Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alynta, e dulce tare-tare Maria ta, cand ii vad falcutele ma gandesc la bolfosenia mea, am senzatia ca seamana! Sa-ti traiasca!

Adriana, felicitari! Bine ai venit, bebe Alexandru! Refacere rapida!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Doamne fetelor,eu nu pot tine pasul cu voi.Pai voi scrieti un capitol pe zi...Eu tot ce vreau ziua e sa ma lase cineva sa dorm.
Noaptea nu dorm deloc,ma invart de zapacita prin casa.
Am semnat si noi condica la Baby expo,n-am cumparat mai nimic dar am stat vreo 4h.Si am fost asaltata de cei de la firmele de recoltare celule stem si cei de la ING.Curios ca la standurile unde as fi vrut informatii lumea era asa plictisita...
Bianca povestea cui voia sa asculte ca bebe n-o lasa sa doarma toata noaptea si ii da cand un pumn si cand un sut...Acum va dati voi seama ce bebe puternic astept eu,isi loveste sora...desi ea doarme in alta camera
Felicitari mamicilor care au nascut de curand,sa aiba bebelusi cuminti,mancaciosi si somnorosi (am eu un fix ca bianca mea nu dormea decat de la 2.00 la 4.00 (noaptea).

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Felicitari mamicilor Crina-s, Luanashana, Lyvy, LoredanaB, Andr33aaa, Sumertime, Anaalina, Hadriana! Sa va bucurati de puii vostri!
Lora !
Multumesc de urari!
vrea papa!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta am vazut acum si pozele..Maria este foarte frumoasa si grasunica..are niste falcute bune de papat. Sa fiti sanatosi cu totii sa va bucurati de ea.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Pup toate burticile si felicit toate mamicile!!! cum s-a imbogatit lista bebeilor!!! Nu imi vine sa cred!!! Doamne ajuta sa fie toti sanatosi, norocosi, destepti si frumosi!!!

Noi suntem foarte bine, mancam exclusiv laptic de mami, facem mult kk si dormim bine!!! Astazi facem o mica petrecere, pentru ca e Sfanta Sofia si deci onomastica iubirii mele!!! Il asteptam pe tata cu tortuletul!!!

Multumesc lui Dumnezeu, eu ma simt extraordinar de bine, de parca nu am fost operata niciodata. Si un alt motiv de bucurie: in fiecare zi cantarul imi arata cu un kg mai putin! Incep deci sa ma dezumflu. Am plecat catre spital sa nasc cu 84 kg (deci +25 kg), am iesit din spital cu 78 kg si azi am 73,2 kg. Sper sa o tin tot asa si sa imi revin la forma initiala cat mai repede cu putinta.

Lora si Pity, voi cum stati cu kg, ca stiu ca erati ingrijorate inainte de nastere.

Nu mai apuc sa va citesc de la cap la coada, dar sper ca in curand sa mi se normalizeze programul!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Cornelia,cate saptamani avea Adriana?

tanamera,sunt de treaba,da..Da' or fi vazut,ca eu nu ma pricep la date..tehnice?! Eu am dat comanda sa ma conectez,am gasit reteaua asta si..m-am conectatSper totusi sa stea pe-acasa,pt.ca ei muncesc in Spania si vin raaar.
Asa,ajuta-ne cu descantecul!!Se deschide,se deschidee!!

chichi,asta daca nu te convinge dr.ta sa te opereze oarecum..la cald
Cum fu? E ceva pe-acolo?

Edit:Oleleei!!Ce dulce e Maria a Alinei!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Nu ca nici ea nu e fan "cald"! Lasa asa la "rece" dar dupa ce implinim 39s! Doamne ajuta sa fie asa!

Despre expo, sunt o sumedenie de chestii acolo, am avut bafta c-am ajuns devreme, cand am plecat deja nu mai suportam multimea! Decin fetelor maine si poimaine daca aveti de gand sa mergeti, luati-o de la 10 dimineata ca apoi e jale! Am luat o paturica moale moale si buna cu elefantel, un bibe de sticla de la nuk, o suzi, niste servetele de la huggies, si un set de body de la carter's ( evident de 6 luni ca mai mici am, dar mi se pusese pata si nu ma mai dezlipeam de stand)

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

a pus sabina poze cu Nicklas

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna mamici si burtici!

FELICITARI imense mamicilor care au nascut de duminica trecuta pana acu'. Sa va traiasca bebeii, sa fiti sanatosi si fericiti!

Si multa bafta si multe motate pentru burticile care urmeaza sa nasca!!!

Si saru'mana ca v-ati interesat si de mine! Sa stiti ca cu gandul la voi a fost oleaca mai usor! A thousand 'thank you's!

Vream doar sa va spunem ca noi suntem bine, suntem acasa de 3 zile. Insa dragul meu sot din dotare a racit chiar pe 12 cand am nascut, si acuma sunt si eu mucoasa ca el. Nicklas se pare ca se tine inca tare - ma rog la DD sa ia toti anticorpii de la mine si sa nu se imbolnaveasca.

In rest, suntem foarte mancareti: par example, azi a stat la titi de la 8 dimineata pana la 14:30. Bineinteles ca nu a mancat tot timpul asta, insa as spune ca vreo 3 ore tot a supt.

Pana acum nu prea am avut probleme pe timp de noapte, doar ca sa il trezim sa pape - moasa ne-a zis sa il trezim la fiecare 3 ore sa ii dau sa pape cel putin 15 min, iar banditul doarme de rupe.

Am pus si cateva poze pe picasa bebeilor, sa ne vedeti la mutrisoara.

V-am pupacit pe toate si speram sa intram mai des de acuma.

Sabina, 39+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si pity a pus cu bebe dar in albumul de mamici ce gurita frumoasa are piticul de pity

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

am fost si noi azi la eco bebe e ok are in jur de 3kg +/-211g si ne-a programat la ceza pe 24 sept adik fix de azi intr-o saptamana!

si david e nascut tot pe 24 septembrie acum 2 ani

felicitari tuturor mamicilor!!!sa aveti puii sanatosi si sa creasca mari si frumosi!!!

de David si 37+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput