), bebe, bingea (tricou cu minge), etc.Trebuie sa inventez pt fiecare hainuta noua o poveste, ca sa-l pacalesc sa-l imbrac.
Bertha,Ramo, ce mamici harnicute sunteti. ce mi-ar place si mie sa pun niste muraturi, dar din pacate nu avem balcon si nici boxa, asa ca nu am unde sa le pastrez.
BraveGirl, ce simpatica tre' sa fi fost Ariana incercand sa ii ia locul lui bebe in burtica. Ce vaccin ati facut, cel de 2 ani?
criss703 spune:
Monicus ,Anca ,Olivia ,Bertha ,Aleinad ,Darling 
multumim frumos , sunteti dragute 
Sofi pare ok mai e un pic irascibila dar mananca ,se joaca ,ce ma deranjeaza e ca tot strange din ochi ..asta de ceva vreme , credeam ca o face de smechera sau cand ii este rusine dar tot continua si o face si cand nu ne vede pe noi inclusiv cand bea lapte si de cand cu otita arata ca o dor ochii
..luni vreau neaparat sa ajungem la orl .
Aleinad unde ati stat in Halkidichi ? Noi am mers din 4-16 sept. 1 sapt. pe Kassandra-Pefkohori si 1 sapt. intre cele 2 brate (Kassandra -Sithonia) la Trikorfo langa Gerachina .Da a fost frumos , vreme buna si am fost si mai multe familii (eu am fost organizatorul
...tot zic ca tre sa ma reprofilez sa-mi deschid agentie de turism)
manumanu spune:
Off, de cand vreau sa scriu un mesaj... de vreo 2 ori l-am pierdut, de 2 ori m-am intrerupt...

CARMENDU, cu intarziere iti urez la multi ani fericiti si tot ce-ti doresti!
Asteptam poze cu ficioru', sa-l vedem cat e de frumos!
CRISS, am vazut pozele, Sofi e superba si a crescuuuut...
De tine ce sa mai zic
!
DARLING, OLIVIA, scot si eu agitatele
. Mamici harnice si curajoase!
RAMO, BRAVE, si Anastasia are 8 dinti si 4 masele, iar un canin de sus a spart gingia dar se vede doar un punctulet. Radu are si caninii, inca din mai-iunie.
Despre dimensiuni: eu nu prea reusesc sa-i conving sa stea pe cantar la mine in brate, se foiesc, se apleaca sa vada ce e acolo... Pe cantarul lor nu mai reusesc oricum sa-i pun, iar cand am fost ultima oara la evaluare la spital n-au vrut sa se urce, erau si dupa recoltarea de sanga asa ca nu ne-am putut intelege cu ei. Dar, aproximativ, au cam asa: Anastasia 89 cm si 11,4 kg; Radu 90 cm si aproape 13 kg. Ea ar putea avea un pic mai mult (datele astea sunt dupa 5-6 urcari pe cantar... care pe mine nu ma avantajeaza deloc
).
Inca nu le-am dat jos gratiile de la patut, o vom face probabil la 2 ani. Asta pentru ca sunt in perioada in care se iau unul dupa altul la ABSOLUT ORICE, asa ca in momentul in care unul s-ar da jos in loc sa adoarma, si celalalt ar face la fel... asteptam sa ne intelegem si mai bine cu ei. Deocamdata nu au incercat niciodata sa se ridice peste, noi oricum ii pu nem in patut cand sunt deja obositi bine, nu se mai ridica in picioare, isi beau lapticul, isi iau doudou-ul sub ei si adorm
.
Cu mancatul stam destul de OK, mananca bine carnea de pui, pestele, supe/ciorbe (lichide), legume uneori, fructe, branzica, paine cu unt, cu almette, cu gem/miere... nu mananca deloc cartofi, doar pacaliti mananca ou... per ansamblu sunt multumita.
Pe de alta parte, vorbesc tot mai mult(e) si tot mai corect, ramanem uneori uimiti de ce asocieri fac (zilele trecute i-a invatat bona si ziceau ca o doare "patele" (spatele) fiindca e "batina" (batrana). A doua zi imi zice soata "ma doare spatele", la care Raducu: "e batin tati"
!
GYNIE, si noi avem unele preferinte la haine, nu chiar asa, dar lui Radu d. ex. nu-i plac unele bluze cu maneca lunga... cand i le dau, se trage de ele si zice "nu-i buna buza ata"... si nu le mai plac pijamalele, invariabil seara zic "nu bei papimaua" (nu vreau pijamaua).
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
BraveGirl spune:
Am facut rapel la Prevenar. Noi am facut schema optionala, si desi trebuia sa-l facem pe la 13 luni, l-am tot amanat din diverse cauze legate de raceli&co
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
33+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ramo2007 spune:
Sara nu face propozitii inteligibile...pe limba ei gongane intruna...a vazut o gaza pe perete si zicea musu musu, adica musca.E innebunita dupa motociclete...cum le aude incepe mocicii mocicii...si la biciclete la fel, nu face diferenta.
Am facut Prevenarul cand am venit de la mare...a mai ramas Havrixul si pana la 4 ani...gata.
ginye55 spune:
Deci al meu nu e singurul sclifosel ...la toale
...
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
mnarcisa spune:
Si Maruta este o mofturoasa. Nu vrea imbracata, ii place sa stea la pielea goala. acum ca sa racit afara nu ne ami permites luzul asta.
ea are toti dintisii iesiti.
Vorgeste multtt de tot. Poate reusesc sa o filmez sa va arat si voua. Imi fura telefonul si suna oamenii din agenda sista al ataclale cu fiecare si le povesteste tot ce a facut. Noi ne distram copios pe seama ei. Ii place sa numere si toate sutn unu, sase.
acum va las si fug la curatenie, ca e ca la nebuni la mine. Am reusit si eu sa fac zacusca de vinete si dulceata de morcov.
va
pe toae si va doresc un week-end placut.
Amalia spune:
Buna mamicutelor!
Darling, Olivia ce mai fac gravidutele?
Noi suntem pe acasa weekendul asta, ne odihnim. Cu gradinita, toate bune. Deja de o saptamana il iau fara probleme la ora 16:30, iar ultimele 2 zile a reusit performanta de a dormi acolo.
Am incheiat prima luna de gradinita
. Deja am baieti mari....
Carmendu cu intarziere
iti urez si eu LA MULTI ANI!
Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bine!