Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pt fetele care au nascut natural si nu numai, am o intrebare: stiu ca pt la spital trebuie sapun pt mama, cand se spala , dar trebuie sa aducem si sapun pt bebe?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Pt fetele care au nascut natural si nu numai, am o intrebare: stiu ca pt la spital trebuie sapun pt mama, cand se spala , dar trebuie sa aducem si sapun pt bebe?

Minunea noastra

Buna dimineata.
Sapun si prosop am dat pentru amandoua moasele dupa ce m-au dus in salon, ca oricum ele au o solutie dezinfectanta, nu te spala ele cu sapunul tau...iar pentru bebe am dat tot dupa, deoarece nu stiam cine mi l-a luat si am intrebat pentru asta. La noi la Tulcea nu cred ca se tine cont care sapun al cui este, de fapt, nu am vazut sapun din cele duse de mamici la chiuvetele unde sunt spalati copiii, ci un sapun lichid pe care scria ceva ca e pentru bebici.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mersi frumos, Mari

Oare e valabila aceeasi chestie si pt mamicile care au nascut in Bucuresti?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Saltareee...........
Am ajuns aseara acasa, lung drumul dar cel mai bine e acasa.
Bebe s-a nascut pe 16.09 la ora 18.35 prin cezariana, a cantarit 3410kg a primit nota 9 si se numeste MIHAI TEODOR( daca e cineva draguta sa ma treaca si pe mine la listuta)

In rest , doare cezariana , doare spatele...dor tztzele, bebe nu vrea lapte praf si ar sta numai la san , dar trecem noi si peste asta.

Cand ma linistesc va povessc

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi, asa la ora 1!

Noi calcam ultimele hainute primite si incerc sa aranjez tot in dulap pe caprarii! Sa vedem daca-mi iese!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce frumos este sa deschid forumul si sa vad atatea vesti bune, atatea mamici fericite si bebei pufos!!!

Felicitari Cameluska, Magdy, Nicopic si Mai3!!! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si fericiti!!!

Noi suntem bine, doar ceva dureri in partea de jos, ca niste lovituri de cutit, nu stiu ce-or mai fi si astea. Ieri seara am fost la plimbare prin Bucurestiul vechi (Centrul Vechi) cu ocazia zilelor Bucurestiului. Aglomeratie, oboseala ... dar frumos.

Va pup si stau pe-aproape sa ved cine are nevoie de majorete!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Noi calcam ultimele hainute primite si incerc sa aranjez tot in dulap pe caprarii! Sa vedem daca-mi iese!

Cristina Toma Andrei 37+

Spor la treaba! Daca iti iese, e foarte bine. Mie mi-a trebuit o saptamana sa le aranjez pe marimi, ca sunt unele ce inca sunt foarte mari pentru bebe, desi sunt pentru noi nascuti, dar cum al meu e uriaaas, mai asteapta hainutele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Saltareee...........
Am ajuns aseara acasa, lung drumul dar cel mai bine e acasa.
Bebe s-a nascut pe 16.09 la ora 18.35 prin cezariana, a cantarit 3410kg a primit nota 9 si se numeste MIHAI TEODOR( daca e cineva draguta sa ma treaca si pe mine la listuta)

In rest , doare cezariana , doare spatele...dor tztzele, bebe nu vrea lapte praf si ar sta numai la san , dar trecem noi si peste asta.

Cand ma linistesc va povessc

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

Bine ati revenit acasa ANANALINA
Sper ca la spital a fost ok. Sa ne scrii mai multe cand poti!
Kisssss

Ghiocela 36+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina Toma Andrei 37+

Spor la treaba! Daca iti iese, e foarte bine. Mie mi-a trebuit o saptamana sa le aranjez pe marimi, ca sunt unele ce inca sunt foarte mari pentru bebe, desi sunt pentru noi nascuti, dar cum al meu e uriaaas, mai asteapta hainutele alea...

Daaa, e complicat, mai ales ca eu n-am experienta, iar multe dintre hainutele primite nu mai au etichete. Asa ca pune-te Cristino pe masurat si sortat! Sper sa-mi iasa! Las' ca se face mare uriasul!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Chichi, cel mai sigur pune hainutele una peste alta si le masori, ca e greu sa descifrezi ce e pe etichete. Mai ales ca de sunt luate de la diferiti producatori, masurile difera.
,,Uriasul''meu parca a inceput sa isi faca ,,pernute'' la palme, si gusitza...asa cred eu. Dar cum nu avem cantar,si nici posibilitatea sa dam 300-400lei pe unul, nu avem cum sa stim cat exact a luat in greutate. Sotul meu a vorbit cu o tanti de la magazin si cred ca diseara dupa ce se termina programul acolo, ne da cantarul cu imprumut si i-l ducem repede inapoi dupa ce facem ,,masuratorile''.

Mergi la inceput