Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Klarisse, Clabuc
Cadou pt Vlad tb sa cumpar deja de la baietii mari. Pramatia se intreaba zambind pe sub mustati - Oare o fi un IronMan2? Sau poate un lego nu stiu de care sau .... si o tine asa pana dimineata. L-am anuntat ca de cand vine bebelina o sa stea acasa, nu se mai duce la gradi si, in fiecare dimineata studiaza fooarte interesat burta mea si intreaba - Auzi, da' vine azi? Ma mai duc la gradi?
Mai3 - se intorc si cu chiloteii Huggies. Cica au lipsit un an, dar de 3 zile au inceput sa bage iar in magazine. Servetele ziceau ca in farmacii.

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

suuuper! multumim de veste

zoze io iti dau da' pe raspunderea ta

klarisse se pare ca nu. da' ne-om videa o data intr-un parc

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Am revenit acasa! Multumesc frumos de incurajari!

Am nascut foarte usor si miraculos as putea zice! Pe 14 era ziua de inducere! M-am pregatit cu inima stransa.... Se punea in discutie cezariana datorita colului nepregatit si greutatii fetitei! Noaptea de 13 spre 14 am avut contractii suportabile! In pat am stat! La 6.30 le-am simtit ritmice si dureau- tot suportabil dar mai "Ascutite"! Am rugat sotul sa ma duca la spital mai repede cu o ora ca se ingrosa gluma! La spital am ramas singura, al meu ducandu-l pe cel mare la gradi si el apoi la munca! La 8.30 ma vede dr pe masa: dilatatie 3 si era deja "cu cantec"! Sala de nastere, contractii mai dese si mai urate! Mi se face clisma, sunt "anuntata" ca pe la 11 nasc! Intre doua contractii sun sotul si-l informez! "Cum 11 noaptea?!" rasuna vocea din telefon! "Nu, 11 ziua; inchid..vine contractia". Imi vine sa imping la urmatoarele contractii... Vine dr, mi se rupe apa pe masa- de catre ea si apoi....."impinge"! "Cum?! Asa repede?! Asa usor?!" Imping si din 3 miscari iese rozalia! Ma uit ca la o minune! E a mea?! Am avut o mica fisura! Am plecat la pat pe picioarele mele! am stat din prima pe fund, am mancat imediat dupa nastere! intr-o ora am anuntat familionul si prietenii si eram fresh! A fost ceva unic si sincer nu credeam ca e posibil sa nasti asa!
Va mai povestesc capitolul 2 :spitalizarea, in alta pauza!
Maria

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

bun venit alynta

frumoasa relatare

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Laly,primeste,cum nu?! Si da si inapoi-e un pupacios si juma'!!
Mai,nu,tot din vecini fur. Cred ca de la cei de vis-a-vis,am prins,pentru ca pana acum n-am gasit nimic..Si-am tot incercat,dar nah Si merge si bine

Asa kitti,asa!! Moaama ce veste grozava-si eu sunt fan H!! Dupa disparitie,am dat-o pe chiloteii de la Libero si-s multumita(inca ii folosim la somn).

Dana,am mancat juma' si-acum mi-e greata Ce face lacomia din om Acum as manca varza ca sa ma dreg!

Mai,trimite tu,ca dau si cu iscalitura

Klari,asa amenint si eu de vreo luna Asta e,ce sa facem..

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari mamicilor si nasteri usoare tuturor burticilor de septembrie - octombrie!

Am intrat peste voi sa va anunt ca sunt pentru prima data matusa !!!

Azi, la ora 5.55 dimineata, s-a nascut Alexandru, baietel de Hadrianae! Alexandru este un voinic de nota 10, de 2,600 kg si 45 cm.

Adriana a nascut normal, dupa un travaliu f. scurt (pe la 3 dimineata a avut prima contractie si a nascut in mai putin de o ora de la internare), la 37 de saptamani fara o zi. Asta dupa ce a tot ”amenintat-o” medicul cu cezariana, inclusiv ieri la ultimul control. Pana la urma a fost cum a vrut ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

[quote]citat din mesajul lui alynta27

Am nascut foarte usor si miraculos as putea zice!

Ce fain! ce mi-ar place sa nasc si eu asa de repede si de usor!
Felicitari!

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Felicitari mamicilor si nasteri usoare tuturor burticilor de septembrie - octombrie!

Am intrat peste voi sa va anunt ca sunt pentru prima data matusa !!!

Azi, la ora 5.55 dimineata, s-a nascut Alexandru, baietel de Hadrianae! Alexandru este un voinic de nota 10, de 2,600 kg si 45 cm.

Adriana a nascut normal, dupa un travaliu f. scurt (pe la 3 dimineata a avut prima contractie si a nascut in mai putin de o ora de la internare), la 37 de saptamani fara o zi. Asta dupa ce a tot ”amenintat-o” medicul cu cezariana, inclusiv ieri la ultimul control. Pana la urma a fost cum a vrut ea .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Wooow!! Despre asa nasteri,sa tot auzi!! Bravo Adriana!!
La multi ani,Alexandru!!

Felicitari,Cornelia!!Multumim de vesti!!

Alina,bine revenisi!!Esti campioana!! Nici mama Omida nu putea prezice asa ceva Laptic e?Ma duc sa vad printesa!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Adriana felicitari,Alexandru bun venit!

Alynta bun venit acasa.

Zozela ce vecini cumsecade ai.

Klarisse felicitari pentru semnatura.

Kiti sa folositi sanatosi lucrurile achizitionate.

Se deschide,se deschide,se deschide-si G si P,a ajuns ecoul la Mures.

Va invit la clatite cu urda si marar,sotul le-a facut.

34+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bravo Alynta! Bine ati venit acasa! Oricine si-ar dori asa o nastere ...

FELICITARI HADRIANAE!!! Felicitari si tie Cornelia, matusica fericita!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Am nascut foarte usor si miraculos as putea zice! Pe 14 era ziua de inducere! M-am pregatit cu inima stransa.... Se punea in discutie cezariana datorita colului nepregatit si greutatii fetitei! Noaptea de 13 spre 14 am avut contractii suportabile! In pat am stat! La 6.30 le-am simtit ritmice si dureau- tot suportabil dar mai "Ascutite"! Am rugat sotul sa ma duca la spital mai repede cu o ora ca se ingrosa gluma! La spital am ramas singura, al meu ducandu-l pe cel mare la gradi si el apoi la munca! La 8.30 ma vede dr pe masa: dilatatie 3 si era deja "cu cantec"! Sala de nastere, contractii mai dese si mai urate! Mi se face clisma, sunt "anuntata" ca pe la 11 nasc! Intre doua contractii sun sotul si-l informez! "Cum 11 noaptea?!" rasuna vocea din telefon! "Nu, 11 ziua; inchid..vine contractia". Imi vine sa imping la urmatoarele contractii... Vine dr, mi se rupe apa pe masa- de catre ea si apoi....."impinge"! "Cum?! Asa repede?! Asa usor?!" Imping si din 3 miscari iese rozalia! Ma uit ca la o minune! E a mea?! Am avut o mica fisura! Am plecat la pat pe picioarele mele! am stat din prima pe fund, am mancat imediat dupa nastere! intr-o ora am anuntat familionul si prietenii si eram fresh! A fost ceva unic si sincer nu credeam ca e posibil sa nasti asa!
Va mai povestesc capitolul 2 :spitalizarea, in alta pauza!
Maria

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

FELICITARI !!!alynta
bine ati venit acasa tu si micuta ta.
tare ma bucur ca totul a decurs bine si ai scapat usor.
va doresc multa sanatate si bucurie.

mamica de scumpete sara si george (36 sapt)

Mergi la inceput