Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
denisa nu e la moda, sau ce stiu eu...faza e ca reptila aia nu era a lor, isi gasise loc acolo sub casa intr.o groapa, proprietarul casei nu zicea nimic insa, lui ii placea :)))) nevasta.sa insa facea spume pe buna dreptate
ah gaby ella, da si eu sunt de acord cu un pic de sare si nu fac caz ca borcanele au sare sau zahar
gaby de aia ziceam si eu, ca alea de la nutriben sunt destul de bunute, nu se fac zeama fleasca, dupa ce.s deschise ca cele de la nestle, eu sunt multumita de ele ii voi lua si silvanei, dar o sa.i dau si nestle si milupa si hipp, tot ce gasesc :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Roxi furadanu e pentru autosinucidere .no, se vede ca nu te uiti la acces di(n)rect ca sa stii mai multe despre moartea madalinei.Mi-ai stricat poanta fata.azi niimic nu-mi iese.unde mai pui ca-s si constipata.
Sensibila intr-adevar la kiabi au costume cu totul.mie personal mi se par incomode si mai e si chestia ca bebeii au crester inegala in sensul ca luna asta cresc in picioare ailalta in trunchi...si costumele astea cu totul ca si salopetele raman nefunctionale repede.eu folosesc doar la somn.dar la kiabi alea care sunt sunt fff moi si cred ca si calduroase.eu i-am luat geaca de acolo.
gaby fata eu banuiesc cum se incalta astea pe la spate dar mintea mea s-a dus aiurea asa ca rad ca proasta singura.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
honeybaby spune:
eu eram dupa user ul comun..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Roxi furadanu e pentru autosinucidere .no, se vede ca nu te uiti la acces di(n)rect ca sa stii mai multe despre moartea madalinei.Mi-ai stricat poanta fata.azi niimic nu-mi iese.unde mai pui ca-s si constipata. Sensibila intr-adevar la kiabi au costume cu totul.mie personal mi se par incomode si mai e si chestia ca bebeii au crester inegala in sensul ca luna asta cresc in picioare ailalta in trunchi...si costumele astea cu totul ca si salopetele raman nefunctionale repede.eu folosesc doar la somn.dar la kiabi alea care sunt sunt fff moi si cred ca si calduroase.eu i-am luat geaca de acolo. gaby fata eu banuiesc cum se incalta astea pe la spate dar mintea mea s-a dus aiurea asa ca rad ca proasta singura. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
si pe mine m.a dus mintea tot acolo :))))))))
POZE
honeybaby spune:
Daca mai stau aici crap .... Cat am citit si scris am mancat un castron de salata de vinete
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Honey(zisa popular si mar_apr2010) listele sunt post-it-uri care imi aduc aminte:luni spal,marti calc,miercuri cumparaturi mari (avident ca mai calcam si pe alaturi si spargem banii non stop astfel incat cred ca o sa-mi iau cort in loc sa imi fac casa)...trebuie sa ma organizez ca altfel.....ei! ma consolez ca la pensie,cand voi fi bunica voi avea destul timp de lancezeala si nici atunci nu cred ca voi avea ca tre sa ii fac lui geo si nora-mmii papica si sa fug in america sau alte zone limitrofe sa hranesc nepotii.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Honey daca vrei viin si eu sa crapam amndoua.
Roxi, fain iti sta.Andra e nevorbita dar noi ce avem de ne gandim la prostii????Oare tot cu ne in fatza?neeeee!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
denisa tu stai aici, castronul insa poate sa plece
ce-am vrut sa scriu? a da...
eu eram total anti bumbo, adica intai mi.a placut de numai, apoi dupa ce.am citit mai multe si l.am vazut in magazin nu prea ma incanta, apoi dupa ce l.am vazut la gaby , de fapt la joy:) iar m.a luat dragostea, au astia o vorba care se potriveste la mine
"culo veo , culo quiero"
POZE
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara "culo veo , culo quiero" roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
asta e ceva de genul ochii vad inima cere....oare ce inseamna "culo"?oare ce cred eu???sau e doar in italiana ??
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
cur inseamna
POZE