Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Daca gasiti ceaiul minune de slabit,vreau si eu
De maine chiar intru la regimcel putin asa m-am hotarat, drept urmare, asa as manca ceva dulceNoroc ca nu cred ca pot iesi, la noi ploua...poate mai incolo daca se opreste ploaia

BABYANGEL, la fel doarme si Briana, pe burta, intinsa sau cu fundul in susasta de cand a inceput sa se invarta de pe spate pe burta...Si nu prea cred ca mai am sanse sa se dezvete...cum o pun in patut pe spate,in secunda urmatoare se intoarce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Rummy, multumesc frumos pt parola.
Eu ii dau piureul Dianei incalzit usor. Si ei tot asa ii pace, caldut.

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

SANZI, eu de obicei nu folosesc micro la incalzit mancarea bebitei,desi recunosc ca m-am "scapat" de vreo doua ori, dar incerc sa-l evit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Ramy, si eu am observat ca il vrea mai cald, de obicei pastrez un pic de supa, pe care o pun la incalzit in ibric si pun peste el, ca nu stiu cum sa procedez daca nu vrea sa manance atunci. Nu stiu daca sa incalzesc la microunde. Chiar asa: voi incalziti la microunde pt bebe?

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

nu bag la microunde nimic pt bebe, iar piureul il tin in borcanele de sticla la frigi/congelator si cand scot le incalzesc/dezghet intr-un vas cu apa pe foc sau pun castronelul din care papa direct intr-un vas cu apa pe foc si se incalzeste imediat

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sanzi eu incalzesc absolut tot la microunde

denisa, socialul...adica daca vede cineva un copil de 4 ani mancand piure: vai tot piure mananca? sau vai are 1 an si inca nu merge, rahaturi de genul asta...ca e un cantaret celebru aici, care s.a dat pe piureuri de legume pt o viata sanatoasa si toti zic mama ce tare e mananca , creme fine :)))))

in bumbo deja se da pe spate...nu.s cu ochii pe ea cade sigur

mie imi plac vestele, cand mergeam in parc cu ivan mergeam cu vestea acolo se juca mult mai usor avand mainile mai libere, o gasesc in continuare foarte practica luata peste hanorac de exemplu

am fost iar prin mall...o gramada de bani am lasat
i.am luat cizme uggs sunt mici tre sa le duc inapoi, ca dormea si n.am vrut s.o scol s.o probez

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am o fetita tare mancacioasa.... :(
12.00 a mancat piure de legume,lapte 210 ml cu o masura cereale,
15.00 a mancat piure de mere cu cereale,
16.00 suc mar 80 ml,iar la 16.30 un biberon lapte 180 ml...
parca ar fi prea mult pentru o zi???

va intreb acum voi pana la ce ora introduceti alimentul nou? adica dupa ora 18.00 s-au 16.00, sa nu mai dam la bebelusi nimic nou??? adica doar biberon lapte...

nu stiu cum masor cantitatea cand fac piure legume,fructe...?adica cat ml de piure legume...cum?

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu dezghet in vas cu apa. De incalzit tot asa, dar am mai pus la incalzit si la microunde ca mi s-a intamplat sa doarma mai mult si se racise ce am incalzit. Asa ca bag 25secunde la MO.

Stanucel eu am niste recipiente cu capac de la AVENT si sunt si gradate. Daca nu ai nimic gradat, poti pune piureul intr-un biberon si asa vezi cati ml are. Asta asa pt curiozitatea ta; apoi il rastorni in castronel..si pac la bebelinaAdelina in gurita

Later edit: azi scriu numai cu greseli. Sunt cu agitila in brate ..de acolo mi se trage...zau ca nu sunt
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Mi-am terminat papica pe ziua de azi.. cine este interesat de sugestie: ciorbita de vitel; carne de vitel cu sos si legume natur.

Roxana - da legume pasate, sunt si eu de acord. Insa nu tot, adica si carnea. Mi-am amintit azi, ca am o vecina in bloc cu parintii si are o fetita de patru ani. Nu mananca nimic de mancare nepasat, insa dulciuri, etc le accepta cu cea mai mare placere. Eu ma gandesc ca daca nu o invatat de mica sa manance, nu voi intampina dificultati mai tarziu in a o hrani?

Gaby - intrebai ieri de dovleac. Am fost azi la piata si tocmai a aparut. Si e si la jumate de pret fata de cel de import... I-am luat si eu Irinei.

Si eu incalzesc la microunde. Ca am vazut ca intrebati. Mai ales cum am o orare mai nou de spalat vase, sa stau sa incalzesc in olita, apoi, sa o mut in farfurie, vb Denisei de ieri, mananc direct de la sursa!!

Irina face ture, ture de pat.. pune capul in pamant, se ridica de fund.. si merge numai innapoi.

Niki la multi ani!!

Oanka Mariuca nazdravana!!

Stanucel - felicitari pentru prima masa cu lingurita!

Sanzi - si Irina cere tot ce am in mana. Face un "immm" lung... la masa ii mai dau cate o coaja de paine sa rontaie sa pot manaca si eu in tihna.

Vroiam sa va mai intreb ceva dar nu imi mai amintesc...

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

A venit bumbo.

Am testat linguritele termosensibile, sunt super misto .
"Covorasul" de "lipit " castronelele pe el iar este misto numai ca ce cummpararem eu pt Maya nu merg pt el pt ca au scris pe fund si nu se lipesc de ventuza. In schimb am pus o farfurie normala si sta super bine. Asa ca sunt multumita si de asta. Acum sa vad cat de mare e tava de la scaunul de masa...sper sa am unde pune "covorasul"

Roxana- socra-miu are peste 70 de ani si mananca mancare pasata...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

HONEY, sa foloseasca Maya sanatoasa bumboul.Vad ca deja l-a luat in stapanire. Tare dulce e printesa taSi a mea se intinde dupa catelusa lui frate-meu, dar Leya are par scurt,n-are de ce sa o traga...si nici codita n-are, eventual de urechi, ca alea sunt mai maricele

Mergi la inceput