Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Bravo Mai3!
Bine ai venit, bebe Bogdan!

Pupici si refacere grabnica!

uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetelor! Eu nu mai am net acasa de azi dupa-masa!.Nu stiu ce are de nu merge!Vad ca Mai3 a reusit sa anunte nasterea bebelului!!! Am tot incercat sa trimit mesajul de la Mai3 dar nu am reusit!(SCUZE MAI3).Acum sunt la mama,si m-am mufat la PC-ul lui fratelo!
Pe la 14 am mai primit un mesaj de la Mai3:Sunt cu bb pe piept!E superb!Mai3.

Felicitari MAI3,sa-ti traiasca flacaul si sa ai mult laptic!!

Mari Paun felicitari pt schimbarea semnaturii!

Ma duc sa-l trec si pe bb de Mai3 in listuta!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

FELICITARI MAI3!!!!
BUN VENIT BEBE BOGDAN!!!

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

FELICITARI NICOPIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

DONNA felicitari pt schimbarea semnaturii!!
MARI bb e asa dulcic!!

Edit:Sunt Ana! Am intrat sa trec bebeii in listuta si am uitat sa schimb user-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Felicitari NICOPIC!!Bun venit bebita Larisa!!Sa fie sanatoasa!!

Fetelor,va pup,si nu stiu cand mai pot sa intru pe net ca vad ca acasa imi tot face figuri!!!Sper sa se rezolve repede!! la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

O intrebare: mie inca nu mi-a dat dr sa fac ultimele analize, nici examenul de secretie (ultimele le-am facut la sf lui iulie). Urmatoarea vizita la spital o am joi. Daca mi le da atunci, oare mai am timp de analize? Ma streseaza ideea cu atat mai mult cu cat acum discutam de nastere naturala.

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Donna, rezultatele pt analizele mele au fost gata in 1 zi pt singe (hemoleucograma), 3 zile pt urocultura si tot 3 zile pt secretie. Vorbim de zile lucratoare.
Singele si urocultura cred ca le poti rezolva si fara doctor, chiar luni. Totusi parca cea mai importanta e secretia, iar cu asta e mai dificil sa o rezolvi mai devreme, tu avind programare joi.
Dar, fii optimista si mai negociaza cu bb Tudor citeva zile
Sau daca ai vreo presimtire negociaza cu doctorul pt luni.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Felicitari NICOPIC!!Bun venit bebita Larisa!!Sa fie sanatoasa!!

Fetelor,va pup,si nu stiu cand mai pot sa intru pe net ca vad ca acasa imi tot face figuri!!!Sper sa se rezolve repede!! la toate!

Anuto, cui ne lasi? Sper sa iti rezolvi repede problema cu netul. Fa schimb de experienta cu Zoze, te invata ea cum e cu vecinii

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari MAITREYI!Sa fie sanatos Bogdan Filip, sa creasca mare si sa va aduca bucurii!

Felicitari NICOPIC! LARISA bine ai venit pe lume!

Mai nou daca "lipsesti" de aici vreo 3 ore gasesti tot atatia bebei....ce fericire mai mare poate fi!!! Sa fie sanatosi si refacere usoara mamicilor.

KLARISSE - felicitari pentru bebe grasunel si col OK. Suntem programate in aceeasi data. Sa dea Dumnezeu sa ajungem pana acolo cu bine.
Eu personal, despre mine nu stiu ce sa zic...de vreo trei zile am dureri ori in spate ori in zona ovarelor, ca la ciclu. Ideea e ca-s haotice, cedeaza la no spa, insa reapar peste cateva ore...ma gandesc ca daca nu-s regulate nu are rost sa merg la dr. Dovada ca stau cu ele de atatea zile si inca e OK. Da parca nu-mi vine nici sa ma misc... Oricum luni merg la conmtrol pe cal deoarece dr mea si-a manifestat dorinta de a ne intalni in fiecare saptamana pana nasc... Chiar is curioasa daca-mi gaseste colul scurtat.

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Ana, daca netul face figuri, e bine totusi de ai salvate numere de telefon sa ne anunti in caz ca vrea bebe sa vina mai devreme. Eu inainte sa nasc am vrut sa scot la imprimanta lista cu nr din docs, dar a fost bebe inainte (noroc cu o verisoara ca am pus-o sa scrie pe forum pt mine).
Oricum, ai grija de tine si stai cat mai cumintica! si tie

Mergi la inceput