Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)
Raspunsuri - Pagina 16
sorana_23 spune:
simona , cum mai stai cu moralul ? te-ai obisnuit cu gandul ca mai sunt putine zile si vine bebe ?
sorana 33+ cu Tudor
anna_ivan spune:
bun venit Larisa
Felicitari Nicopic
bun venit Bogdan Filip
Felicitari mai3
35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
ana_25 spune:
Buna dimineata dragelor!!Vad ca am reusit sa ma conectez!
Cred ca reteaua e de vina,ca dimineata merge,iar spre dupa-masa...merge tot mai greu,apoi deloc!
Va poftesc la o omleta pufoasa cu sunca,cascaval si rosii!!
Mari am in tel, cateva numere ale fetelor!!
Fistiq
Ana37+ Maia Elena lu' mama
Viovio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simona24
clary, m-am interesat si sa stii ca daca ai 40 de zile, poti lua si bebita cu tine. singura conditie este sa nu o bagi in biserica. dupa ce parintele iti va citi rugaciunile, tu poti intra in biserica, dar fara bianca. ar fi bine daca te-ai mai duce cu cineva, sa te ajute;adica, sa intre in biserica, sa-i explice situatia parintelui,iar tu sa astepti cumintica afara, impreuna cu frumusetea mica. simona cu matei 38+ |
Eu la Bianca nu am apucat sa fac molifta la 40 de zile si la botez m-a intrebat preotul de ea.Asa ca am facut-o atunci,chiar inainte de botez.A durat cam 10 min,si avand in vedere evenimentul nu mi-am facut griji ca nu are cine sa stea cu Bya.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
Viovio spune:
Revin cu buna dimineata si mult mai odihnita decat ieri (azinoapte am apucat sa dorm vreo 6 h,asta fiind un super record in ultima vreme).
Pupacim si noi mamicile care au nascut si bun venit pentru Larisa si Bogdan.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!!
Ana, multumim pt micul dejun!!!
Mari Mariuka si Nerantula, multumesc pt sfaturile referitoare la buric si respectiv plimbari in aer liber!!!
Sa avem o zi frumoasa!!!
40+
nastasie spune:
mai, dar v-ati pus pe treaba.
felicitari nicopic, mai3, magdy.sa va traiasca bebelusii, refacere rapida si mult laptic.
buburuza,cum intru pe FB?
noi am stat ieri afara, asa frumos a fost.pe al mare il am o leaca racit sper sa nu-i dea si lui Calin.in rest, crestem.zilele trec atat de repede ca nici nu am timp sa ma bucur de ele.
nici eu la cezariana nu am mancat nimic prima zi decat apa si perfuzii.a doua zi doar iaurt, supe, etc.si mi-era o foameeee.abia a 3 zi am papat mai bine.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
Fistiq spune:
Neata burtici, mamici si pui mici!
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Multumesc pentru info. Unde ai facut analizele? La Medlife am asteptat de fiecare data cca 5 zile pt secretie... enorm! Galuscutul pare sa stea inca o vreme, am colul putin scurtat dar bine inchis asa ca nu cred sa-mi faca vreo surpriza. Si teoretic mai am 3 saptamani pana la termen. Donna 37+ cu Tudor Gabriel Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica! |
Pai tot la Medlife am cam facut si eu majoritatea analizelor. Cel putin cele de secretie (cite 1 in fiecare trimestru) le-am facut pe toate, intrucit doctora mea lucreaza acolo. Pe altcineva nici nu-mi prea vine sa las sa recolteze. Rezultatele le-au afisat in 3 zile lucratoare.
Cele de urina le-am facut in skimb pe toate la V. Babes, din motive de comoditate. Iar singele combinat, Medlife cu V.Babes.
Ultima data la singe m-a intrebat tanti de la Medlife daca sunt urgente, ca m-a vazut cu burta mare probabil.
Nu stiu ce sa-ti recomand... oricum daca zici ca nu sunt probleme cu colul iar bb e cumintel, citeva zile nu-s bai. Si apoi, ce altceva poti sa faci?
Multa bafta sa iasa bine toate si sa poti naste natural
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
ionela.n spune:
Buna burtici, mamici si noi minuni din viata voastra
Revenim si noi dupa cateva zile in care netul a mers execrabil, sau mai bine zis, aproape ca nu a mers deloc
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+
Minunea noastra
Fistiq spune:
Ma duc sa ma fac biutifula, ca mergem la o zi de nastere. E in familie dar macar asa sa compensez kilele in plus. Poate facem in sfirsit si noi niste poze.
Mi-a trimis sotul pe mail (ca doar e in camera de alaturi) niste poze cu burtica. Le-a gasit in aparat, dar sunt facute de my self in oglinda, si din cauza blitului nu mi se vede moaca,doar burta
Dar pun asa pina la cele interesante de azi
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+