Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
Cristina i-am dat spre seara Nurofen..de la 21 doarme..
Vibrocil nu am si i-am pus ser.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Noapte buna!
Am plecat si eu.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
irene26 spune:
Fetelor, eu acum am terminat toata treaba si sunt franta, ca dupa un razboi. Scuze ca nu am raspuns mai repede, abia acum am recuperat.
Jeni, weekend placut si odihnitor!
Dinami, felicitari pt premiul obtinut de Alexandru la baby expo!
Nafi, multumesc de urari, da, Diana a facut ieri 6 lunite. Mama, ce memorie ai! Eu nu le am cu zilele de nastere, am memoria imbatranita.
Nafi, eu sunt cam in pom cu muzica araba, nu sunt o mare fana.
Roxana, multumesc pt aprecieri, dar lasa ca nici tu esti mai prejos, ai o familie foarte reusita, o fetita superba si un baiat nazdravan si aratos. Sa-ti traiasca!
Miria Cristina, ai e-mail-ul meu postat ceva mai devreme, astept e-mail de la tine daca vrei mirodenii de aici. Iti trimit cu cea mai mare placere.
Ina, cum este Robin, mai bine?
Stanucel, multumesc, fetita are 6 luni fix. Si fetita ta este scumpa foc, are niste ochi asa de expresivi si mari!
Ami, sa stii ca ai mare dreptate in legatura cu arabii la studii, ei trec prin scoli ca gasca prin apa. Foarte putini sunt care sunt studiosi si chiar au dragoste pt carte. Majoritatea sunt interesati in femei si bani, nimic mai mult.
Alina, ii doresc multa sanatate Ioanei!
Noapte buna tuturor!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
nibi_niki spune:
Neata fetili.Dau o cafeluta calda si o feliuta de tort pentru cine doreste.
Am avut parte de o petrecere surpriza din partea sotului aseara.Nici prin cap nu imi dadea.M-a scos din casa la 22.30.La 12 noaptea au aparut 2 torturi(s-a gandit ca sunt prea slaba,cred)s-au deschis sampanii,mi s-a cantat La multi ani..am petrecut frumos.
Azi la ora 18 ne botezam fetita noastra dulce.Sper sa se termine cu bine si sa petrecem apoi frumos.
Am citit tot ce s-a scris zilele astea.Mersi fetelor pentru incurajari.
Am ras cu pofta aseara la postarile Roxanei
Am vazut pozele cu Maya,Silvana si ale Ioanei la gradinita.Cate un pt fiecare.De pe contul comun nu am apucat sa vad nimic.
Vad ca am limbarnita de dimineata...de la stres mi se trage....va pup
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
honeybaby spune:
Neata si de la noi ..
eu sunt la aparat Maya in leagan
Am vazut poze cu Ingrid de Cristina, f frumoasa. seamana intre ei nu ?. Am vazut-o si pe joy care s-a facut mare si leita Gaby. ce bine iti seamana in poza 13. Ai facut-o singura?
l-am vzut si pe Eric papand iaurt in vizita, pe Geo infasat. Pe Silvana in bumbo, se pare ca ii place nu ?
Roxana - mai, bumbo e pt 10 kg tot copilul, nu 10 kg pe o buca.
Acum. haideti fetele, treceti la slabit sa vedem care intra prima in bumbo
Niki - sa aveti un botez minunat si distractie placuta dupa
sa inteleg ca mergem la Jeni sa papam mancare libaneza?? Eu ma duc la irene ca sa fac si plaja
as mai scrie dar mi-e greu cu o mana..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
Neata!
Niki LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comoara ta!!!
Sa aveti un botez superb, asa cum v-ati dorit!!!
Roxana daca nu l-ai primit la pachet pe ala cu urechea ciuntita te-ai consolat cu bumbo auzi da' nu intri mai bina in scaunul de masa la Silvanei, ca am vazut ca si ala are ceva intre picioare
Am vazut-o si pe Silvana in poze, e frumoasa, zambareata si nevinovata, ea micuta nu stie ca mamica pofteste la arsenalul ei
Denisa Geo infasat zici, si-a batut Ella joc de mariner? fug sa vad, cred ca vrea sa il dea in tabloid, la rubrica "feriti-va de parinti"
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Tare Geo in poze, si conemtariile pe masura ... a la Ella
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
carmickey spune:
buna dim...haideti la cafea...
sanzi mers mult,pare interesanta aceasta reteta...am sa ma informez de acolo...
noi ne simtim mult mai bine,am dormit foarte bine...maine megem la grigore alexandrescu pentru un control,sper sa zica ca este cat se poate de bine....
LA multe lunite celor sarbatoriti azi....si sanatate multa...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
Ina_3040 spune:
LA MULTI ANI Nibi_Niki, multa sanatate si tot ce iti doresti! Sa ai parte de o zi minunata alaturi de cei dragi.
Noi de bine ce ne laudam ca mergem spre bine, azi de dimineata iarasi tuseste si ii curg mucisori galbeni Ori a pescuit iarasi ceva cocktail de virusi de la cresa, ori o fi de la faptul ca l-am scos un pic la plimbare aseara sa mai ia aer, desi era foarte bine imbracat...
Sanatate si pt printesele Ioanei? Dami cum se mai simte?
Roxana nu am reusit sa imi bag posteriorul in Bumbo, ma vezi tu subtire dar e iluzie optica
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010