Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
simona24 spune:
ziua buna si de la noi!
de dimineata am fost la slujba, m-am spovedit, m-am impartasit si cum am ajuns acasa, am adormit precum copii. 2 ore n-am stiut de mine, pana cand a trebuit sa vizitez toaleta.
ma intreba cineva (sorana,parca tu erai) daca m-am obisnuit cu ideea ca saptamana viitoare imi voi tine puiul in brate. pai, pe zi ce trece, incerc sa ma obosnuiesc cu ea. si, la cate incurajari am primit, abia astept sa vad cum voi presta la "jobul" de mamica 24/24h.
stiti ceva de donna? ca parca n-am mai "vazut-o" de multicel pe aici?
simona cu
matei 38+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Felicitari, nicopic! Bun venit, bebelusha Larisa! Sa fiti sanatoase amandoua!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Chichi, cel mai sigur pune hainutele una peste alta si le masori ![]() ,,Uriasul''meu parca a inceput sa isi faca ,,pernute'' la palme, si gusitza...asa cred eu. Dar cum nu avem cantar,si nici posibilitatea sa dam 300-400lei pe unul, nu avem cum sa stim cat exact a luat in greutate. Sotul meu a vorbit cu o tanti de la magazin si cred ca diseara dupa ce se termina programul acolo, ne da cantarul cu imprumut ![]() Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN |
Pai foarte bine! Si eu ma uitam zilele trecute la preturile de la cantare! da' ce-au fratilor de cel mai ieftin e 3 mil????? Nu stiu, poate sunt eu venita cu pluta...
Pai normal ca creste bebelinul! O sa vezi ce falcute si bulanele face el!
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Andreea82 spune:
Buna ziua burticute si proaspete mamici,
Felicitari tuturor noilor mamici care s-au intalnit cu bebelasii lor! Sa va traiasca mari si sanatosi si voua va urez recuperare usoara!
Suntem si noi acasa de 3 zile, am implinit o saptamana si incepem sa ne acomodam cu bebelina noastra si sa ne facem un program.
Alexandra este tare cuminte si doarme bine, chiar prea bine...doctorita ne-a sfatuit sa o trezim noi pentru papa ca ea nu se trezeste decat la 5-6 ore... Nu prea stim ce sa facem in sensul asta, daca sa o lasam in ritmul ei sau sa o trezim ca sa pape mai des...
Am pus si noi ceva poze din primele zile cu bubulina si mai punem pe parcurs.
Speram sa ne acomodam cat mai repede si sa vin sa mai povestim aici ca mi-e tare dor de voi
Va pupam 37+ cu un carucior
.... sau
chichiutza spune:
Anuta
Klari sper sa se recupereze bine tati al tau ca o sa aiba nepotel de plimbat in curand! Multi
Cristina
Toma Andrei 37+
2ingerasi spune:
Buna si de la noi. Sunt tare moale astazi si nu am putere de nimic. Ieri, dupa cum v-am spus,am fost pe la Magdy la spital. E bimisor, draga de ea,dar are in continuare durereri.
Pe Maria nu am reusit sa o vad live pentru ca era la incubator, un etaj mai sus, dar am vazut pozele facute de sotul Magdei imediat dupa ce a nascut.
Am facut si eu cateva poze cu proaspata mamica si vreo doua poze la pozele cu Maria. Nu au iesit super c;are, dar se poate admira mogaldeata de minune. Le pun in albumul cu bebelusi imediat ce ma inzdravenesc, azi.
Magdy mi-a transmis sa va pup pe toate si sa va multumesc in numele ei pentru incurajari si felicitari.
Am tinut-o la curent si cu activitatea de pe site.
Cum am ajuns acasa,aseara pe la 8 seara am inceput sa fac mancare si sa spal niste rufe ca ramasesem in urma cu treburile si azi fiind duminica nu aveam cum sa fac nimic... asa ca m-am spetit muncind pana pe la 10 seara si am cazut lata in pat fara sa va mai dau nicio stire.
La noi e o vreme rece,de toamna, cu un aer tomnatec specific si cu un cer plumburiu. Nu ploua, dar nici nu te imbie sa scoti capul din barlog.
Tatalmeu a fost cu Matei in parc si eu am zacut toata ziua pe net,citind despre cezariene. Desi si pe Matei l-am nascut prin cezariana, si stiu cum e,tot am acele nelinisti si temeri si emotii cu privire la aceasta nastere care se apropie. Dar e normal, cred.
Am si ceva intrebari pentru cele care au nascut prin cezariana. Oare are ceva daca ma epilez cu ceara cu o zi-doua inainte de operatie, in zona in care va fi incizia? La Matei nu mi-am pus problema pt ca am folosit lama, dar acum m-as epila pentru ca nu imi place senzatia de crestere a parului pe taietura....
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+
Antonia Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
ANDREEA sa va traiasca bubulina,e f frumoasa si dulcicaa!!
LOREDANA bebita Sarah e superba! Sa creasca mare!!
Ce bebelusi frumosi avem!!!
Ana37+
Maia Elena
lu' mama
Nerantula spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Buna ziua burticute si proaspete mamici, Felicitari tuturor noilor mamici care s-au intalnit cu bebelasii lor! Sa va traiasca mari si sanatosi si voua va urez recuperare usoara! Suntem si noi acasa de 3 zile, am implinit o saptamana si incepem sa ne acomodam cu bebelina noastra si sa ne facem un program. Alexandra este tare cuminte si doarme bine, chiar prea bine...doctorita ne-a sfatuit sa o trezim noi pentru papa ca ea nu se trezeste decat la 5-6 ore... Nu prea stim ce sa facem in sensul asta, daca sa o lasam in ritmul ei sau sa o trezim ca sa pape mai des... Am pus si noi ceva poze din primele zile cu bubulina si mai punem pe parcurs. Speram sa ne acomodam cat mai repede si sa vin sa mai povestim aici ca mi-e tare dor de voi Va pupam ![]() |
Pe duamna doctor o trezeste husbandu cu vreo ciorbita noaptea, sa nu moara de foame in somn?
![](alcool.gif)
In burtica o mai inghionteai pe bebelina sa mai traga o dusca de lichid amniotic? Lasa copila in ritmul ei, stie ea mai bine ce, cat si cand are nevoie, nu-i strica acest ritm, daca intervii asa organismul ei va fi bulversat si nu va mai avea incredere ca-si poate indeplini functiile cum trebuie, riscand sa ajunga la alte probleme ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
![](gravida.gif)
AMR 4 saptamani !!
![](olala.gif)
Nerantula spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk referitor la calitatea laptelui, ma intreb oare nu e latele meu prea slab de nu face bebe kk? adica sa nu aiba dupa ce face, si face doar mult pipi. am mai incercat si cu supozitor si cu termometru sa il stimulez, dar nimic...niste partzuri au iesit iar... Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN |
Pentru un bebelus alaptat este 'normal' sa aiba scaune si o data la 5-6 zile, si 5-6 pe zi .. nu interveniti, e aceeasi explicatie cu ritmul organismului de functionare, daca interveniti fara sa fie cazul, acesta nu va mai sti ce sa faca, va astepta tot timpul interventii din afara.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
![](gravida.gif)
AMR 4 saptamani !!
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mari-Mariuk/Mari-Mariuk.jpg)
Mari-Mariuk spune:
bebe al meu a plans mai devreme de durere de burtica, am incercat sa ii pun supozitor dar il scoate repede si nu are efect. Mi s-a spus sa incerc sa ii dau ceai de musetel, poate asa ii mai trece si va face ceva, ca ceaiul babycalm contine si menta si e posibil sa se constipe. Stie cineva ceva legat de ceaiul administrat sugarilor?
Si mai am o intrebare: cat poate sa tina icterul? Ca lui bebe nu i se mai duce galbeneala...bine, nu e foarte galben cum era la spital, dar...
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN