Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)
Raspunsuri - Pagina 4
chichiutza spune:
Mai3 eu am stabilit ca la sarcina asta nu mi se va rupe apa decat intraoperator, si nu inainte de 28! Asa ca ai loc berechet pe 23! Asa ca viseaza alte doamne care se grabesc!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Te pup Clabuc. Ieri am descoperit berea fara alcool Bavaria cu aroma de mar sau piersica..este nebunie..sa o incercati. Am turnat si pe tastatura de bucurie si acum ma chinui sa curat. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire |
Super bere, o stiu si eu! Ma bucur ca esti bine! Durerea de picior...cine stie cum ai dormit pe el...
Cristina Toma Andrei 37+
zozela spune:
Cornelia,cate saptamani avea Adriana?
tanamera,sunt de treaba,da..Da' or fi vazut,ca eu nu ma pricep la date..tehnice?! Eu am dat comanda sa ma conectez,am gasit reteaua asta si..m-am conectatSper totusi sa stea pe-acasa,pt.ca ei muncesc in Spania si vin raaar.
Asa,ajuta-ne cu descantecul!!Se deschide,se deschidee!!
chichi,asta daca nu te convinge dr.ta sa te opereze oarecum..la cald
Cum fu? E ceva pe-acolo?
Edit:Oleleei!!Ce dulce e Maria a Alinei!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Klarisse spune:
Alynta bine ati revenit acasa. Ma bucur ca totul a decurs asa usor si ca sunteti bine.
Adriana felicitari, recuperare rapida si un bebe papacios.
Chichi
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
Tanamera
ana_25 spune:
Alynta bine ai venit acasa!! Ce dulcica e grasunica Maria!! Iti vine sa-i tot papi falcutele grase!
Ma bucur ca ai avut nastere usoara si te-ai recuperat bine!
Felicitari HADRIANAE! Bun venit bb Alexandru! Sa fiti sanatosi si bb sa creasca mare si cuminte!
Mai3 ,daca pe tine te arde de la varza,sa vezi cum am luat eu foc de la fasolea aia cu ciolan! M-am dres cu o felie de harbuz receee!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
Klarisse spune:
Am o carte de bucate, dedicata in intregime dulciurilor, de la fursecuri la torturile cele mai complicate.
Azi am facut o rulada de pandisapan cu crema de branza si caise..Din pacate nu arata foarte aspectos dar e buna rau..asa ca va invit pe toate la o praji si un ceiutz..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui alynta27 Buna! Am revenit acasa! Multumesc frumos de incurajari! Am nascut foarte usor si miraculos as putea zice! Pe 14 era ziua de inducere! M-am pregatit cu inima stransa.... Se punea in discutie cezariana datorita colului nepregatit si greutatii fetitei! Noaptea de 13 spre 14 am avut contractii suportabile! In pat am stat! La 6.30 le-am simtit ritmice si dureau- tot suportabil dar mai "Ascutite"! Am rugat sotul sa ma duca la spital mai repede cu o ora ca se ingrosa gluma! La spital am ramas singura, al meu ducandu-l pe cel mare la gradi si el apoi la munca! La 8.30 ma vede dr pe masa: dilatatie 3 si era deja "cu cantec"! Sala de nastere, contractii mai dese si mai urate! Mi se face clisma, sunt "anuntata" ca pe la 11 nasc! Intre doua contractii sun sotul si-l informez! "Cum 11 noaptea?!" rasuna vocea din telefon! "Nu, 11 ziua; inchid..vine contractia". Imi vine sa imping la urmatoarele contractii... Vine dr, mi se rupe apa pe masa- de catre ea si apoi....."impinge"! "Cum?! Asa repede?! Asa usor?!" Imping si din 3 miscari iese rozalia! Ma uit ca la o minune! E a mea?! Am avut o mica fisura! Am plecat la pat pe picioarele mele! am stat din prima pe fund, am mancat imediat dupa nastere! intr-o ora am anuntat familionul si prietenii si eram fresh! A fost ceva unic si sincer nu credeam ca e posibil sa nasti asa! Va mai povestesc capitolul 2 :spitalizarea, in alta pauza! Maria Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta, bine ati venit acasa, tu si printesa Maria! Ma bucur pt. tine, ca ai nascut atat de usor si ai avut o experienta super!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
salutare burtici,
semnez condica mai tarziu, am avut o zi mai ...aglomerata...am trimis copilul la scoala, eu am fost sa-mi recolteze sange pt ultimele analize, urina a iesit OK, apoi m-am inatalnit cu soacra am mers la un magazin de covoare sa-i arat ce tre sa cumpere ca sa pun in dormitor la bebe, am plecta apoi dupa copil la scoala. Soacra a inceput sa faca curatenie, a venit sotul din dotare la masa...apoi fata care lucreaz cu Ema a inceput programul. Am citit... ah, am mers cu covoarele la spalatorie, unde le-am predat si asteptam sa ne cheme sa le aducem acasa curate-curate. Sotul are maine de montat cuierul si niste rafturi...cam atat.
Deci , medicul m-a sunat miercuri si a zis sa amanam cezariana cateva zile ca se deschide luni Giulestiul. Duminica aflu daca ramane pe luni ori amanam cateva zile...Oricum nu mai am rabdare, m-am dus pana la piata azi si am cumparat niste struguri...ma durea burta in dreapta de credeam ca ma intind pe trotuar...Seara am impresia ca mi se dezlipesc coastele de coloana...presteaza sotul masaj...
Felicitari Adriana pt bebel
Alynta , ma bucur tare mult sa citesc ca esti ok si preintesa este voioasa.
Sa aveti bebelini sanatosi si mancaciosi
va doresc o seara MINUNATA
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 5-6 zile
chichiutza spune:
citat din mesajul lui maitreyi chichi promit sa nu te mai visez ca vad ca nu iti plac visele mele ----- Mami de roza + 38 s Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Ba cum sa nu-mi placa! Uite poti sa visezi ca se facea ca era 1 octombrie, si chichi se interna pt ceza, nu avea nici o contractie si bebe era foarte vioi! Bebe iese sanatos si frumos, are 3500g si apgar are 9 sa zicem, sa nu exageram, si mami se recupereaza foarte repede si bine. Pai eu sa-ti explic cum sa visezi?
Cristina Toma Andrei 37+