Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Oare ALYNTA ce mai face??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Acum am patit eu ca ANUTZA...am intrat sa o scriu pe Klarisse la nasteri programate si am uitat sa ma deconectez...

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:

Acum am patit eu ca ANUTZA...am intrat sa o scriu pe Klarisse la nasteri programate si am uitat sa ma deconectez...

Alynta a scris ieri. Ne-a aratat-o si pe Maria cu bolfite Totul e perfect cu ele

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:

Alynta a scris ieri. Ne-a aratat-o si pe Maria cu bolfite Totul e perfect cu ele

Eu cred ca dorm in papuci...ma duc sa vad ce a zis...te pomeni ca i-am si raspuns ca ar fi culmea, oi fi eu gravida da nu mai am nicio scuza daca uit in halu' asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Felicitari noilor mamici!!! Ma bucur sa aud atatea si atatea vesti bune!!! Domane ajuta sa incheiem odiseea pe acelasi ton optimist!!!

Va multumesc pentru urarile facute Sofiei!!! Sunteti niste dragute!!!

Klarisse, felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Multumesc mult pentru complimente! Ma bucur ca ti-am placut si eu si costumatia mea de la cununia civila. Rochia a fost creata de Laura Lazar, pe care o recomand calduros!!! Sper sa nu fie considerata reclama, mai ales ca e gratuita si dezinteresata!

Intreba cineva ce am mancat dupa cezariana. Am intrat in operatie la 6.20 pm, asa ca in seara respectiva nu am mancat nimic, insa a doua zi de dimineata am mancat normal. Nu mi-au spus ca nu as avea voie sa mananc ceva anume, doar sa nu ma indop...

Si inca ceva: nu mi-au spus ca ar trebui sa evit anumite alimente in perioda alaptarii... E adevarat ca nu am mancat (inca) fasole si varza, dar in rest mananc cam de toate... Multumesc lui Dumnezeu, pana acum nu am avut probleme nici Sofia, nici eu...

Ma astept din moment in moment sa ii cada buricul... sper sa nu curga prea mult sange

Vreau sa intreb mamicile experimentate: la vcat timp dupa nastere ati iesit pt prima oara cu bebe la plimbare?

Nu stiu cum sa accesez contul de poze al bebeilor, asa ca pana una-alta, va invit sa vedeti pozele Sofiei pe facebook!

Pup toate burticile si mamicile!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Cand cade buricul nu curge sange. Eu am urmat sfatul dr si am pus zilnic cate o compresa mica-mica cu spirt pe buric si cand a cazut nu a curs nimic, a ramas buricul propriu-zis, si arata bine

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui donna79

O intrebare: mie inca nu mi-a dat dr sa fac ultimele analize, nici examenul de secretie (ultimele le-am facut la sf lui iulie). Urmatoarea vizita la spital o am joi. Daca mi le da atunci, oare mai am timp de analize? Ma streseaza ideea cu atat mai mult cu cat acum discutam de nastere naturala.

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Donna, rezultatele pt analizele mele au fost gata in 1 zi pt singe (hemoleucograma), 3 zile pt urocultura si tot 3 zile pt secretie. Vorbim de zile lucratoare.
Singele si urocultura cred ca le poti rezolva si fara doctor, chiar luni. Totusi parca cea mai importanta e secretia, iar cu asta e mai dificil sa o rezolvi mai devreme, tu avind programare joi.
Dar, fii optimista si mai negociaza cu bb Tudor citeva zile
Sau daca ai vreo presimtire negociaza cu doctorul pt luni.

Multumesc pentru info. Unde ai facut analizele? La Medlife am asteptat de fiecare data cca 5 zile pt secretie... enorm!
Galuscutul pare sa stea inca o vreme, am colul putin scurtat dar bine inchis asa ca nu cred sa-mi faca vreo surpriza. Si teoretic mai am 3 saptamani pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Felicitari Mai3!!! Bun venit bebe Bogdan!

Felicitari Nicopic!!! Bunvenit Larisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pfii, iar a plouat cu bebelusi !

Felicitari, Maitreyi !
Bun venit, bebe Bogdan Filip !
Sa ai o viata minunata, sa fii sanatos si fericit, s-o iubesti mult pe surioara ta si s-o ocrotesti mereu !

Refacere usoara mamicii !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 38+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, nicopic !
Bun venit bebelusa Larisa !

Sa ai o viata ca-n povesti, toti sa te inconjoare cu iubirea lor, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lume !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 38+ cu la purtator

Mergi la inceput