Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

NIKI la multi si fericiti ani alaturi de cei dragi voua

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Niki sa fii sanatoasa si fericita!!! Iubita si respectata!
Sa petreci frumos cu cei dragi tie si sa te bucuri de ziua asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki ce supriza frumoasa ti.a facut sotul!
La multi ani sa fii sanatoasa si fericita in continuare
si sa aveti parte de.un botez frumos exact cum ti.ai dorit

ioanact peste vreo 2-3 saptamani o sa incep diversificarea

ina lasa ca mai tarziu o sa va arat la ce e bun bumbo, daca dosul nu ne intra, cu toate ca denisa sigur intra in el

ella frumoase ultimele poze cu geo, imi place bluza aia din jersey cu gluga
si vesta

vesta e un accesoriu practic....tre sa ma duc sa caut ceva si pt silvana

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oankabine ai revenit..spun eu care in ultima vreme am intrat si eu din an in Pasti La mine se pare ca vara a fost mult mai relaxanta si libera decat inceputul de toamna

Ami, cu mancarea paserata sincer eu nu as mai face chestia ast la 2 ani..As maruni intr-adevar mancarica , sa fie digestia usurata in caz ca nu mesteca bine..dar paserat la 2 ani..nu!
Acuma cititnd ce a scris Dayanara..da ..as face mixuri de legume sub forma de piure...dar carnita si restul vor fi doar taiate marunt!
Cat despre fructe..perfect de acord...doar o masa de fructe/zi! si trebuie sa existe macar 1 zi /saptamana fara proteine(carne, ou, branza ,iaurt)..deci doar cu legume, fructe , cereale si lapicul de rigoare. Asa m-a invatat dr. meu si asa voi face!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ami - pai la ea s-au scurs neuronii in tzatze... ( vai ce rea sunt ).
Inteleg ca poti sa-i dai piure de 1001 legume ca altfel nu le-ar manca dar sa-i dau totul pasat e ridicol.
Ce ar fi sa ma apuc si eu sa mananca pasat pt ca nu am maselele de minte....

Roxana- ce are de a face socialul cu asta ?
De ce sunt practice vestele ?? eu nu pot sa port asa ceva.. imi ingheata mainile
Nu mi-a venit inca bumbo. De intat nu intru ca sunt bulanoasa.

plec afara , Maya nu poate sa doarme pt ca bat venicii nu stiu ce naiba pe casa

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Azi am avut succes cu fructele..a papat 50 de g de mar cu o lingurita de cereale cu pierisici si maracuja (cu lapte inclus de la Humana).
Cred ca aveam si ieri succes, dar i se facuse somn cand i-am dat legumele.
La 11:20 se trezise , am mers sa o luam pe Ioana, facut dus..si s-a facut 12:30, cand deja ii era somn.
Azi, am prins momentul ca s-a trezit la 10:30, am lasat-o 10' si i-am dat marul cu cereale (jum de mar).
Deja la 12 ii era somn..a ras si 125 ml de lapte si-a adormit.

Ioanei ii curge in continuare nasul , febra nu m are (dimineata avea 37,5)..sper sa-i treaca pana Luni si sa nu ne dea si noua.
Pe mine ma doare un pic gatul, dar se trage de-aseara ca eram subtire imbracata..si Justina are un pic de mucisori, de fapt se aude cum fornaie..i-am dat 5 pic de vit C.

irene merci!
nibi_niki LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de familie si de cei dragi!
F frumos gestul sotului!
Petrecere frumoasa la botez ..si ce frumos ca faceti botezul exact de ziua ta.
ina sa-i treaca mucisorii lui Robin..off virusii astia.
Cristina si Ioana s-a trezit la 8 dimineata..obisnuita sa mearga la gradi..insa n-a zis nimic, cum ca ar vrea. Nu stiu daca intelege ca azi si maine se sta acasa.
Justina s-a trezit la 4:30 si la 8.
ami asa e! Pana la 1 an , 1 an si un pic se da pasat..apoi treptat incepem sa-i dam si bucatele, sa invete sa mestece..si ce daca n-avea masele
Nici Ioana n-avea masele, dar i-am dat si bucati si mesteca cum putea..au iesit si maselele apoi.
Dar la 2 ani sa n-aibe nici o masea?
Daca imi aduc bine aminte, anul trecut in Decembrie, Ioana vroia sa pape singura (supa cu zeama si legume/carne, nepasate), si nu stiam de ce nu m vrea sa pape de la noi , ca vroia singura.
Acum depinde si de copil..dar e bine c-a la 2 ani sa nu m pape pasat, parerea mea.
oanka bine-ai revenit!
Creste Maria, creste si sa vezi cate nazdravanii o sa m faca..e inca inceputul.
Roxana ok! adica la 6 luni.. Eram si eu curioasa.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritelor de azi: Alessia Stefania si Sara!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am papat si noi la ora 12.00 prima masa cu lingurita...piure de legume...sunt fericita..:))

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

La multi ani fericiti! NIKI. Sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata alaturi de cei dragi tie!

La multe lunite! Alessia Stefania de Crissintibun si Sara de Happyjoy - sa cresteti mari si sanatosi!

Eu sunt zombi, dupa 4 treziri peste noapte si cea definitiva la 6...Cred ca trebuie sa iau un patut mult mai mare ca printesei mele nu-i ajunge cel pe care il are..."Umbla"in somn pana ajunge cu capul in marginea patutului si se trezeste cand nu mai are unde merge
In plus, deja nu da doi bani pe faptul ca o "cert"Ieri ii spuneam foarte serios ca nu-i voie sa-si traga sosetutele jos din picioruse si sa si le indese in gurita, la care ea radea in hohoteMai nou sosetele sunt jucaria preferata

Meniu azi:
-para+mar+2 masuri LP cereale
-piure legume(brocoli,dovlecel,putin cartof dulce,ardei)+piept de curcan
-iaurt, deocamdata simplu,ca nu-i dau decat de ieri

Va las, s-a trezit atomelul.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Stanucel super!
Sa-i fie de bine!
Ce legume i-ai dat?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Ioanact

morcov,telina,pastarnac,putin foarte putin dovlecel...nu a vrut asa si am adaugat putin piure mere (borcanel Nestle) asa a mancat,dupa care a baut 210 ml lapte o masura cereale...

acum dormim
[/quote]

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput