Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)
Raspunsuri - Pagina 6
sabu_dk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi a pus sabina poze cu Nicklas ----- Mami de roza + 38 s Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Stai la panda?
Apropos, uitasi ca fraiera sa iti spun un MARE MULTUMESC pt sms-uri...
Sabina, 39+ cu Nicklas
maitreyi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sabu_dk
Stai la panda? Apropos, uitasi ca fraiera sa iti spun un MARE MULTUMESC pt sms-uri... Sabina, 39+ cu Nicklas |
daaaa! abia asteptam sa mai vad bebelusi
pt putin crestere usoara
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Klarisse spune:
M-am uitat si eu pe albumul bebelusilor..sunt toti atat de frumosi. Abia astept sa imi tin si eu comoara in brate.
Lora am vazut ca arati perfect, felicitari.
Buburuzule ma bucur tare ca sunteti bine si ca ai laptic pentru Sofia. Petrecere frumoasa acolo.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
Klarisse spune:
Buburuzule am vazut acum pe FB pozele de la cununia voastra civila..wooowwwwwww..am ramas fara cuvinte..superba si tu si costumatia m-a lasat cu gura cascata...
mari_paun spune:
Nushulica, se pare ca nastem cam in aceeasi perioada...eu duminica astept confirmafrea...daca e luni ori cu - zile mai tarziu, ca se deschide Giulestiul.
Iti doresc refacere rapida si bebe sanatos
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 5-6 zile
donna79 spune:
Hello!
Am lipsit o zi si au aparut bebelusi noi!
Felicitari Andr33aaa, Hadrianae! Sa va traiasca minunile, iar pt voi - recuperare usoara si muuult laptic!
Alynta, am vazut pozele cu Maria . Doamne, scumpa mai e! si pare mai maricica! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fericita, mancacioasa si fara colici! Foarte frumoasa povestea nasterii!
Buburuza, Sabina ma bucur ca sunteti bine si voi si micutii!
Nushulica felicitari pt bebe voinicel.Ce coincidenta frumoasa cu aniversarea dubla!
Mai aveam de spus dar pana aici m-a tinut memoria...
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Am vazut ca noaptea trecuta toata lumea a fost agitata, eu una as fi preferat sa stau cu ochii pe pereti decat sa dorm si sa visez o sumedenie de tampenii , m-am trezit obosita si foarte trista.
Pana la ora 13 am facut parte din categoria "matze somnoroase" iar dupa aia m-a lovit instinctul de "cuib" si am rezolvat o multime de treburi la care eram restanta. Printre altele am definitivat husa pt salea si aparatoarele pt patutul-leagan al lui bebe. Arata absolut... minunat, dar, ma rog, eu le-am facut, e normal sa-mi placa.
Inca mai am de lucru, n-am calcat hainutele spre exemplu. In plus mai astept sa mai spal o tura pt ca m-a anuntat soacra mea ca mi-a luat si ea doua costumase si o paturica. Dar e clar, sunt aproape pregatita si oricum nu vreau sa nasc maine, dr mea e plecata la o nunta
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
Klarisse spune:
Dragele mele merg si eu sa fac un dus si sa trag obloanele.
Maine dimineata la 9 am programare la eco, va rog sa va ganditi si la noi si la colul nostru. Cum apuc am sa intru maine sa va spun ce si cum si mai ales data stabilita pentru cezariana..
Noapte buna!
Mari-Mariuk spune:
Ce buzite are fetita lui Pity!!!
Dragalasul de Nicklas, dam
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
simona24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Ce buzite are fetita lui Pity!!! Dragalasul de Nicklas, dam Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN |
mari, fetita lui pity se numeste tudor!
simona cu matei 38+