Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mari, ce putin mai ai! Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios! Ema o sa fie cea mai fericita!

Mariuk, vazut poze cu baietel dragutel!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Klarisse,2ingerasi felicitari pt vestile bune!! Sa va traiasca bb-eii!!
Mari mai putin si scapam de toate! Cred ca si tu abia astepti sa-l tii pe bb in brate!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna doamnelor!
Vad ca se puse lumea pe nascut in mod serios aici Sa fiti sanatoase si sa iasa totul perfect. Si fff usor!

Gata terminaram si noi 38 de saptamini. Ma gindeam ieri ca in ultimul timp n-am mai avut nevoie nici de no-spa, adica m-am simtit ok. Am trecut in extrema cealalta, acum mi-e teama ca nu mai vrea bb sa vina la timp.
Si mie mi-au iesit analizele la singe pe alocuri cu mici diferente fata de normal, dar cred ca nu-i mare tragedie. O sa vad ce zice le doctor saptamina viitoare. De fapt ce poate sa mai zica... in maxim 2 saptamini se termina si cu burtica. Pe o parte imi pare rau, pe de alta abia astept. Deja simt cit de inghesuit sta pisoiasul meu acolo. Tocmai sughite, si simt de parca am un submarin in mine, care bipaie

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Vad ca e cam liniste pe aici, dar bebelusii se tin de treaba.

Bravo Cameluska, Magdy! Sa va traiasca minunile!

Hai Mai3!!! Asteptam vesti de la tine! Are personalitate puternica micutul, nu a asteptat el programarea...

Mari te cred ca esti nerabdatoare. Mai e asa putin si il vei cunoaste pe Petru

Klarisse - felicitari pt voinicel

2ingerasi a mai crescut fetita si va mai creste si dupa nastere fara probleme. Stie ea ce stie daca vrea sa fie balanta, sunt asa dulci copiii balanta! Am negociat si eu cu bebe sa nu-mi faca surprize sa vina mai devreme

Fistiq si la mine in burta e mare inghesuiala. Are momente cand parca incearca sa se dezmorteasca si intinde brusc un picior de imi muta burta . Si tot mai des raman fara aer. Cu toata constitutia mea "robusta", vad ca nu e spatiu suficient. Ma intreb cum o fi o burta cu gemeni???

Am schimbat si noi semnatura azi

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

O intrebare: mie inca nu mi-a dat dr sa fac ultimele analize, nici examenul de secretie (ultimele le-am facut la sf lui iulie). Urmatoarea vizita la spital o am joi. Daca mi le da atunci, oare mai am timp de analize? Ma streseaza ideea cu atat mai mult cu cat acum discutam de nastere naturala.

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

burtici care ati devenit mamici, ne spuneti si noua va rugam,ce avem voie sa mancam imediat dupa ce nastem? mai ales dupa cezariana. sa stiu ce sa comand. din cate imi amintesc, aniast a nascut dimineata si mai pe seara a coborat la un pui cu legume,ambalat intr-o lipie!

simona cu matei 38+

dupa operatie,cat stai in post operator vei avea voie sa bei apa si vei fi "hranita" cu glucoza prin perfuzie.dupa ce ajungi la salon,trebuie sa ai cel putin un scaun ca sa poti manca.Eu cand am ajuns la salon ,am bagat 2 supozitoare cu glicerina si am rezolvat problema cu scaunul.dupa aia am putut manca supa,iaurt,compot cu toate ca visam numai fripturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Fetele, va anunt nasterea fetitei mele, Larisa pe 15 sept, 2770 gr, 48 cm, cezariana.

Numai bine,

Nico, burtica de 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Va multumesc pt urarile de bine, va doresc nasteri usoare si bb-i sanatosi.

Mamica fericita de Ioana-Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Felicitari Nicopic! Bine ai venit bebe Larisa!

Felicitari fetelor care schimba semnatura azi!

Mari tare dulcel e bebelinul!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Neata
Is d p tel si nu ma pricep
S a nascut bebe Bogdan Filip,3700g,53 cm si apgar 9 dupa ce toatanoaptea am avut contractii la 5 min.suntem topiti.a facut baita si asteptam sa vina si surioara lui.el e ea in miniatura.Slava Domnului pt minunile din viata noastra.pupam gasca pt sustinere

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput