Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
denisa sta bine maya in bumbo! :)
pun si eu poze imediat
ami imi cer scuze, mesajul meu a sunat ca dracupt ca ma grabeam, nu ma refeream la cine crede sau nu e de acord cu mancarea pasata ca.s rahaturi, ci ca pe mine nu ma intereseaza anumite pareri, in fine am scris fara sa ma gandesc
andra atunci cand copilul , ca stiu multi asa, nu mananca decat pasat, adica alte texturi le provoaca sila atunci e o problema psihologica nu sociala, stiu copil de 7 ani care nu mananca nici macar biscuiti...atunci e altceva
atata timp cat ivan mananca , mesteca, rontaie chiar nu.mi fac probleme
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
am pus poze aici, in josul paginii, daca nu va intra fundul , ca palarie e ideal
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana5Luni#
am o problema serios, nu ma pot abtine de la cumparat....am cheltuit o gramada, faza e ca in aceleasi magazine merg si cumpar in prostie in fiecare weekend, dar acum tot n.am stare, vreau sa ma duc la chicco, am comandat si inhalator din ala omron....deci tre sa ma abtin cumva
POZE
carmickey spune:
denisa e scumpa foc fetita..ce mirata sta??:))
aici am filmat si noi cum am papat cu lingurita...imi pare mie s-au chiar deschide gurita cand ma duc cu lingurita spre gurita ei...
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5518179806118840034
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
briza_marii spune:
Hehe se vede ca e domnisorica finuta, Adelina. Sa vezi cum mancam noi: cu mana in gura...tragand de bavetica (nu o suporta deoc la gat. tage de ea de zici ca se spanzura).."vorbeste" cu mancarea in gura..mai tuseste..mai stranutaLa final ne schimbam amandoi de haine. De aia am eu mereu haine intinse la uscat! Ca acum nici nu se mai usuca asa repede. Destept om ala de a inventat masina automata! Ca altfel cred ca il tineam infasurat in ziare, ca eu nu spalam atatea boarfe de mana
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
briza_marii spune:
Doamne, Dayanara pana si Leo a dat in mintea ta si-a lu IvanDe..daca curu nu i-a incaput...
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
honeybaby spune:
Roxana - Ivan se gandeste serios la protectia muncii. Casca e un acesoriu nelipsit
Ramy - lasa tu catelul pe mana Brianei ca o sa gaseasca ea de ce s-o traga
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Roxana - asta cu cheltuitul e grava.... si eu trebui sa ma opresc, nu se mai poate.
Am uitat... imi plac la nebunie pantalonii Silvanei
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
stanucel intr.adevar mananca foarte frumos adela
briza si ivan manca frumos , dar cum spui tu niciodata n.a suportat bavetica
denisa, aia maro sau aia albastri? si mayei ii vine bine tricoul cu hello kitty, mereu zic sa cumpar chestii cu pisica si vin fara
stii ce e rau? cand nu cumpar imi vine sa ma duc la urgenta, aia e mai nasol :)))
POZE
Lara spune:
Eu beau ceai. Zilnic, doua trei bucati. Am slabit in timp record, poate o fi si din cauza asta, cine stie? Beau ceaiul traditional de aici, cu lapte si culmea cu o lingura de zahar si musai cu biscuiti cu unt, sau cu briose sau cu ceva, clar nu de regim, nu ma abtin deloc, insa nu se pune nicicum, nicaieri Vi-l recomand, poate asta mi-o fi secretul. Am slabit repede si acum 7 ani, insa parca mai repede de data asta. Si nici urma de vergetura sau celulita, arat exact ca inainte de sarcina, daca nu aveam taietura de la cezariana nu aveam nici o dovada ca fiimea e a mea
E ceai negru, si adaug lapte. Pentru mine e absolut delicios, altii nu-l inghit.. nici mirosul nu le place.
Vladi, unde esti?? Scriu eu, mai mult decat tine, ce s-a intamplat?? Sper ca sunteti bine.
Arata super fetele in Bumbo!! Mi-e mila deja de Honey-(cea patrupeda) ca n-o vad bine deloc. Numai sa aveti mare grija, ca evadeaza de acolo!! Pe bune! Si se pot lovi rau, Doamne Fereste. Eu cat o mai pun acolo, pun si tavita si de obicei ii dau sa pape in scaun, ca mai mult nu sta oricum.
Dayanara, vad ca e bun si de protectie, tare faza
Fiicamea inca nu marsaluieste, dar sta in fundulet destul de mult, spune foarte clar de-acum: "tata", "dady", "da", i-a zis lui Jo "dizzy" .. si alte silabe care o incanta pe ea mai mult, mai ales dimineata devreme E tare dulce si scumpa, nu ma asteptam asa devreme sa "conversam". Sta si in picioruse sprijinita de pat, face pasi sustinuta... rade la "glume".. Doamne ce avansati sunt copii in ziua de azi.. Stau si ma uit la ea cu gura cascata.. si cand mai aud si la voi aceleasi chestii ma gandesc oare in cativa ani cum or fi? Clar suntem in urma fata de ei..
Irene, nu mai zic nimic.. tocmai am vizualizat ce peisaj ai tu in fata ochilor..
Hm.. eu cred ca azi pun centrala.. Mi-e dor deja de vara..
GabyHila spune:
Am venit si noi inapoi din plimbari!!! Roxano fato ia nu mai lua tu bani cu tine si gata!!!
Apropo de Omron de care ai luat? Am gasit pe ala mic de tot cu 80 de lire fata de 1200 de lei cat e aici! tare ma tenteaza! in octombrie ma bag la asta!!
va pupic!!! ma duc sa ma uit la niste ursi pe Animal Planet!!