Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Niki la multi ani, si o sa aveti un botez de vis!

Fetelor, mie imi vina sa rad si sa plang in acelasi timp. O sa fiu o soacra ca aia din bancul " In sfarsit draga mea, ai invatat si tu sa gatesti ca mama". Azi am pus de supa la foc pt bebe si m-am apucat de aspirat, sters praful..stiti voi...Si bien inteles ca am uitat de supa. Cand ma duc apa ciuciu, se lipisera legumele de oala..Ma uit eu bine si vad ca stratul de deasupra era intact..gust..erau bune. zic asta e..si asa nu mananca decat cateva lingurite...A mancat tot!!! Cam 70ml. In concluzie: eu maine ce fac? ii fac tot supa afumata??

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

briza_marii nu nu.....:) maine ii faci supa mai buna ca azi ca nu mai bagi aspiratorul,praful etc...:)

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Vad ca si la voi oboseala si chestia repetitiva care o facem zilnic va ajung.. insa lasati totul deoparte, incercati sa va odihniti si.. enjoy fiecare clipa mica alaturi de ei, cresc mult prea repede, trust me!
Sara e altfel decat Jo, am invatat-o mai mult in brate, mi se paru mie ca are capusorul turtit si de acolo..pana la a o obisnui mai alintata nu a fost mult.
Ce voiam sa zic era de fapt ca ma ajuta mult pe mine bouncerul, asta il am eu http://www.comparestoreprices.co.uk/images/li/lindam-tigger-door-bouncer.jpg asa ca-l recomand, ziceati cateva ca nu aveti o clipa libera, ca nu stau fara voi. La inceput a urlat cand l-a vazut, a fost tare faza. Am mai lasat-o cateva zile si am incercat din nou si acum e cea mai mare distractie pentru ea. Chiote si zambete si topaiala multa. Nu o las mult acolo, insa daca am de facut ceva, ajuta mult, mai ales ca ei nu-i place Bumbo. Apropo, voi ati luat Bumbo fara tavita? Daca da, ochii pe ei, ca sar de acolo, eu am lsat-o sa vad ce face si cadea daca nu o luam. Cu tavita, e mai greu de iesit, insa tot se atarna, ca se aburca pe spate.
Mai voiam sa zic ceva.. fir-ar, nici nu mai stiu ce, dar oricum nu mai am timp.
La multi ani Nibi!!! Na ca n-am uitat de data asta! Sa fii fericita, si sa aveti un botez superb!!
La mai multe lunite fericite Sarei de HappyJoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

poate va mai vin idei de papa de aici
www. mami .ro/retete-culinare/pentru-bebelusi/

nu pun meniul de azi, il pun maine, ca pana seara ma sucesc si postez degeaba dimineata pt ziua in curs ...

Ina sanatate multe lui Robin, poate este episodul 2 al racelii, sper sa treaca

Vladi sunteti OK? hai da-ne de stire despre voi

Anca daca gasesti vreun ceai bun de dat straturi de sunculite jos, spune-ne si noua

Ami alimentele degetel - ca traim in Romania - sau finger foods pot fi date dupa ce dau dintisorii, respectandu-se criteriul varstei in alegerea alimentelor
un mix de legume sub forma de piure este f ok ca garnitura langa carnita la gratar, de exemplu, dar nu as da toata mancarea pasata, ci probabil doar acele legume pe care nu le-ar manca bucati, cum spunea si Roxana
despre masa de fructe - nu am vazut pe nimeni pe aici cu 2 mese de fructe ... si acum sa nu ne spui ca daca punem o lingura de fruct sau de suc in branzica/iaurt aia e masa de fructe ca te alerg
BTW, si eu intram destul de des pe csid . ro, acum ... pauza

Oanka deci Mariuca e primul iepu ce o ia la trap de-a busilea, nu? Bravooooo Mariuca

Briza cred ca Eric vrea frigarui de legume, nu terciul ala de-l dam noi

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna dragele mele!
Nibi niki, ii urez Multi Ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi! Si sa ai parte de tot binele din lume! Sa ai parte de o zi superba la increstinarea micutei tale!
Miria, astept e-mail-ul de la tine. La sfarsitul saptmanii viitoare merg la cumparaturi si iti voi lua cele mai bune mirodenii.
Denisa, te astept cu drag aici, sa vezi ce frumos este aici la plaja si ce curat! Daca imi da si mie cineva parola comuna, va pun maine poze faine cu plajele din Dubai.
Briza marii, ce haioasa ai fost cu legumele afumate, asa am patit si eu acum 4 zile, si a mancat Diana cu foarte multa pofta.
Alina, ma bucur ca Ioana este mai bine. Multa sanatate!
Lara, asa este, timpul trece foarte repede si ei cresc! Trebuie sa savuram fiecare moment alaturi de cei mici.
Stanucel, sa-i fie de bine Adelinei! Doamne ajuta s-o tina tot asa!

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pai, Stanucel, buna i-am facut-o mereu ..si nu a papat decat cel mult 5 lingurite. Azi ca am afumat legumele, a papat tot piureul

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Voi cum dati piureul de legume bebeilor?Rece,adica la temperatura camerei sau usor incalzit? eu am observat ca a mea papa mult mai bine daca e caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Eu sunt zombi, dupa 4 treziri peste noapte si cea definitiva la 6...Cred ca trebuie sa iau un patut mult mai mare ca printesei mele nu-i ajunge cel pe care il are..."Umbla"in somn pana ajunge cu capul in marginea patutului si se trezeste cand nu mai are unde merge

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Ramy si al meu face la fel..ma trezeste de 3-4 ori pe noapte , cand ajunge in colturile patutului cu capul infipt intre zabrele Eu cred ca din cauza ca doarme pe burta si il deranjeaza dintii...daca as putea sa-l invat sa doarma pe spate, ma gandesc ca nu ar mai putea sa se tarasca...

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

BRIZA, eu legumele nu le-am afumat, ca le fac in steamer, in schimb am ars de doua ori carnita ca uitasem ca am pus-o la fiertde mi-a mirosit in bucatarie vreo doua zile...Si cu ocazia asta am putut arunca la gunoi craticioarele noi achizitionate special pentru asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetelor!

NIBI NIKI, LA MULTI ANI!!! NUMAI BUCURII, SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI! Bravo sotului pentru surpriza! Foarte frumos!!! Sa ai o zi frumoasa azi, asteptam poze de la botez.

Ramy, si eu am observat ca il vrea mai cald, de obicei pastrez un pic de supa, pe care o pun la incalzit in ibric si pun peste el, ca nu stiu cum sa procedez daca nu vrea sa manance atunci. Nu stiu daca sa incalzesc la microunde. Chiar asa: voi incalziti la microunde pt bebe?

Stanucel, sa-i fie de bine Adelinei diversificarea!

Briza, gusturile nu se discuta! Daca ii place lui mai afumat?!

Azi am mancat noi mamaliga cu branza si ou fiert si i-am dat si Marei cateva firimituri de mamaliga cu galbenus. Spre uimirea mea chair a inghitit, mai bine decat inghite fructele pasate! Iar acum dupa amiaza i-am dat iaurt cu branza calcica si, ca sa o fac sa manance, am mancat eu vreo 5 lingurite, fara sa ii dau si ei. Apoi a deschis gura mare-mare si a mancat vreo 4-5 lingurite. E clar, ei nu ii place discriminarea, vrea sa manance ce mancam si noi, tre sa ma dau si eu pe piureuri nesarate .

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput