Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutam si noi burticile, mamicile si bebelusii mancaciosi.
FELICITARI MAI3, NICOPIC SI ANAALINA, SA FITI SANATOASE, RECUPERARE RAPIDA, MULT LAPTIC SI BEBELINI CUMINTI!

Eveline multumesc ca m-ai trecut in listuta, ma bucur ca avem 'programare'in aceeasi zi, si eu ma rog sa ajungem acolo cu bine. Mai sunt doar doua saptamani si avem comorile in brate.

La Iasi ploua, e urat tare..ieri am avut o zi de cosmar, tatal meu si-a taiat genunchiul cu flexul, l-am dus la urgente, l-au operat..slava Dommnului acum e bine..insa am tras o sperietura pe cinste. Probabil maine ii vor da drumul acasa..

Va pupam, sa aveti o duminica frumoasa.

Buburuzule

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mesaj de la Mai3:Am pus bebelusul la san si a stiut perfect ce sa faca. am colostru dar si un bebe mancacios. Alexandra il pupa si il vrea acasa a mai nascut cineva? pupam gasca!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq distractie placuta!!
Chichi spor la treaba!!
Klarisse imi pare rau pt tatal tau! Insanatosire grabnica si multa sanatate!!
Si tatal meu era operat la un cot dupa ce-si taiase mana, aproape de tot, la circularul cu care taia lemne!!
Anaalina te asteptam sa na ne pove mai multe si sa vedem poze cu bb!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

help!
mamicilor, cat a luat in greutate bebele vostru in prima saptamana? noi am ajuns acasa cu 2.660 kg si aseara aveam 2.650 kg. ii dau sa manance doar la san si doar la cerere, insa nu mai tarziu de 4 ore de la ultima masa.laptele pare gras, e de culoarea untului topit. l-am pus intr-o seara la frigider, iar dimineata a facut smantana deasupra.
incerc sa gasesc cauza pt care piticul nu ia in greutate.
marti mergem la neonatolog, dar pana atunci mai sunt 2 zile.

aura TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

help!
mamicilor, cat a luat in greutate bebele vostru in prima saptamana? noi am ajuns acasa cu 2.660 kg si aseara aveam 2.650 kg. ii dau sa manance doar la san si doar la cerere, insa nu mai tarziu de 4 ore de la ultima masa.laptele pare gras, e de culoarea untului topit. l-am pus intr-o seara la frigider, iar dimineata a facut smantana deasupra.

aura TUDOR 09.09.2010

Pity, in primele zile de viata, bebe pierde in mod normal intre 5% si 10% din greutatea pe care a avut-o la nastere, pierderea fiind recuperata in 7-10 zile. asa ca eu as zice sa stai linistita.

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:

help!

aura TUDOR 09.09.2010

Pity, in mod normal, un bebelus trebuie sa ia 120-240g pe saptamana. al meu s-a nascut cu 2450g, am iesit din spital dupa 13 zile cu doar 2380g iar miercuri, cu un scutecel si pampers nou pe el avea 2700g.
Nu intra in panica, poate are cateva zile in care nu mananca atat cat trebuie. importanta e greutatea luata la o saptamana-doua...

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

referitor la calitatea laptelui, ma intreb oare nu e latele meu prea slab de nu face bebe kk? adica sa nu aiba dupa ce face, si face doar mult pipi. am mai incercat si cu supozitor si cu termometru sa il stimulez, dar nimic...niste partzuri au iesit iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

bebe s-a nascut joi, 09.09, cu 2900 si am plecat din spital luni ,13.09., cu 2.660. de luni si pana aseara, in 6 zile, nu a mai luat in greutate.
a avut bietul de el diaree vreo 2 zile, dar acum face kk normal, ca o branzica galbena si am scapat de kk verde.

buburuzule, cum te gasesc pe facebook?

aura TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Citat:

bebe s-a nascut joi, 09.09, cu 2900 si am plecat din spital luni ,13.09., cu 2.660. de luni si pana aseara, in 6 zile, nu a mai luat in greutate.
a avut bietul de el diaree vreo 2 zile, dar acum face kk normal, ca o branzica galbena si am scapat de kk verde.

buburuzule, cum te gasesc pe facebook?

aura TUDOR 09.09.2010

Pai de a scapat de diaree inseamna ca va incepe sa ia in greutate, ca sigur atunci a pierdut mult. Asa ca, rabdare cateva zile si vei vedea ca totul va fi foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai3, felicitari! Bine ai venit, bebe Bogdan Filip! Sa fiti amandoi sanatosi!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput