Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Bebe Vlad a marit azi portia de papica la san, adica a mancat de la ambii pentru a se satura, si asta in mod repetat (la mai multe mese). Problema noastra ramane cu kk, ca de ieri dimineata iar nu a facut, si nu vreau sa il terorizez cu termometru sau supozitoare, am incercat doar pe la pranz, si in afara de niste partzuri, nu a scos altceva. Nu as fi chiar atat de ingrijorata de asta daca i-ar fi trecut icterul de tot, dar stiu ca bilirubina se elimina foarte bine daca bebe face si pipi si kk mai des. Din fericire stam bine la capitolul pipi, umplem pampersul repede si bine.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buburuzule ma bucur ca sunteti bine si ca ai laptic pt Sofia!!Niste poze cand ne arati??
Sabina,Pity ce bebelusi draguti!!!
Pity,Tudor seamana pe tine,are niste buzite superbe!!
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!
Klarisse bafta maine la eco!!
Mari ce bine ca papa bb mai mult! Poate asa o sa faca si kk mai des!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna fetelor!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Felicitari tuturor care au venit cu vesti bune azi!

Buburuzule bine ai revenit! Abia astept sa vad si eu bebelina, ca n-am cont pe FB!

Alynta tare scumpa grasunica! Sa creasca mare si sanatoasa! Si felicitari pentru nasterea usoara!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Felicitari tuturor mamicilor!!
Urmaresc sa vad povestile, totusi nu cred c-o sa apuc sa citesc prea multe, eu simt pe zi ce trece ca ma apropii de moment, bebelusha e foarte energica insa atinge uneori puncte sensibile...si ma apuca palpitatiile.
Maine merg si eu spre baby expo desi abia merg..mama face glume ca sa iau cu mine bagajul..
urmatorul control marti 21 sept 38-39 sapt
Sanatate si sarcina usoara tuturor!

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Buna! Am revenit acasa! Multumesc frumos de incurajari!

Am nascut foarte usor si miraculos as putea zice! Pe 14 era ziua de inducere! M-am pregatit cu inima stransa.... Se punea in discutie cezariana datorita colului nepregatit si greutatii fetitei! Noaptea de 13 spre 14 am avut contractii suportabile! In pat am stat! La 6.30 le-am simtit ritmice si dureau- tot suportabil dar mai "Ascutite"! Am rugat sotul sa ma duca la spital mai repede cu o ora ca se ingrosa gluma! La spital am ramas singura, al meu ducandu-l pe cel mare la gradi si el apoi la munca! La 8.30 ma vede dr pe masa: dilatatie 3 si era deja "cu cantec"! Sala de nastere, contractii mai dese si mai urate! Mi se face clisma, sunt "anuntata" ca pe la 11 nasc! Intre doua contractii sun sotul si-l informez! "Cum 11 noaptea?!" rasuna vocea din telefon! "Nu, 11 ziua; inchid..vine contractia". Imi vine sa imping la urmatoarele contractii... Vine dr, mi se rupe apa pe masa- de catre ea si apoi....."impinge"! "Cum?! Asa repede?! Asa usor?!" Imping si din 3 miscari iese rozalia! Ma uit ca la o minune! E a mea?! Am avut o mica fisura! Am plecat la pat pe picioarele mele! am stat din prima pe fund, am mancat imediat dupa nastere! intr-o ora am anuntat familionul si prietenii si eram fresh! A fost ceva unic si sincer nu credeam ca e posibil sa nasti asa!
Va mai povestesc capitolul 2 :spitalizarea, in alta pauza!
Maria

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Felicitari! Ce simplu pare totul povestit de tine! Ar trebui sa faci reclama la nasterea naturala!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Felicitari mamicilor si nasteri usoare tuturor burticilor de septembrie - octombrie!

Am intrat peste voi sa va anunt ca sunt pentru prima data matusa !!!

Azi, la ora 5.55 dimineata, s-a nascut Alexandru, baietel de Hadrianae! Alexandru este un voinic de nota 10, de 2,600 kg si 45 cm.

Adriana a nascut normal, dupa un travaliu f. scurt (pe la 3 dimineata a avut prima contractie si a nascut in mai putin de o ora de la internare), la 37 de saptamani fara o zi. Asta dupa ce a tot ”amenintat-o” medicul cu cezariana, inclusiv ieri la ultimul control. Pana la urma a fost cum a vrut ea .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Felicitari Hadrianae!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

buna fetelor!

am fost si noi azi la eco bebe e ok are in jur de 3kg +/-211g si ne-a programat la ceza pe 24 sept adik fix de azi intr-o saptamana!

si david e nascut tot pe 24 septembrie acum 2 ani

felicitari tuturor mamicilor!!!sa aveti puii sanatosi si sa creasca mari si frumosi!!!

de David si 37+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Felicitari pentru vestile bune de la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,
V-am parasit pt o sapt pt ca am fost sa nasc.Vinerea trecuta pe 10 am nascut-o pe Ioana Adelina. Luni pe 13 am fost deja externate pt ca amandoua eram bine, iar fetita facuse doar o forma usoara de icter, deci nu era cazul sa mai stea in spital.

Nu am apucat sa citesc capitolele pirdute, dar sunt convinsa ca acum sunt mai multe mamaici care acum isi tin puiul in btate, le felicit si le doresc multa, multa sanatate, refacere rapida si bb-i sanatosi si necolicosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Sa va povestesc putin despre experienta mea. Vineri dimineata (10.09) m-am trezit, eram in regula, numa ce deschisem ochii, si la 8:20 am simtit o durere ca la menstruatie (de ovare, le zic eu). M-am gandit ca e o intamplare, dar dupa cateva min am simtit din nou, asa ca m-am hotarat sa cronometrez. Aveam dureri la fix 3 min si se mai intarea si burtica, intocmai cum spunea doct. Am asteptat cam 45 min, am sunat doct, cand a auzit ca is la 3 min a spus repede sa merg la spital. Intre timp observasem si sange pe lenjeria intima, atunci m-am gandit ca nu-i de gluma si eu chiar sunt in travaliu. La 9:45 in urma controlului de la spiatl aveam dilatatie 3 cm si urma sa nasc in curand. Dupa clisma (a durat cam o ora) am fost dusa in sala de travaliu.

O sec, maraie bb

Mergi la inceput