Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dupa indelungi cautari am reusit sa gasesc si eu tetina NUK pt solide. Si zic: in seara asta ii dau si eu cereale in biberon! Si ce sa vezi: nu mai am cutia (am rasturnat cerealele intr-un recipient cu capac)!! Am milupa alea cu orez si vanilie. Care isi face o pomana sa imi zica si mie cum scrie pe cutie: cata apa si cat cereale. Ca eu pana acum puneam 150de lapte cu o masura de cereale ca sa fiu sigura ca trece prin NUK masura M

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- cei maro, de aici par mai mult negrii... De cei cu buline zic
Mi-ai adus aminte de hello kityy. Iar am vazut azi body ala HM cu hello kitty, iar nu au decat 62... la fel si undele cu pooh, crem , frumoase rau, dar tot 62. Astia deja ma oftica, sunt fixati pe 62, alta masura nu mai stiu sa aduca..
Atunci tu ramai la cumparaturi, stai departe de urgenta.
Pe mine urgenta nu ma tenteaza...poate doar farmacia.. ca si de acolo cumpar toate prostiile.

Lara- hai mai ca abea ce a venit azi, lasa-ma sa ma bucur , nu ma speria ca acum comanda si tavita.
E posibil sa se rastoarne cu el ? sau doar evadeaza ca bebe dupa youtube?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Roxana, scaunelul ii vine perfect Silvanei. Sa-l stapaneasca sanatoasa!
Denisa, aceleasi urari si Mayei. Sa te tii de-acum inainte, ce trasa de coada o sa fie biata Honey!
Lara, aici este o caldura infernala, acum, la ora asta sunt 33 de grade. Sa nu mai zic ca in timpul zilei sunt 40 de grade. Eu astept cu mare interes iarna, sa mai vad si eu vreo 25 de grade.
Vezi, ca sper sa ne vedem in Londra!

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

denisa e scumpa foc fetita..ce mirata sta??:))

aici am filmat si noi cum am papat cu lingurita...imi pare mie s-au chiar deschide gurita cand ma duc cu lingurita spre gurita ei...

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5518179806118840034

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

ce cuminte sta ea la masa, bravo

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Briza din cate stiu eu sunt vreo 3-4 linguri pt 150-160 de apa.
Oricum poti sa le faci dupa cum ii plac lui Eric. Pune 4 linguri de cereale intr-un bol si adauga apa pana se fac de consistenta care crezi tu ca trec prin bibe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nu vrea nimeni sa vina cu noi in Croatia la anul? Vrem sa mergem in Insula Rab, in satul Lopar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
Apropo de cereale, voi le aruncati la 4 saptamani de cand ati deschis cutia? Eu am o cutie de 7 cereale,fara lapte si are o luna de cand am deschis-o si e cam jumatate consumata,cum eu nu-i dau mult Brianei. Pe cutie asa scrie, maxim 4 saptamani.

BRIZA, pe cutie scrie 6 linguri la 130 ml apa, dar e reteta pentru a le da cu lingurita nu din bibe,deci, cred ca trebuie sa gasesti cantitatea buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Nu vrea nimeni sa vina cu noi in Croatia la anul? Vrem sa mergem in Insula Rab, in satul Lopar!!!

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Noi, noi! de fapt am mai vorbit noi de asta... Ai gasit ceva oferta buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana - stai linistita ca nu m-am suparat deloc. Mi-a placut poza in care se stramba Ivan la Silvana.

Denisa - sa-i fie de bine Mayei in Bumbo!

Briza - eu nu te sfatuiesc sa ii dai in biberon cereale seara la culcare!! Nu o sa doarma sub nicio forma mai bine... cerealele se mananca dimineata deoarece sunt energizante. Mai gandestete. Plus ce eu cred ca e cam "greu" pt ficatul lor! Omul cand doarme, organismul functioneaza la minim, si gandestete ca tu il suprasoliciti... eu sunt convinsa ca cereale in biberonul de seara, e o greseala mare! Fara suparare.

Noapte buna!!

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut!
Astazi Albert se simtea bine, asa ca am tras o fuga pana in Poiana Brasov.
Sper sa nu-l intoarca raceala, ca a fost o zi cu vreme inselatoare, era soare, dar batea cate o rafala de vant rece...brrr

Meniul de azi:
- 2 pere cu cereale
- piure de legume la borcanas, ca am fost plecati
- azi am incercat "cerealele mele gustoase" de la milupa, dar cred ca pe astea o sa i le dau doar ocazional.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput