Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Am intrat numai sa va salut si merg la nani macar o ora. Sunt anormal de obosita. M-a sculat , Casi, la 7.00 sa-si dea recitalul, iar Dami, obisnuita cu programul de la gradi, s-a trezit si ea.
Asa ca, vad alb-negru cu bruiaj.
Bebe acuma doarme, iar Dami se uita la desene. Eu stau intre ei si incerc sa atipesc macar ca nu rezist treaza.
Gata, raportul!

Mergi la inceput

INA - Dami e bine. N-a mai facut deloc febra, dar ii mai dau niste pastile homeopate pentru asta. Nimic altceva. Nici burtica n-o mai doare. Sper sa fie bine si saptamana viitoare sa nu mai am surprize.
Dar eu, numai sper, ca sigur face ceva. M-am invatat.

Nu e foarte bine daca bebe Robin a inceput sa aiba mucisori galbeni. Tine-l cat mai curat in nas, adica ser fiz. si aspirat la greu. Picaturele de nas. Si ce ti-a mai dat doctorul.
Nu face febra, nu?

Daca l-ai scos afara fara febra nu are de ce sa-i fi facut rau. Niciodata, insa, cand e febril.

Sanatate multa, bebita!

Mergi la inceput

IRENE - Am sa-ti scriu sigur, ca la asa tentatie nu rezist!
Vorbim.

Mergi la inceput

NIBI_NIKI - Sa aveti o ceremonie si o petrecere frumoase si sa va simtiti bine, iar printesina sa fie cuminte si vesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata la toata lumea,

pe langa invitatia la cafeluta,urez bun venit fetelor noi cu care nu am avut ocazia sa ma "forumesc"...Gazzica, Stanucel Irene,..welcome!

ceaiuri si mirodenii...cu mirodeniile sant prietena dar nu stiu cum sa le folosesc pe toate de la noi de pe piata...ce sa mai vorbesc de altele...si mai am si un sot conservator care nu accepta multwe gusturi noi
ceaiuri...stiti unu bun de tot la slabit??mai am vreo 7 kg intepenite rau si ma gandeam la un ceai bun...dar care o fi ala?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetita mea inca doarme...sunt o fericita !!!
am citit putin din urma am vazut o intrebare cum s-a manifestat fetita mea cu otita...
plangea mult mult,freca caputul nu a facut febra deloc,nu diaree,manca lafel de bine,iar cei de la(grigore alexandrescu)au luat-o la consult peste tot...la spital ne-a spus ca este foarte putin rosie la ureche,si se poate sa fie inceputul unei otite...acum cu tratamentul nu mai plange,este chiar foarte cuminte...

sa va spun de ce am fost nemultumita de pediatra,de fapt nu pediatra...pediatra mi-a dat trimitere la policlinica pescarus,m-am dus acolo la fisier am intrebat unde este ORL-ul ma trimite sus la etaj,acolo usa incuiata...citesc pe usa si scrie programari se fac la fisier,m-am enervat,cobor la fisier si imi face programare pentru luni,ii spun ca bebelusul meu plange rau si nu mai putem sta pana luni,si imi spune ca ce sa imi faca ea?...m-am luat la cearta i-am reprosat de ce nu imi spuneti ca la ORL este incuiat??...si imi raspunde ca era ocupata nu putea sa faca doua lucruri oadata....mi-am concentrat atentia asupra copilului meu si am plecat....asta este tara in care traim...asa am ajuns noi la urgenta...:(

eu sunt de parere ca bebelusi nu plang degeaba,si eram convinsa ca sunt dintisorii :(

de aia este bine cand vedem ca plang mult sa nu dam medicamente dupa ureche,eu ii dadeam gel dentinox,nu avea nici un efect,si mai si intrebam pe aici alte mamici cu ce sa ii mai dau pentru dintisori...

acum suntem mult mai bine...:))

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Niki, La multi ani frumosi, si fericiti alaturi de cei dragi!!!
Foarte frumos gestul sotului tau! Sa aveti o zi superba si o petrecere de neuitat in cinstea micutzei Maria!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!

Dimineata am vazut pe pro tv emisiunea "ce se intampla doctore". A fost un reportaj cu Nicoleta Luciu si inca o tipa manechin, despre cum isi cresc ele copii safe.. Ceea ce vroiam sa va scriu este ca cica Nicoleta ii da mancarea inca pasata la DOI ani, fiindca inca nu are maselute. Eu stiam ca pana intr-un an, putem sa ii obisnuim si cu finger foods. Si o tanti doctora a mai spus ca totul se consuma cu moderatie si fructele o singura portie pe zi.

Am fugit ca Irina deja ma striga din carut sa o duc la plimbare. Azi m-am mobilizat mai greu de dimineata.

Pup toata gasca si va doresc WE placut!!!

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami scriu pe scurt ca ma grabesc, nu e vorba de dinti, intr.adevar
dar uite eu si acum ii dau lui ivan mancare pasata si ii voi da cat de mult pot, asta nu inseamna ca nu mesteca, doar ca niciodata nu va manca in bucati toata cantitatea si varietatea de legume ce.o pot baga eu intr.un piure, nu solicita stomacul,asa ca ma doare undeva ca din pct de vedere social nu se da
deci el mesteca, mananca cartofi prajiti , biscuiti, hamburger etc etc
am intrebat pediatra, si mi.a zis asa, cu piureuri se poate trai 100 de ani, din pct de vedere social nu e bine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ma mai primiti si pe mine aici??. dupa lungile calatorii de vara, a venit toamna si am incercat sa ma mobilizez sa pun cate ceva pt iarna, am fost mereu pe alergat pt rezolvarea problemelor, dar suntem bine, crestem pe zi ce trece, inca nu avem dintisori, in schimb avem mucisori. la mancare inca avem ceva probleme, in sensul ca o zi mananca bine, a doua zi e la dieta, si tot asa, dar am rabdare si am in cap vorba unei fete de aici(nu dati cu rosii ca nu mai tin minte ): pana la 18 ani va avea timp sa se diversifice. am facut si vaccinul de 6 lunite, a tras un bocet de zile mari, am coborat salteluta la patut caci ne-a surprins intr-o zi ca poate sa se ridice in picioare in patut, doar pt cateva secunde.
merge de-a busilea cu o viteza f mare, ii mai raman pantaloneii in urma, e f atenta la lucrurile mici din casa, mi-a rastrunat punga cu detergent in baie, cat eu eram pe tron, si as putea scrie 3 pagini cu ce nastrusnicii ne distram noi cu Maria.
felicit si eu mamicile si bebeii pt increstinare, vazut toate pozele cu iepurici, mamici frumoase, animalute adorate...
ma asteapta o zi de bucatareala si asa ma tot invart in jurul cozii caci imi lipseste cheful cu desavarsire.
ii dau mariei SINUPRET pt mucisori, a mai folosit cineva de aici pt bebei?
va pup pe toate fara exceptii

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput