Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Te pup Clabuc.
Ieri am descoperit berea fara alcool Bavaria cu aroma de mar sau piersica..este nebunie..sa o incercati. Am turnat si pe tastatura de bucurie si acum ma chinui sa curat.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Uite-asa o sa incapeti: Hai Mgda,Mai3,2ing.!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

gata, m-am linistit

klarisse probabil apasa bebe pe vreun nerv. a fost un targ de asta in 2008 la sala sporturilor cu 3 chiscuri si 4 tonete am luat atunci protectia la patut si pompa. in rest pustiu.

kitti nu revin si chilotii huggies?

ci arsuri am de varza cu carneeee...nu va mai dau

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bravo Klarisse, ai inceput sa petreci deci!

Am niste intepaturi acolo jos, de parca ma taie cineva. Nu cred ca sunt contractii, ca nu ma doare si spatele sau piciorul, dar ma doare de ma indoaie. Oare ce o fi? Zici ca n-am mai trecut printr-o nastere. Parac nici nu-mi mai aduc aminte cum sunt contractiile

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

chichi promit sa nu te mai visez ca vad ca nu iti plac visele mele

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eeee,Klariii,de cand tot sporovai eu despre berea aia si nu ma baga nimeni in seama..Toata vara am scurs sticlute de-alea,mai ca un alcoolist veritabil
Cu durerea de buca,nush ce sa zic,la mine e pe dreapta si..sigur e sciaticul!Sa ne fie de bine,ca pana la nastere,asa o sa ne tot doara..

kitti fata,fii mai optimista,ce naiba!!Hai ca se deschide pana nastem noi,sigur se deschide,se deschide,se deschide,se deschide!! Repeta dupa mine!

Laly,sunt convinsa ca va fi bine! Si pentru noi,cele de la G si pentru voi,cele de la P!!

Edit:maitreyi,daca-ti placu,ce mai conteaza arsura de dupa?! Da-i cu lapte Si-arunca o portie si la mine ca sufar de sialoree deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Zoze, ce faci? Tot pe capul vecinilor sau ai rezolvat cu netul? Ce face blondutul meu preferat? Primeste un pupic de la Clarinda?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Klarisse, Clabuc
Cadou pt Vlad tb sa cumpar deja de la baietii mari. Pramatia se intreaba zambind pe sub mustati - Oare o fi un IronMan2? Sau poate un lego nu stiu de care sau .... si o tine asa pana dimineata. L-am anuntat ca de cand vine bebelina o sa stea acasa, nu se mai duce la gradi si, in fiecare dimineata studiaza fooarte interesat burta mea si intreaba - Auzi, da' vine azi? Ma mai duc la gradi?
Mai3 - se intorc si cu chiloteii Huggies. Cica au lipsit un an, dar de 3 zile au inceput sa bage iar in magazine. Servetele ziceau ca in farmacii.

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Dana,eu i-am zis lui Dan sa-mi ia una de la Viviene,cand vine de la serviciu.Sa-ti ia si tie una?

Laaalyyy,taaaci maaa ca NU nasti pana la 1 Oct.!!!

[/quote]

Draga mea, mercic de intentie, dar mi-am pus fundul in masina si m-am deplasat si mi-am procurat amandina si tarta...
Acum sunt muuult mai linistita!

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Zoze da fix pe buca mea si-o gasit sa apese?..imi tarai piciorul zici ca am fost in Vietnam..
Da..berea e minunata si eu am cosul de gunoi plin de sticle..de zici ca vietuiesc alcoolici aici.
Mai3 din ce vad nu ne vom intalni pe la spital sa ne tinem de urat..oricum astept impresii la cald...

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

kitti fata,fii mai optimista,ce naiba!!Hai ca se deschide pana nastem noi,sigur se deschide,se deschide,se deschide,se deschide!! Repeta dupa mine!

Laly,sunt convinsa ca va fi bine! Si pentru noi,cele de la G si pentru voi,cele de la P!!

Inteles, sa traiti:
se deschide, se deschide...se deschideeeeee

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput