Sept-Oct'2010!Bravo Adriana,Magdy, Mai3!(166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pfiuuu Mai3..acum am vazut.. NASTERE USOARA! SA DEA DOMNUL SA MEARGA TOTUL BINE.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CAMI bb Tudor e un dulcic,cu falcutele alea numai bune de pupacit!! Sper sa va treaca repede raceala si abia asteptam pozicile!!

Ana , trebuie sa facem poze, ca Tudor este un zambaret, dar in pozele de spital este cam incruntat. M-am gandit la tine si Maia, ca am stat in camera cu o fata, care a nascut in aceeasi zi cu mine, o fetita Maya-Ioana (dulcica si cumintica... Tudor a fost in top la urlat in primele zile)

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna dimineata de dupa-amiaza!
Fetelor, dar ce de activitate pe aici, nasteti pe banda rulanta, nu gluma!!!!

Felicitari proaspetelor mamici, refacere usoara si bebelusi mancaciosi si fara colici!

Am vorbit de dimineata cu Magdy! Ce surprinsa am fost cand am vazut mesajul de la ea. Am sunat-o si mi-a spus si de Mai3! E liber pe 23...am ramas doar eu se pare... Cine ma acompaniaza? Cine mai evolueaza la calul balan sau la masa de operatie? Sa vedem...

In ceea ce o priveste pe Magdy, imi spunea ca are dureri cam mari, dar va cere analgezice.Maria e la incubator, mititica, dar vorba Magdei:"are tot ce ii trebuie, slava Domunlui!". AStazi dupa-amiza o se merg la Liege sa o vad si va tin ca curent cand ma intorc.

Eu abia am venit de la medic. Colul e lung si inchis(3 cm). Se pare Antonia tine mortis sa fie Balanta. A mai luat in greutate ceva-ceva...Are cam 2590g si poate sa ajunga la 2700 pana joia viitoare.Ma declar multumita. De azi am intrat in 40 de saptamani.

Am luat in total 8,5-9 kg, plecand de la 62, ceea ce e multumitor ca nu am mult de mucit dupa nastere(sper eu)...Dar cu minus 6 kg tot ma intorc din spital, nu?

Altceva nu stiu ce sa va mai zic... Astazi sunt singurica cu Matei asa ca trebuie sa ma ocup de el... Pupici

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klari felicitari pentru vestile bune si cuculetsul grasun!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Am uitat sa va spun ca Magdy a nascut la fix 37 de saptamani(ca sa completati voi in listuta) si ca Maria oricum nu mai lua in greutate chiar daca ar mai fi stat in burtica, pentru ca avea cordonul infasurat in jurulmanutelor(avea mainile legate cu cordonul ombilical).

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Klari, felicitari pt. rezultatele de la eco!

Cami, bebe Tudor e frumusel tare, sa-ti traiasca, asteptam cu interes pozele de dupa sedinta foto!

2ingerasi, pup-o pe Magdy din partea noastra si transmite-i multa sanatate!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am pus inca 3 poze in albumul bebelusilor.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Si tot la capitolul poze,dar in albumul cu burtici, am pus inca una cu o rochita crosetata de soacra-mea si 2 unde mi se vedea tentativa de burtica de care eram foarte mandra dar care s-a facut iar o chestie lipita de spate incat mi se vede forma rinichilor (nici chiar asa, nu va speriati ca am slabit atat de mult)

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

felicitari Magdy, Adriana
hai Mai3

mi-am luat analizele azi...uf, toata sarcina au iesit ok..a.cum cica nu ma hidratez suficient, sa nu ies singura in oras...sa nu cad pe strada...
tensiunea e ok, insa am carente de ..detoate, trage bebel
atat de impingeeeee, zici ca vrea sa iasa prin buruc, iar cand merg simt presiune in uter.

a montat sotul rafturile, mai are cuierul dar tre sa vina cu un
baiat...
abia astept sa vb maine cu medicul ...sa vedem cand scoatem bebelusul, ca nu mai pot de nerabdare

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 5-6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

a se vedea semnatura schimbata

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!