Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Eu deja m-am saturat cu ce are si ce nu are voie.Eu in supa i-am pus o groaza de legume si au dat un gust mortal.Inclusiv ceapa(am scos-o dupa),brocoli,conopida,ardei.
Noi sapt viit vrem sa fugim la munte cateva zile.cred ca trebuie sa inchiriez un tir.
Gaby cand ai facut ceva din afine lui Joy si cum ai procedat?
Andra mi te si inchipui cu olita cu kakatei in mana jucand sarba in caruta.
S-ar putea sa ajung la Sinaia sau Brasov.Cine e de pe acolo ca sa o punem de mucegai?!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
GabyHila spune:
Ella i-am pus max 3 linguri de afine in fructe. Da-te in blender ies misto. Da vezi ca pateaza rau:)
Ma faci sa ma gandesc sa vin la Brasov.. ptiiii dracie!!!
sanzi spune:
Andra, am vazut, data viitoare o las mai putin la scurs. Am amestecat-o cu iaurt, s-a maruntit foarte bine, abia se mai simte, dar tot nu o vrea. Pare foarte usor cum faci tu iaurt, o sa incerc si eu, dar sa gasesc pe cineva de incredere sa iau lapte de vaca. Oare cu ala pasteurizat merge sau e prea slab?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
dayanara spune:
gaby are dreptate, ivan nu prea mai sta la pupat :)
cauta modelul ala de la geox , incearca la ei pe pagina
alesandra nu e vorba de latit sau ingrasat, dar e bine sa faci analizele de tiroida dupa nastere, eu le.am facut dupa ivan si m.au gasit cu probleme
vrem sa ne mutam in alt oras, de ce ma intrebi? la ce te referi cu hotararea?:) asa pur si simplu ne.a venit
ami nu vreau sa.l vad pe ivan ceva anume, doar sa.l vad sanatos imi ajunge:)
mai nou ivan se scobeste in nas, da toate bune pana aici...nici.o minune, doar ca se scobeste cu degetele silvanei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Gaby afinele cu ce le-ai combinat?nu trebuie curatate de coaja?nu de alta dar am ff mult timp si ma gandeam sa le curat.fain tare site-ul ala pe care mi l-ai dat cu hranirea bebicilor.plus ca mi se par ff pertinente lucrurile spuse acolo.
Observati ca mi-a cam disparut umorul.sunt intr-o perioada nasoala de depresie post post natala.Oare unde gasesc niste furadan sa-mi fac bretonul?
Branza calcica se face cu pastile de calciu lactic sau gluconic?intreb asa...ca eu vreau sa o fac cu iaurt.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
LAlexandra spune:
Roxana, intrebam pur si simplu, ca mi-am amintit ca ziceai ceva ca vreti sa va mutati. Ma gandeam ca va mutati acolo cu serviciul, sau e o zona turistica, sau ca e frumos pt copii....sau sunt barbati frumosi.
Eu am asa o logica, ca orice faci trebuie gandit, analizat, de aceea intrebam cum de v-ati hotarat...Ca ex, mie mi s-a mutat serviciul la Brasov, dar nici nu vreau sa ma gandesc daca peste 2 ani, o sa ne mutam cu totii acolo, mi se pare o decizie grea.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
ah alex credeam ca m.ai confundat cu mutatul :)
acolo e un oras langa mare si munte, as avea ce face, plimbari pe faleza, aer mai curat, in rest nimic deosebit
ina vezi ca sunt poze cu joy pe albumul comun
ella ce e fata furadan? sigur e pt breton? nu cumva ai vrut sa scrii furazolidon pt bretonul de la spate :))))
andra lasa.ma ca de la o vreme gasesc astia numai animale din astea prin casa prin wc.uri
gaby tre sa recunosc ca m.ai facut curioasa, cum se incalta pe la spate?
sensibila costumas cu totul au la kiabi, e frumusel sa stii si nu foarte gros, e de oras asa nu de munte, adica e de material, moale, destul de purtabil...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Roxi,Ivan tine la igiena personala cred.Da'las'ca s-o razbuna ea Silvana cand va creste.
Sanzi banuiesc ca iaurt poti face din orice fel de lapte.Ideea e ca iaurtul cu care faci sa fie gras si bun.Eu manjesc peretii unui borcan si incalzesc laptele cat sa fie bun de baut nu prea cald .apoi torn si acopar cu capac si inveles cu un prosop.depinde cat e d ecald in camera in care faci.eu faceam seara si dimneata era beton.asa o sa-i fac si lui geo.Eventual o sa-mi iau si o gaina sa-mi oua .Faza e unde o tin ca in balcon fumeaza soacra-mea si nu vreau sa se dedea si gaina la nefiresti din astea.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
mar_apr_2010 spune:
Gaby - nu-i bai cu pachetul. forget about it
Ella - m-ai pierdut cu listele ... Ce faci cu ele ??
Sensibila- hmmmm din cate am obeservat de la Honey cand e tunsa tot ii cade parul doar ca e f mic si nu se observa... La fel si teckelul cu care am crescut eu cand eram bebe .
Roxana - adica in Spania e la moda sa ai un varan ca animal de companie ??????????? Ce nebuni... aia ai saliva "toxica" daca de musca unul o poti mierli pt ca saliva lor contine f multe bacteri periculoase pt noi. Asa isi si prind prada: o musca si o urmaste pana moare din cauza septicemiei.
Ami - si eu tot la masina de spalat vase ma gandesc. Nici nu-mi mai vine sa fac ceva ca umplu chiuveta cu o tona de vase.
Mai nou mananc direct din vasul in care mancarea numai sa nu murdaresc o farfurie.